16 Ocak 2018 Salı

Parkenin altına ısı yalıtımı

Ses yalıtımı , darbe ve titreşim yalıtımı sağlayan ürünümüz aynı zamanda ısı yalıtımı sağlayarak ortamdaki sıcak ve soğuk havayı korur. Konut, Otel ve İş Merkezi Projelerinde lamine, laminant ve masif parke altında ısı yalıtımı için kullanılır. Böylece binaların enerji giderlerini düşürür.


Keçe, parke altında esneme yapar,rutubete dayanıksızdır,koku yapar. RÜNLER VE TEKNİK ÖZELLİKLER Açıklamalar, özellikler ve ürünler. Neme maruz kaldığında çökme yapar,zamanla esneyen.


Mevcut geçme tip parkenin altına ısı yalıtım serilir. Isı yalıtım malzemesi üzerine karbonik filmler hesap şekline göre döşenir ve termostata bağlanır. Katlar arası ses ve ısı yalıtımı , döşeme altı ses yalıtımı parke ve laminat altı uygulamaları, halı ve muşamba altı uygulamaları, beton zemin şap altı uygulamaları, çatı uygulamaları, makine altı vibrasyon uygulamaları. A-Ah şap parke B-Ah şap kör döşeme C-Ah şap kadronlar arası.


Rijit ısı yalıtımı kullanıldı ğında yalnızca ek yerlerine bant çekmek. Kanalımızı ekler misiniz? Laminat parke altına kapron kullanayım mı? Kapron laminat parkeye zarar verir mi? Ancak bu şekilde, ev konforunun yüksek kalması sağlanabilir.


LOGOCLIC ile uygun alt izolasyonu bulmanız çok kolay. Mükemmel biz ses izolasyonudur ve güvenilir bir nem koruması sağlıyor. Ayrıca ısı geçirgenlik özelliği de.


Darbe sesi, topuk sesi tireşimlerini sönümler. Akustik şiltelerimizin yanı sıra Emir Cork Levha ve Emir Vibro Levha var. Havalandırma kanalları, mertek altı çatı arası , duvar arası ısı yalıtımı ve ses yelıtımı , şap altı ses ve ısı yalıtımı , parke altı ses ve ısı yalıtımı , klima iç aksamı , frigorifik.


A- Ahsap parke B- Ahsap kör döfleme. Duvar yalıtımı yapılırken ısı yalıtımı döşeme kalinliğinin alt hizasinda başlayacak şekilde yerleştirilmelidir. Endüstriyel Bina Levhası. Yüzeyi düz ekstrüde polistren levha olup parke altlarında yüzey düzleştirmek amacıyla kullanılır. E ısı yalıtım levhaları, derz dolgu fitilleri, ambalaj sektörüne yönelik destekleyici ve koruyucu özel.


Zeminden gelen ısı Kayıplarını ye kadar önler. VADE FARKSIZ KREDİ KARTINA TAKSİT ! Ancak bilenen yanlışlardan biriside kapron malzemenin 1 ısı ve ses yalıtımı sağladığıdır. Kalınlık arttıkça ısı ve ses yalıtım kalitesi artar. Kayıtlı Toyota Club Türkiye.


Yerden ısıtma straforu zeminden iyi bir ısı yalıtımı gerçekleştirir, alt kata ısı geçişini önler. Yapılarla (duvar arasında, şap ve parke altında) stüdyo ve benzeri mekanların ısı ve ses yalıtımı amaçlı kullanılır. Ses Yalıtımına Katkı Sağlar.


Altı açık döşemede ısı yalıtımı. Böylelikle ısının alt katlara gitmesinide önlemiş oluyoruz. Parkede neme ve darbe türündeki seslere kesin çözümdür.


Zemindeki pürüzleri alır ve yukarıdan aşağı oluşabilecek darbe türündeki sesleri önler. Karbon film ile parke altı ısıtma sistemi , ev ve ofis ısıtmasında, kış bahçesi,kapalı balkon ısıtılmasında, ekonomik ve kalıcı bir çözümdür. Sıva gerektirmeyen her türlü dış cephe ısı yalıtımında ve özellikle siding uygulamasında, Döşemelerde, parke altında, Kırma çatılarda, çatı altı döşemeleri ve mertek altında, Sandviç duvarlarda, Döşemeden ısıtma sistemlerinde, Her türlü prefabrik kompozit sistemler ve çift cidarlarda kullanılır.


Ortam çok soğuk ise ısı yalıtımı için strofor döşenebilir. En veya boydan metreden fazla olan uygulamalarda genleşme payı için parkenin profil ile bölünmesi gerekir. Uygulamalarımızda iyi fırınlanmış sert keçe kullanmaktayız.


Halı altı keçe, ısı yalıtımı sağlar. Keçeler,ısıtıcının verimliliğini büyük miktarda artırır. Duvardan duvara halıların altına uygulanarak dolgunluk verir. Parke altı malzemeler, parke zemine yerleştirilmeden önce altına serilmektedir.


Bu malzemeler sayesinde de evinizde parkenizi daha uzun ömürlü kullanabiliyorsunuz. Normal şilte, mantar şilte, strafor gibi malzemeleri parke altı malzemesi olarak kullanabilirsiniz. Isı yalıtımı için kullanılan strafor parkenin altına döşenip hem ses hem de ısı yalıtımı için kesin bir çözüm getiriyor.


Diğer Gönderiler Nem ve Ortam Isısının Parkeye Etkisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar