17 Ocak 2018 Çarşamba

Duvar kasası

Duvar Kasası modelleri, Duvar Kasası çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Duvara zemine istenilen alana monta imkânı bulunan Ankastre Duvar Kasası için en uygun yeri bularak monta edebilirsiniz. Güvenirliliği kanıtlanmış olan ve iki raflı bulunan kasa içerisine altınlarınızı, silahınızı, pasaportlarınız ve değerli eşyalarınızı rahatlıkla koyabilirsiniz.


Duvar kasası

Duvar kasası modellerinin yangın kasası olarak üretilmesi durumunda, kasa ısıya daha uzun süre dayanabilmektedir. Duvarın içine gömülen kasa da bu sayede daha geç ısınmaktadır. Duvar kasası diye adlandırdığımız kasalar genelde duvar içi montajı uygun görülen kasalardır zaman zaman yer zeminine de montajı gerçekleştirilebiliyor. Bu kasaların genelde ön kapakları daha mukavemetlidir diğer gövdesi duvar içinde kalacağı için ulaşılması ya da açılmaya teşebbüs edilmesine olanak vermez. Hırsızlık olayının çok fazla artış göstermiş olduğu günümüzde değerli eşyalarınızı, evraklarınızı, takı ve paralarınızı evinizde rahatça muhafaza edebilmeniz için üretilen duvar kasaları son yıllarda çok fazla talep görmektedir.


Elmas çelik kasa duvar kasaları ankastre duvar kasası imalatı. Para kasası taşımak için nakliye şirketlerinin özel hizmetleri bulunur ve bunlar kasayı mümkün olduğunca hasarsız bir şekilde hedef bölgeye ulaştırmayı amaçlar. Para kasası alırken fiyatlardan önce ürünün kalitesini ve özelliklerini göz önünde bulundurmalısınız. Bu ürünlerin yanında taşınabilir hafif yapısı ile seyahatlerde ideal bir kullanım sunan para kutularını Yale markasından satın alabilirsiniz.


Farklı kilit sistemlerine sahip para kasaları dışında çelik tüfek kasalarını da para kasaları kategorisinde bulabilirsiniz. Duvar Kasası Fiyatları Duvar kasası fiyatları belirlenirken kasanın boyutu, üretim malzemesinin yapısı, kilit mekanizması, kasanın sahip olduğu güvenlik ve yangın sertifikaları gibi özellikleri göz önüne alınarak bir fiyat belirlenir. Gömme duvar kasaları evlerinizin ya da özel çalışma alanlarınızın en gizli bölmelerine montajlanmış olan kasalardır. Evinizde bulunan kıymetli eşyalarınızı hırsızlardan korumak artık çok kolay! Secret Socket Gizli Duvar Kasası ister evinizde ister ofisinizde değerli evrak, ziynet eşyası vb.


Kasa Fiyatlari Ev Kasaları Satış ve Servisi. DS-0Duvar Kasası Çelik kasa. Kale KK 4Duvar Kasası Elektronik Şifreli Kale KK 4Çelik Kasa Kale KK 6Çelik Kasa 28. Beton Duvar Kasaları İhtiyacınıza göre betonpan tavan veya duvar uygulamalarında anahtar-priz tesisat ürünlerinin montajını sağlar.


Tünel Kalıp ( Duvar – Tavan) Sistemi İçin Halogen Free Alev Yanmayan Kasa , Buat ve Takoz Kullanım Alanları: Tünel kalıp ,sıva altı uygulamalarda ,bağlantı amaçlı güvenle kullanılır,alev yaymaz ve halojen asit gazı çıkarmaz özelliğe sahiptir. Değerli eşya, mücevher, para vb. Bazı kasaların ise ağırlığı nedeniyle zemine oturtulması. Yeni nesil bilgisayar kasası. Rokbon duvar üstü bilgisayar kasaları ile yer kaplamadan daha iyi bir hava akışı sağlayan kasanız olsun.


Girişi Kayıt Ol Havale Bildirimi Hizmet Bölgelerimiz. Avşar Çelik Kasa Duvar kasaları duvara gömme tipi çelik kasalar anahtarlı ve şifreli yapılabilir. Nas çelik kasa Bünyesin de faliyet gösteren bir web sitesi dir. Antep Kurulmuş Başta İstanbul Ankara ve İzmit olmak üzere yurt içi ve yurt dışına çelik kasa ürünleri ihrac etmektedir.


Duvar kasası

Dolaplar yanmaz data Elktronik Kilit ve buna benzer çelik eşya ürünleri bulabilirsiniz. TL 2TL İndirim. Bilgileri gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın. Online sipariş verilebilir.


Dekoratif ahşap kasa veya renkli kasa. Dilerseniz duvara asın, dilerseniz bir köşede dekoratif obje olarak kullanın. Farklı renklerine sahip olarak üst üste kitaplık veya obje rafı olarak kullanabilirsiniz. Yekpare İki Kapılı Kasalar.


Duvar veya özel bölmelere gizlenmiş duvar kasası bu söylediklerimizin dışındadır. Altın ve metal dedektörlerine bile yakalanmayacak duvar kasası seçeneklerimiz veya diğer özel çözümler için Eurosafe müşteri temsilcinizle irtibata geçebilirsiniz. Bilgisayar Kasaları masaüstü bilgisayarların anakart, işlemci, ram, hard disk, ekran kartı, ses kartı, cd rom gibi iç donanımları bir arada tutan, soğutma, darbelere karşı koruma ve enerji verme görevlerinin yapıldığı parçadır. Genel olarak üzerinde açma, kapatma, yeniden başlatma ve kilit düğmeleri bulunur. Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.


Para Kasası arıyorsan site site dolaşma! Duvar kasaları , kasa sahibine yer açıdan avantaj sağlamanın yanı sıra, kasanın gizlenmesi ve gözden uzak tutulması açısından da oldukça yararlıdır. Ayrıca en iyi ev tipi kasaların hırsızlık, yangın ve su baskınlarına karşı genel bir koruma sağlayan kasalar olduğunu unutmayın. Kasa ve kanatlarının alüminyum oluşu, kapıları nemden, darbelerden ve tüm dış etkenlerden koruyarak uzun ömürlü olmasını sağlar. Geniş ürün yelpazesine sahip Yale Kasaları , her türlü müşteri tipi ve kullanım şartlarına uygun ürünleri ile hizmet vermektedir.


Kollu Kasalar - Eko Seri. LCD Ekranlı Kasalar - UK Serisi. Essential Serisi Kasalar. Motorlu Kasalar - Siyah Seri. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar