25 Ekim 2017 Çarşamba

Opel astra h cam açma anahtarı

Arka Camları Elektrikli Araçlarda Kullanılmaktadır. Dikiz Aynaları Elektrikli Katlanma Özelliğine Sahip Araçlara Uyumlu Değildir. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Sol Ön Kapıda Bulunan Dörtlü Cam Açma Kapama ve Ayna Ayar Düğmeleridir.


Orijinal ve İthal Bol Ürün Seçenekleriyle hizmetinizde. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Opel astra h corsa d anahtar buton kumanda kabı ORJİNAL LOGOLU. Teslimat Bilgisi: Ücretsiz Kargo En geç Ocak Pazartesi günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, antifriz, gres yağ, motosiklet yağları, adblue,yağ filtresi, hava filtresi, mazot filtresi. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Kontağa anahtarı takıp(kontağı çevirmeden).


Adres : ERPAR OTOMOTİV Opel Chevrolet Yedek Parça İstanbul. Fatih bey aleykümselam ben teşekkür ederim güzel düşünceniz için opel astra h uzaktan kumandalı anahtar fiyatını tarafınıza ulaştırdık ayrıca opel astra h anahtar kabı orjinal ve garantilidir. Siz de teknolojisi üst düzey bir firmadan yardım almalı ve bizim bu konudaki üretimlerimizi mutlaka yakından görüp değerlendirmelisiniz. Opel Ve Chevrolet Yedek Parça Aradadığınız Her Şey ANA. Taksit Seçenekleri: Üye Giriş Formu:.


K İle Cam Açıp Kapatmak. Cevap: opel astra gizli özellikleri Ahh çekme BoZKurT ustam Senin astra hepsinden güzel. Firmamızdan her türlü Opel Çıkma Parça yı temin edebilirsiniz.


Türkiye nin her yerine kargo ile gönderilir. ParkKontağı kapatıp anahtarı çıkartmadan sinyal kolunu aşağıya çekerseniz sol park lambaları yukarı çekerseniz sağ park lambaları yanar. H de çalışmaz, Corsa için geçerli. Konuya cevap yazabilmek için giriş yapmanız veya üye olmanız gerekmektedir.


Showing 1–of. Adamlar zaten bütün kapıları kapatmak için kilit düğmesi koymuş. Bununla birlikte bence arabanın uzaktan kumandayla açılıp kapatılırken korna çalması çok kötü bir özellik. Zaten ışıklarla sinyal veriyor. Astra h cam düğme kapağı.


Opel astra h cam açma anahtarı

DUYURU LİSTEMİZE KATILIN. CAM AÇMA ÇERÇEVESİ SAĞ COR-C. OPEL ASTRA H ÖN SAĞ CAM KALDIRMA ÜNİTESİ. MODEL VE SONRASI MODELLERE UYGUNDUR. Bunun için ise yedeklemesini yaptığımız opel anahtar modelleri sayfamızdan aracınız için yedek yaptırabileceğiniz anahtarları inceleyebilirsiniz.


Resimde yer alan opel kumandası gibi bir kumandalı anahtarınız varsa biz bu kumandalı anahtarların tamir işlemini de yapıyoruz. Opel Vectra A Cam Açma Kaldırma Düğmesi (Dörtlü). Yıllardır herkes arabaları çalıştırırken kontak anahtarını çevirip motorun marş almasını beklemekteyiz. Sunroof’u olan arabalarda ise cam kapatmaya. AN-4Volkswagen Crafter Cam Düğmesi.


Opel astra h cam açma anahtarı

AN-4Volkswage Golf V Jetta Passat. Araca özel olarak üretilmiştir. Camın herhangi havada biraz açılmasına izin verir ve hava.


Birinci sınıf iç tasarımıyla kendi sınıfında bir adım önde. Açma -Kapama Cihazı Opel Tipi Sustalı Kumanda Buton FK107. Karşılaştır Karşılaştır KD Opel Sustalı Anahtar Ucu YM28.


Bu güvenliğe sahip araçlarda cam kırılsa bu araçların kilitli kapıları açılmaz. Opel Corsa anahtarı , opel astra anahtarı kabı, astra anahtarı , opel vectra oto anahtarı , opel combo anahtarı kapı açma Eskişehirde renault marka oto kapısı açma , reno clio anahtarı , renault kangoo araç anahtarı , reno. Arka kapılarda kapı açma yeri falan varya orda kol koyma yeri var işte orda altından anahtarı sokuyorsunuz orda zaten boşluk var birkez döndürdüğünüzde aktif oluyor. Online sipariş verilebilir. Anahtar Kelime Ürün Grupları.


OPEL CORSA Arabaya girince, anahtarı kontağa taktıktan sonra silecek ve sinyal kolunu aynı anda kendinize çektiğinizde. OPEL ÇIKMA PARÇA ASTRA J FAR ZENON XENON. Sırasıyla P P P P P Pve Pözellikleri aynı anda programlanabilir hale gelir.


Opel astra h cam açma anahtarı

Yeniden programlamak için: Araç çalışır iken, açma veya kapama yönüne basın ve cam kapandıktan sonra saniye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar