22 Haziran 2017 Perşembe

Ağaç şezlong

Ağaç şezlong

Iroko ağacı neme rutubete dayanıklılığıve sertliği ile dış mekan mobilyalarının vazgeçilmezidir. Katlanabilir özellikteki bu şezlong modelimiz fırınlanmış kayın ağacı ve ısı geçirmez Akralık kumaştan üretilir. Kategorimizde yer alan şezlong modelleri geniş balkonlarınızda, teraslarınızda, büyüklü küçüklü bahçe ve yeşil alanlarda, havuz başında, plaj ve pikniklerde kullanılmak üzere farklı tasarımlara ve ebatlara sahiptir. Plaj benzeri alanlarda kullanıma uygun, dış mekan şartlarına dayanıklı ve istiflenebilme özelliğine sahip şezlong modelleriyle birlikte, hem sandalye hem şezlong olarak kullanılabilen fonksiyonel ürünleri de bu kategoride bulabilirsiniz. Bu ürünlerin üzerine konabilecek renkli minderler veya yastıklar ile hem daha rahat edip hem de güzel bir dekor yaratabilirsiniz.


Ağaç şezlong

Bir diğer şık şezlong modeli ise sentetik örgü veya rattan modellerdir. Siyah, krem ya da kahve tonlarında olabilen bu modeller geniş ayaklı ve şık tasarımlı modellerdir. Sehpa ve şezlong tamamı 1. Bu sebeple sallanma ve oynama yapmaz. Katlanır Şezlong modelleri, Katlanır Şezlong çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Bir cevap yazın Cevabı iptal et.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Bir şezlong almış ve bahçenize, havuz kenarınıza yerleştirmişseniz, artık güneşin keyfini çıkarmak istiyor olabilirsiniz. Ancak şezlongunuza uzanmış güneşlenirken, cildinizin güneşten görebileceği zararlar olduğunu unutmamalısınız. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


Yazın tadı en güzel böyle çıkar! Ağac , her yıl bakımı yapıldığı sürece çok uzun yıllar deforme olmadan sağlamlığını korur. Gürgen ağaç seçeneği yağmur ve güneş ışığını görmeyen kapalı alanlar içindir. Kullandığımız ahşap cinsleri Afrika teak ağacı ,. Artikel Dizayn güvencesindedir. Kendinizi ahşabın sıcaklığına emanet ederek güneşin doyasıya tadını çıkarın.


Ağaç Türü : İroko: İçerik : kademeli şezlong. TıklaGel olarak sipariş oluşturduğunuzda, siparişiniz belirtilen tarihlerde mağazaya iletilir. Siparişiniz hazır olduğunda size sms ve e-posta yolu ile bilgi verilir.


ROKO TEAK SANDALYE VE ŞEZLONG. Ağaç natürel kullanıldığı için, hava koşulları zamanla bu yağların eksilmesine sebep olur. Koşullara göre yılda 1-kez yüzeylere tik yağı uygulanması, doğal koruyuculuğun devamını sağlar. Tik yağı uygulamak ise oldukça kolaydır. Ayaklar üzerindeki ahşap kayıtlar 1. Odunsu dokuda depolanan karbonun doğaya dönmesini engellediğimiz sürece, yani ağaç malzemenin yanmasına ya da çürümesine izin vermediğimiz sürece, doğadaki sera etkisi azalacaktır.


Karbon depolama, ekosistemde sürekli devam edebilir. Ağaç malzemede bulunan budak , çatlak , lif kırıklığı gibi kusurların tamamen giderilmesi mümkün görülemediğinden Büyük boyutlu taşıyıcı elemanların üretiminde tek parça masif ağaç kullanım imkanları sınırlıdır. Yeni nesil Mimarlık teknolojileri , sanat ve tasarım odaklı Türkiye’nin en popüler Mimarlık bloğu.


MimariMedya, kısa bir süre içerisinde çok sevildi ve aile genişledi. Tekerleksiz sabit ayak ve sabit kollu ahşap şezlong , dış hava şartlarına dayanıklı her türlü sert ağaçtan imalat yapılmaktadır. Keyifli sohbetleriniz için özel olarak tasarlanmıştır. Mekanınızın büyüklüğüne göre size keyifli zamanlar geçirtebilmek için. Evlerin vazgeçilmez parçaları olan sandalyeler, dekorasyonun önemli tamamlayıcılarıdır.


Günlük yaşamın en çok kullanılan eşyalarından biri olan sandalyeler, üzerinde en çok çalışılan mobilyalardan biridir. Denizi temiz ve yiyecek içecek konusunda sıkıntı yok. Oldukça fazla sayıda şezlong bulunmakta. AHŞAP ŞEZLONG ÇAM KATLANIR. Bahçe dekorasyonunuza renk katacak tüm bahçe mobilyaları bir arada!


Sepetim (0) Sepetinizde ürün bulunmuyor. Ahşap Sandalye Modelleri. En Ucuz Special Şezlong fiyatları, modelleri ve kampanyaları Cimri.


Gerek temin esnasında gerekse de üretiminde doğal ağaç kullanımının. S2Aluminyum Tekstilen Şezlong. S3Kolçaklı Teak Şezlong.


Hindistan cevizi ağaçları ile sahilde şezlong Resmini sitenize ekleyebilmek için aşağıdaki kodu Kopyala butonuna basarak yada seçip kopyalarak alıp sitenizde uygun bir yere ekleyebilirsiniz. TL fiyata alabilirisiniz, dilerseniz kapıda ödeme hizmetinden de yararlanabilirisiniz. En iyi şezlong ahşap seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli şezlong ahşap Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Plajlarda kullanabileceğiniz gibi havuz ve terasınız da kullanabilirsiniz.


Organize Sanayi Bölgesi Ağaç İşleri Koop. Oraya gidip de ağaç evlerde kalmamak olmaz. Odalar güzel, temiz, klimalı. Plajda eğer restoranlara ait yerlerde oturmuyorsanız, şezlong , şemsiye ve tuvalet yok.


Yiyecek ve içeceğinizi de yanınıza almayı unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar