29 Mart 2017 Çarşamba

Note edge kırılmaz cam filmi

Note Edge Kırılmaz Cam modelleri, Note Edge Kırılmaz Cam çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Ekran koruma filmi nasıl uygulanır? This feature is not available right now. Note Kırılmaz Cam modelleri, Note Kırılmaz Cam çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın.


Note edge kırılmaz cam filmi

KİTAP, MÜZİK FİLM , HOBİ. Kolay gelsin not edge camı kırıldı sadece cam değişimi ne kadar birde cihaz siyah komple kasayı değişip beyaz da yapabilirim ikisinin fiyarını öğrenebilirmiyim garantilimi. Note kullanıyorum şarj alma da sıkıntı oldu yere sordum. Film takman daha iyi olacaktır. Dış Mekan Oyuncak Araba Drone Hava Arac.


Toptan satış shatterproof glass film Ucuz shatterproof glass film Partilerden, Güvenilir shatterproof glass film Toptancılardan satın alın. Başlığında Yazan Modelle 1Uyumludur. Hasar görmüş LCD ekranın yerine birebir kullanabileceğiniz yedek parçadır. Merhaba benim telefonum samsung galaxy note edge. Ekim ayinda aldim daha aylik telefon.


Telefonumu gayet dikkatli kullanırım fakat sol tarafinda yesil bir cizgi var ne oldugunu anlamis degilim kuzenime soedun ekran degisimi gerekiyor dedi. Dava aci arkadasin tuketici haklari diye bir sey var. Arkadaşlar sizde ya da çevrenizde kullanan varsa bir bakar mısınız ekran koruyucu plastik (sticker) film tabaka nasıl duruyor?


Note için kullanıyorum çok kaliteli bir cam. Dokunmatiği ve görüntü kalitesini bozmuyor diğer koruyucular gibi ve zor çiziliyor. Hızlı kargosu ile güveninizi kazanan MobilCadde.


Ben note kullanıcısıyım. Kurumsal yapıya sahip olup, Yaptırdığınız tüm işlemler Kayıt altına alınmaktadır. TL KIRILMAZ CAM TOPTAN FİYAT Daha Fazla. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap.


D Kırılmaz Cam EKRANI FULL KAPLAYAN KIRILMAZ CAM OVAL YAPISI İLE EKRANI TAM KAPLAR. Samsung Galaxy Note SM-N960F Temperli Kırılmaz C. Dokunmatik ekranında film yokmuş gibi ekranı kullanabilirsiniz. NANO EKRAN KORUYUCU VE D KIRILMAZ CAM UYGULAMA VE KARILATIRMASI MobilDizayn.


Note ncelemesi Dedeler Torunlar Ayn Masada! Galaxy SEdge Galaxy A Serisi Galaxy J Serisi. Sitemiz içerisinde bulunan kırılmaz cam modelleri sayesinde telefonlarınızın kullanım ömrü artar.


Telefonunuz ay GSM İletişim imzalı ve kaşeli teknik servis garanti kartınız ile birlikte sizlere teslim edilir. Ekranda film farkedimez, dokunmatik ekranı doğal görünümünü korur. Sedge ekran kırıldı kaca yapsrsnz orijinal mi oluyo Aynı Görüşte misiniz?


XİAOMİ REDMİ NOTE 4X KIRILMAZ CAM EKRAN KORUYUCU. Magic Glass yüzeyi düzenli PET film daha güçlü 8-9H, üç kat güçlendirilmiş bir sertlik vardır. Kırılmaz , Çizilmez, Leke Tutmaz, Yansıma Yapmaz, HD Clear Şeffaf. Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın.


Express Teslimat ile saatte kapınızda. TBK 9Cam Değiştirme Pres ve Kabarcık Alma Laminasyon Makinesi Edge Uyumlu. Xioami Redmi Plus 3d Kırılmaz Cam Full Body. Xiaomi Mi Band Çizilmez Nano Esnek Film. Kimyasal aşamalardan geçerek güçlendirilmiş temperli camdır.


Yumuşak Anti-şok Önleyici Darbe etkisini azaltarak ekran kırılmasını önler. H nano kırılmaz cam telefonunuzun ekranını kenarlarda boşluk bırakmadan koruma sağlar. TL Telefonju Favorilere ekle menu.


TL Merter Elektronik Favorilere ekle menu. Note Cam Değişimi Para iade Garantili Değişim Yapılır. Sorun çıkması Durumunda sıfır lcd takıyoruz biz piyasadaki diğer cam değiştirenler gibi lcd kırıldı ver 3tl daha veya bunun içindeki lcd de kırıkmış.


PHONE 5S ,İPHONE 5SE HOME BUTTON TUŞU FİLMİ JOYSTİC-SİYAH. LENOVO VİBE KNOTE FULL 3D KIRILMAZ CAM EKRAN KORUYUCU-SİYAH. Corning Gorilla Glass - Curved edge screen: PlatforOS: Android 4. KitKat), upgradable to 6.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar