20 Mart 2017 Pazartesi

Ahşap sunum kütüğü

Ahşap sunum kütüğü

TL 3TL (5) EVSAY 99. Sepete adet eklemeniz durumunda adet ürün bedeli ödeyeceksiniz. Ev, kafe, restaurant, otel ve organizasyon kullanılmalarınıza uygundur. Doğal üründür, cila yoktur. Dekoratif Çiçek Modelleri.


Ahşap sunum kütüğü

Yemek tarifleri, ev fikirleri, stil ilhamları ve deneyebileceğiniz başka fikirler keşfedin. Sunum severler ve stilini mutfak ve sunum servislerinde de öne çıkarmak isteyenlerin bayılacağı, doğal ahşap (zeytin ağacından) mutfak sunum ürünleri Odywood mutfakta. Yaşam alanları için doğal ahşaptan mutfak gereçleri, hediyelik eşya, dekorasyon ve mobilya ürünleri online satışı. Tüm Tabak Çanak ürünlerine göz at. Filtre çay ve kahve sevenler için özel ahşap sunum tepsisi.


SME ÖZEL AHŞAP SUNUM KÜTÜĞÜ. Mutfak ve bahçelerinizde çay ve kahve sunumlarınıza eşlik edecek. Ebatları: Meşe ağacından üretilmiştir.


Ahşap sunum kütüğü

Bardak altlığı veya dekoratif olarak kullanılabilir. Lazer işleme yöntemi ile isme özel olarak hazırlanmaktadır. French press sunumlarınız için özel tasarlanmış ahşap sunum tabağımızla ikramlarınız artık çok daha pratik. Cafelerde, evinizde veya ofiste çok rahat kullanabileceğiniz bir sunumdur. Bütün French press bardakları ile uyumludur.


Yanına koyacağınız kupa ve ikramlık alan ile ergonomik bir kullanım. Bambum Amor Kalp Tepsi Küçük indirim. Eminönü şubesini arayabilirsiniz. Açılış-Kapanış Saatleri: 09. Hiçbir ürün için ağaç kesilmemiştir.


Her üründen sadece adet vardır. Ağaçlar birbirinden farklı olduğu için görseldeki ürünle size ulaşan ürün arasında renk, doku ve şekil gibi değişkenlikler olabilir. Bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun değildir.


Elde yıkama veya bezle silinerek temizlenmesi tavsiye edilir. Kendin yap ahşap sunum tabağı, sofranızda hem eğlenceli hem de rustik bir hava yaratacak. Sunum tabağınızı süslerken istediğiniz desen ve renkleri kullanabilir, yemek takımınızla kombinleyerek supla olarak da değerlendirebilirsiniz.


Sunum Tahtası olarak kullanın ister dekoratif amaçlı kullanın. Farklı sunumlar arayanlar için ideal bir ürün. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.


Gürgen masif panelden üretilmiştir. Belirli sürelerde zeytinyağı sürülerek bakım yapılmalıdır. Ayaklı Sunum Kütüğü ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. Ahşap kayın ağacından imal edilmiştir.


Pruva ahşap cilası ile bu çalışmayı gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Bizi Ulaşın size en uygun ürüne sahip olun!


Steak Sunum Tepsileri Tahtaları Akasya ağacının doğallığı masalarınıza sıcaklık katacak. EF DOĞAL AHŞAP SUNUM TAHTASI. Meşe Ağacı Kütüğünden Dilimlenerek Üretilmiştir.


Kütük sunum tepsileri adından da anlaşılacağı üzere nitelikli ve dayanıklı ağaç kütüklerinin dairesel dilimlenmesi ve ıslah edilmesi ile oluşturulan bir ürün. Tamamen tabak ve tepsi görevleri görmektedirler. Kütük raf modelleri, farklı ölçülerde, Meşe yada köknar ağacından ürettik.


Kütük raf sistemlerini mutfak, banyo ofis yada evinizin farklı konumlarında dekoratif bir obje olarak kullanabilirsiniz. Gizli montaj elemanları yada metal raf tutucu ile montajını yapabilirsiniz. Vernikli Kütük Supla Sunum Standı sektörün ilk online satış mağazası ve internetten alışveriş lideri Hammaddeler. Zeytin Ağacı Bardak Altlığı ( 6’lı ) ₺ 690.


Kütük kesitinden oluşan ahşap sunum tablasını özel olarak kişiselleştirerek sevdiklerinize hoş bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Size ilan önerilebilmesi için yeteri kadar ilan bakma geçmişiniz bulunmamaktadır.


Birbirinden şık ağaç sehpa, kütük sehpa, doğal sehpa ve masif sehpa modelleri ile evinize ve ofisinize şıklık katabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar