17 Şubat 2017 Cuma

Sineklik çeşitleri

Var olan PVC pencere veya kapıların dış tarafından uygulanarak kullanılırlar. Pratik, menteşeli, stor ve sürme sineklik sistemleri vardır. Narin sistemler olduklarından, kullanılmasında hassasiyet gerektirirler. Pratik ve menteşeli sineklik sistemlerinin yılın belli dönemlerinde sökülüp takılabilmesi mümkündür.


Sineklik Modelleri Çeşitleri ve Fiyatları. Bu nedenle sineklik bulunmayan evler için kendimizin kolayca takabileceği farklı modellerde sineklikler üretilmektedir. Pimapen PVC Kapı ve Pencere Tamiri. Alüminyum Kapı ve Pencere Tamiri. Kedi sineklikleri için belirtilen dar gözenek, hem kedileri korumak hem de sineklik amacı taşımaktadır.


Geniş gözenekli sineklikler ise sadece kedi güvenliğini sağlarken sineklik işlevini yerine getirmemektedir. Stor sineklik dikey yatay ve ortada birleşen uygulama modelleri vardır. Pileli sineklik çeşitleri dikey plise, yatay plise ve duble plise sineklik olarak 3’e ayrılmaktadır.


Yaz aylarında sürekli olarak rahatsızlık veren sineklerden hepimiz mutlaka şikayet etmişizdir. Ankara sineklik çeşitleri ise bu olumsuzluklardan kurtulabilmek için ise en akıllıca çözüm olarak karşımıza çıkar. Evlerimizde ya da iş yerlerimizde verdikleri rahatsızlıklardan dolayı şikayet ettiğimiz sineklerden kurtulabilmek için bazen vücut spreyleri bazen elektronik cihazlar tercih ederiz.


Menteşeli sineklik sistemleri kullanımı basit ve ekonomik yönden en uygun sineklik sistemidir. Kapı sistemlerinde daha çok 17’ye mm olarak kullanılan ve geniş seri alüminyum profillerin ve tüm hava koşullarına dayanıklı olan sineklik tüllerinin kullanıldığı modeller olarak bilinir. Farklı renk ve seçenekleri ile evinize dışarıdan estetik bir görünüm sağlar. SİNEKLİK ÇEŞİTLERİ Üç farklı çeşit imalatı yapmaktayız. Mevsim koşullarından etkilenmez.


Pencereleri sürekli açık tutmak dışarıda bulunan sinek ve haşaratların evimize girmesine olanak sağlar. Sistem özellikleri 17×alüminyum kasanın içine gergince uygulanan fiberglas tül ile donatılmış sineklik modelidir. Lorem Ipsum, dizgi ve baskı endüstrisinde kullanılan mıgır metinlerdir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Sinek Teli modelleri, Sinek Teli çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Pileli, plise, katlanır veya akordiyon gibi isimlerle anılan bu sineklik türü nasıl bir sinekliktir? Pileli ve akordiyon modelleri ve kaliteli çeşitleri işin ustasına yaptırın.


Uygulama olarak mekana ve doğrama tercihine göre sürme sineklik veya içe açılan sineklik yapılabilmektedir. Her çeşit malzemedeki doğrama üzerine yani ahşap, alüminyum veya pvc rahatlıkla monte edilebilir. Sürgülü sineklik çeşitleri , üretim detaylarına uygun yapısıyla çift fırça uygulaması sayesinde bütün haşere ve sineklerin geçişini tamamen engeller. Yatay, dikey ve duble olarak çeşitleri bulunmaktadır.


Pencereler için dikey olanlar tercih edilirken kapılar için yatay modeller tercih edilir. Fiyatlarımız beyaz,elektrostatik boyalı malzeme için geçerlidir. Sinek teli, su ve güneşe dayanıklı bir plastik malzeme ile kaplanmıştır. Sadece çevre değil, ülke ekonomisine de katkıda bulunarak büyümeye devam etmektir.


Tüm müşterilerimizin memnuniyeti bizim için büyük önem taşımaktadır. TL TL (9) ŞimşekTicaret 100. KEDİ SİNEKLİĞİ (Galvaniz Tel ile) KEDİ YAŞAM ALANI (25xmm. plastik kafes teli ile) PİMAPEN. Firmamız Ücretsiz Expertiz Hizmetiyle, Evinize İşyerinize ve Villanıza İsteğe Özel Ölçülerde Üretilir. Tuzla sineklik modelleri seçimi yapmadan önce satın alma işlemini yapmak istediğiniz şirketi araştırmanız sizin için faydalı olacaktır.


Bahçelievler sineklik çeşitleri. Yıkanarak veya silinerek kolayca temizlenebilir. Düşey-dikey olarak hareket eden stor sineklik ise yer kayıplarını ortadan kaldırır ve her pencereye uygulanabilir.


Tasarım ve Uygulama : İstanbul İnternet Hizmetleri. Estetik tarzlarımıza göre rengini, malzemesini, şeklini seçebileceğimiz sineklik sistemleri sadece bizi sineklerden korumaz, deliklerinden içeriye giren havadaki tozun da önemli miktarını içeriye sokmaz. Antalya sineklik cesitleri kendi aralarında 3’e ayrılır. En sık kullanılan sineklik modellerini sizler için resimli ve açıklamalı olarak düzenledik. Ayrıca fiyatları hakkında bilgi verdik.


Fiyatlar aşağı yukarı net fiyatlar ancak yapılacak yer , adet ve rengine göre ufak değişiklikler gösterebilir. Sistem pencere dışına monte edilir ve dışa doğru açılır. Uygulanabilmesi için önünde panjur,korkuluk vs. Hangi sineklik daha kaliteli ve daha uzun ömürlüdür diyecek olur isek pencerelere içeri açılır özel marmara sineklik sistemi ömür boyu kullanabilirsiniz desem yeridir.


EKONOMİK RDAYARLI KAPI KASASI. GRAND AYARLI KAPI KASASI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar