3 Şubat 2017 Cuma

Epoksi esaslı tamir harcı

Karıştırıldıktan sonra malayla uygulanabilir kıvamda olup, çimentolu yüzeylere iyi yapışma özelliği gösterir. Dilatasyon profillerinin montajında, endüstriyel zeminlerin tamiratında, aşınma ve darbeye dayanımlı zemin kaplamalarının oluşturulmasında vb kullanılır. EPOX 3epoksi esaslı , üç bileşenli, solvent içermeyen, özel gradasyonlu agrega içeren tamir ve dolgu harcıdır.


Epoksi esaslı tamir harcı

Elyaf takviyeli yapısal tamir harcı (Rsınıfı) weber. Beton yüzeyler için tesviye harcı weber. EPOX 30 epoksi esaslı , çift bileşenli, solvent içermeyen ankraj, montaj, tamir ve düzeltme macunudur. Derz yalıtımında yapıştırma, montaj, dolgu ve pah harcı olarak kullanılır.


Elyaf ve polimer katkılar ile zenginleştirilmiştir, kuvvetli yapışma ve çatlamama özelliklerine sahiptir. Karıştırıldığında akıcı, kendiliğinden yayılan epoksi döküm harcı (grout) elde edilir. Uygulama yüzeyinde varsa çukur, kırık ya da çatlaklar uygun tamir harçları ile tamir edilmelidir. Gerekli görülen yerlerde uygulama yüzeyleri mekanik aşındırma yöntemleri ile pürüzlendirilmelidir. Enjeksiyon makinasının saatlik ücreti.


Uygulama Alanları — Yapısal beton ve çatlak tamiratında, — Ray gibi materyallerin sabitlenmesinde, — Ankastre mesnetleri, cıvata ve pimlerin. Yüksek performanslı ince tamir ve tesviye harcı. Yüksek mukavemetli, ince yapısal tamir ve bitirme harcı. Solventsiz epoksi esaslı , iki bileşenli, tiksotropik, hızlı kürlenen, ankraj, dolgu ve tamir harcıdır. Geniş Çatlakların onarımında ve izolasyonunda.


Eğer zemin emici ve geçirgen ise m² yüzeye 3kg. Ağır koşullara dayanıklı kısımların onarımlarında, makine temellerinin tesbitinde, vinçlerin, ray hatlarının ve civataların bağlanmasında kullanılır. Mekanik mukavemeti yüksektir.


Epoksi esaslı tamir harcı

Termal şoklara ve titreşimlere dayanıklı ideal bir tamir ve altayapı hazırlayıcı malzemedir. TANIM İki bileşenli, solventsiz epoksi reçine esaslı , tamir ve montaj harcı. Yüksek hassasiyette, büzülmeyen çimento ya da epoksi esaslı groutlar, her türlü endüstriyel türbinlerin, makina ve ekipmanların sabitlenmesi için tasarlanmıştır. Bu işlem sırasında malzeme içine hava hapsolmamasına dikkat edilmelidir. Bütün bu işlemlerin, kapta kalma süresi içinde tamamlanmasına dikkat ediniz ve epoksi tamir harcı malzeme kürünü tamamlamadan yükleme yapmayınız.


Yüzey yalıtımı sağlamak için kullanılan çimento ve epoksi reçine esaslı , üç bileşenli, solventsiz, tiksotropik harç. Bu Ürünü En Az Adet Ve Üzeri Alabilirsiniz. Esaslı Sıvalar ve Örgü Harçları Ürün. Hidrolik kireç esaslı sıva Hidrolik Kireç tamir harcı. POMEX BRÜT BETON TAMİR HARCI 0. Weber EP Bond Avantajları : Weber Ep bondun Karışımı ve kullanımı kolaydır.


Leke ve Kir Tutmaz Özelliği ile Tercih Sebebidir. Okullar, Hizmet Binaları, Havuzlar, Siteler Her Alanda Uygulanabilir! EPOKSİ HİJYENİK VE TEMİZLİĞİ KOLAYDIR! TL 44TL (1) NALBURCUK 100. Yüzey Tamiratı Yapılması: Çukur, çatlak, kırık, segregasyon gibi hatalar epoksi astar ve epoksi harç ile yapılır.


Sadece su ile karıştırılarak kullanılır. DECOREPAIR-5TAMİR HARCI – KALIN, çimento esaslı , polimer katkılı, yüksek performanslı, kolay işlenebilir, tek bileşenli yüzey ve düzeltme harcıdır. Yapısal tamir harçları ile tamir edilmiş bölgelerin yüzey tesviyesinde kullanılır. Uygulama Yöntemi Yüzey Hazırlığı Yapıların tamir edilecek çimento esaslı yüzeylerinin sağlam, taşıyıcı, tozsuz ve temiz olmasına dikkat edilmelidir.


Yapı sektöründe yaygın olarak kullanılan tamir ve montaj harçları , uygulamanın türüne ve uygulama yapılacak alandaki koşullara göre MMA (metilmetakrilat), EP ( epoksi ), çimento esaslı ve (PMMA) polimer modifiyeli MMA esaslı olarak guplara ayrılır. Türk Tedarikçi Bulma Çözümleri. Tamir , Montaj ve Ankraj Harçları. Yüksek oranda basınç, bükülme ve yapışma değerlerine sahip, solventsiz,çift komponentli epoksi reçine astar WEBER. K : Yüksek orandabasınç, bükülme ve yapışma değerlerine sahip, epoksi esaslı ,solvetsiz,üç komponentli tamir ve dolgu harcı.


Yüksek Akıcılı, Büzülme Yapmayan Grout Harcı REPAMAX GRT 75. TanıEpoksi reçine, sertleştirici ve özel dolgulardan oluşan bileşenli baş üstü ve yatay uygulamalara uygun tiksotropik tamir harcıdır. Tanımı: Epoksi reçine, sertleştirici ve özel kumdan oluşan üç bileşenli ankrajlama, sabitleme ve dolgu harcıdır. Döşemeler de kullanılabilir nitelikte akıcılığa sahip ve duvar ve tavanlarda kullanılmak üzere tiksotropik kıvamda olmak üzere iki tip olarak üretilmektedir.


Bizimle birçok yoldan iletişime geçebilirsiniz. Epoksi esaslı çift bileşenli, epoksi sistemlerine uygun tamir macunudur. Böylelikle KOSOR kalitesini her türlü elde edebilirsiniz. Yıllık tecrübemizle daima KOSOR yanınızda.


Harç Katkıları ve Şantiye Yardımcı Ürünleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar