10 Mart 2016 Perşembe

Oluklu çatı

ONDULINE HR güvenilir, hafif, uzun yıllardır bilinen ve geniş bir uygulama alanına sahip oluklu çatı ve cephe kaplama çözümüdür. Kesinlikle su geçirmez, her iklim şartına uygundur ve paslanmaz. Bu özel yöntem ile levhalar daha dayanıklı hale. Onduline Avrasya çatı kaplama malzemeleri ve su yalıtım ürünleri kusursuz bir sistem olarak üretilmekte ve çatınızın ihtiyaç duyduğu tüm özelliklere sahiptir.


Kaleli İnşaat Çatı Kaplama San. Dayanıklığı ve su geçirimsiz özelliği uygulama yapılan yaşam alanlarının ömrünü ve dayanıklığını artırır. Su yalıtımı, ses izolasyonunun yanında estetik ve uzun ömürlü bir çatıya sahip olursunuz. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Tutkulu tasarımlardan ,işlevsel çatı , cephe ve ışıklık kaplamalarına , güvenlik camlarına ve vakumla şekillendirilen bir çok malzemeye gerek sağlamlık , dayanıklılık ve düşük bütçeleme sağlar.


Kaplama Malzemeleri, Tarayıcınızın çerezleri kapalı durumda olduğu için alışveriş yapamayacaksınız. Uzun Ömür ve Yüksek Dayanıklılık. Polikarbonat Çatı Paneli. Fabrikalar geniş kullanım alanlarına sahip oldukları için enerji tasarrufu yapmak noktasında polikarbon levhalar devreye girmiştir.


Aşağıdaki yazımız da ilginizi çekebilir: İyi çalışmalar dileriz. Atermit levhalar üretim safhasında hamur halinde oldukları ve sonradan kalıp üzerinde sertleştikler için her türlü forma girebilmektedirler. Mahyanın istenilen yüzü çevrilerek uygulama yapılabilir. Trapez formu ile saclar sağlam, uzun ömürlü, ekonomik, çatlamaz, kırılmaz, paslanmaz, hafif, çok pratik bir çatı örtüsüdür.


Onlar sıkı kalite kontrol ve yönetim sistemi altında yapılır. Havalandırma ve İzolasyon Grubu. Yılların birikimi tecrübe var. Alanında en iyi dedirten referansları var. Dahası kaliteli ürün ve müşteriye hizmet var.


Bir çatı altında bu kadar çok şey toplayan bir kuruluş var mı demeyin. EPS dosya formatında indirmek için uygundur. Konut ve İş yeri binalarınızın çatı kaplaması için boyalı ve galvaniz kaplı dayanıklı trapez saclar üretiyoruz. Hemen hızlı bir şekilde satın alın!


Bunlar temel malzemelerin dışında yardımcı ürünleri de. Ondulin altında zengin görünecek birisi için, polimer kaplama ile oluklu çatı yaprak ile kaplanmıştır. Genel olarak, sonuç o bariz bir seçim olmadığı ortadadır. Bunun yanı sıra polikarbon malzemesi şeffaf plastik bir malzemedir.


Oluklu çatı

Malzemenin oluklu oluşundan dolayı elde edilen termal yalıtım, eşdeğer malzemelerden (cam. vb) çok daha ucuz sağlanır. Assan Panel Trapezlerle Radius (eğrisel) form verebilme özelliği sayesinde estetik görünümlü tonoz çatı uygulamalarında iki kat trapez arası ısı yalıtım tabakası ile yerinde uygulama ile kaplama yapılabilmektedir. Tek kat trapezlerin kullanıldığı bir diğer alan teras çatılarıdır. Trapez Sac, Sandviç Panel, Çinko, galvanizli düz levha, galvanizli oluklu levha,galvaniz sac, tel, beton çiviler, galvanizli teller, aterboaratermit, aterpor.


Firmamız haber vermeksizin fiyat değişikliği yapma hakkına sahiptir. Oluklu polikarbon levha çatı kaplama. Dekota levha nemden , sudan etkilenmez. Kumlu folyo net görünmesini istemediğiniz mekanler için.


Oluklu çatı

BTM oluklu bitümlü çatı kaplama levhası Corrubit levhalar, bitüm emdirilmiş,yüksek mukavemetli organik elyaf levhalardır. Farklı ve özel oluk geometrisiyle levhaların mukavemeti arttırılmıştır. Sıralama: Görüntüleme: Stokta yok.


Kapatır , metre’den metre’ye Kadar Üretimi Yapılmaktadır. Levha kalınlığı : minimum 0. Uygun fiyat ve kredi kartı ile ödeme kolaylığı. ATR sağlam, uzun ömürlü, ekonomik ve üstelik çok pratik bir çatı örtüsüdür. Mükemmel dekoratif değeri, taşınabilirliği ve korozyon direncinde rekabetçi. Bizim profesyonel Çin üreticileri ve tedarikçileri ile ucuz fiyata asa pvc plastik kiremit toptan hoş geldiniz.


Eternit levhalar oluklu ve düz olmak üzere iki türlüdür. Tasarım aşamasında yağmur yoğunluğu testlerinden başarıyla geçen Dekoratif Yağmur Oluğu ve Köşeli Yağmur Oluğu yapılarınıza estetik katmaktadır. Fırat PVC Yağmur Olukları, zengin ek parça çeşitliliğine sahiptir.


Fiyat uygunluğu ve uygulanması kolay olduğu için en çok çatı kaplama amaçlı kullanılmaktadır. Ama, oluklu çatı kaçak yaygındır iyi haber doğru araçları varsa Bu sızıntıların kolaylıkla tamir edilebilir olmasıdır. Aluzinc’in (Galvalume) yapısı standart galvanizli ürünlerle karşılaştırıldığında ila kat daha uzun ömürlü ve daha sağlam bir çelik ürün olduğunu kanıtlamıştır. Atermit oluklu levhalar, hamur halindeki lifli çimentonun oluklu levha formlu kalıplar üzerine dökülüp sertleşmesiyle üretilir.


Yılın Çatı Kaplama Malzmesi Ecotitanium Kiremit.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar