3 Şubat 2016 Çarşamba

Kırkyama modelleri desenleri

Kırkyama modelleri desenleri

Gönderen sevgi zaman: 04:47. Tema resimleri linearcurves tarafından tasarlanmıştır. Tabi zamanın değişen ve gelişen teknolojisi ile, tasarımcıların bu bildiğimiz yama işine, çok modern çok harika modeller ve desenler vermesiyle yama, kırkyama adını almış ve çok moda olmuş.


Desenleri Yıldız Desenli Yorganlar Yamalı Yorganlar Bebek Yorganlar. Bu web sitesi ieve altı versiyonlarda düzgün açılmayabilir. Dikiş ile kumaş patchwork, kırkyama modelleri , dikiş videoları ve dikiş açıklamaları için bekliyoruz: 10marifet.


En çok arananlar: lif örnekleri , bebek yelek modelleri , bebek battaniyesi modelleri ;. Halk içinde yama, kırkyama ya da ingilizce Pat. Modaya uygun modellerde artık mutlaka bir el işi bulunması isteniyor. Bu el işlerinden kullanmak istediğiniz modellerden birini seçerek kırkyama örnekleri deneyebilirsiniz. Birbirinden güzel kırkyama işlerini bulacağınız sitemizde kırkyama nasıl yapılır merak ediyorsanız sorunuza cevap bulacaksınız. Bildiğimiz ,alıştığımız kırkyama modellerinin çok dışında, renk ve desen dokularıyla dudak uçuklatacak onlarca modeli birarada ŞU sitede buldum.


Linki verdiğim sayfadan geriye doğru ilerlediğinizde tüm modeller karşınıza çıkacak. Bazı kırkyamalar bez parçalarının birleştirilmesi ile meydana getirilirken bazı kırkyamalar birden fazla farklı renkteki ve dokudaki örgünün bir araya getirilmesi sonucu elde edilir. Kirk yama motifleri ve yapilisini goster.


Resimleri tam boy görebilmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayın. LGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR. Rengarenk yünlerin güzelliğini bebeklerin bir örgü eşyası battaniye olarak veya yatak örtüsü olarak şişle veya tığla örüp kırkyama tekniği denilen eski bir el sanatıyla birleştirebilir, bu renkli örgü. Spreyle kumaşa geçirip rahatça çalışabilirsiniz.


Profil bilgileri Mesajlarını Göster Visit Üyelik tarihi 30. Soğuk kış günlerinin de gelmesiyle birlikte battaniyeye olan ihtiyaç da giderek artmaktadır. Hazır olarak satılan battaniyeler olduğu gibi el emeği ile yapılan battaniye modelleri de mevcuttur. El örgüsü ile yapılan el işi battaniyeler olduğu gibi kumaş parçalarından yapılan kırkyama battaniyeler de mevcuttur.


Evde kalan kumaşları değerlendirmek için çok iyi bir. Bebek malzemelerini koymak içinde kullanışlı olabilir diye düşünüyorum. Battaniye, hırka modellerinde sıkça kullanılan örneklerden biride pirinç örgü modeli yapılışı. Sizlere videolu olarak sizlerle anlatımını paylaştık. Bir diğer modelde tunus işi yapılışı.


Sizlerle yine ayrıntılı bir şekilde videolu olarak paylaştık. Yama Işi ile ilgili fikirleri keşfedin. Site etiketleri: tarifi nedir,ne iyi gelir,nasıl yapılır,tedavisi,belirtileri,evlilik,makyaj,zayıflama,elbise modelleri ,dekorasyon,ayakkabı modelleri ,örgü,dantel,dikiş,elişi.


Kumaş parçalarını kare kesip birleştirebileceğiniz gibi aynı zamanda üçgen, dikdörtgen, beşgen formlu olarak da kesip, birleştirebilirsiniz. Değerli hanımlar sizlere bu sayfamızda kırkyama battaniye resimli yapılışını anlatmaya çalışacağız. Yorganlamanın en önemli aşamalarından biri desen çizmedir. Yapımı bakımından çok kolay ve güzel olan örgü battaniye modelleri arasında en çok tutulan kırkyama battaniye modelini mutlaka öğrenmelisiniz. Aralarında bizim de modellerimizin bulunduğu birkaç modeli görsellik için paylaşalım.


Halı da modeller genellikle görüldüğü gibi kare birleştirme yani simetrik teknikler kullanılmakta kırkyama nın aslında çok değişik desenler etnik kültürel açıdan farklılık gösteren bölgelere göre farklı teknikler de kullanılabilir. Yıldız desenleri ile çalışılmış kırkyama örneklerini inceleyiniz. Patchwork ( kırkyama ) dergi ve kitaplarından faydalanınız. Sitemiz de iğne oyası örnekleri , lif modelleri , danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri , patik modelleri , şal modelleri , yelek örnekleri , atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Artık kumaş parçaları ve dikiş malzemeleri ile yapımı son derece eğlenceli olan bu güzel.


Bir oğlum ve bir kızım var. Kırkyama çanta modelleri Mumsema kırkyama çanta modelleri resimler Alakalı Yazılar Çiçekli Örgü Çanta Örneği Yeni Çanta Modelleri Rengarenk. Oldukça zarif bir modeli yatak örtüsü olarak ta kullanılabilir. Programda kırkyama el sanatına ait mesleki hesaplamaları yapabilme, kırkyama temel tekniklerini kavrayabilme, kırkyama parçalarını tekniğine uygun birleştirebilme ve yorganlama yapabilme bilgi ve becerisi kazandırılır. Rengarenk kumaşların bir arada bulundugunda çok güzel ve çok farklı desenlerin ortaya çıkması sonucunda harika görünümlü kırkyama örtüleri ortaya çıkıyor sizlerde evde arta kalan parça kumaşlarınızı degerlendire bilirsiniz kolaylıkla yapabileceginiz birkaç kırkyama modellerini sizler için hazırladım umarım sizlerde hazırlamış oldugum.


Kırkyama modelleri desenleri

Oldukça basit ve pratik bir örgü modeli olan kırkyama battaniyeyi her bayan rahat bir şekilde yapabilir. Baklava dilimleri şeklindeki desenlerin örülerek birleştirilmesi ile oluşan kırkyama battaniyeler için istediğiniz ipi de kullanabilirsiniz. Kırkyama tekniği de bu ihtiyaçtan ortaya çıkan ancak parça parça olmayan birleştirmesi içinde bir örgü modeli. Kırkyama örgü tekniğinde renkler farketmez , renkleri uyumlu artık iplerinizle yapabilirsiniz.


Merak edenler ve yapmak isteyenler için kırkyama örgü battaniye yapılışı anlatımlı olarak sitemizde paylaşılmıştır. Tığ Oyaları 1Adet En Güzel Modeller Bebek Yelek Modelleri Adet Anlatımlı Tığ oyası yazma kenarları örnekleri BAYAN YELEK MODELLERİ TANE TÜRKÇE VİDEOLU İki Şiş İle Bayan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar