21 Eylül 2015 Pazartesi

Doğal masif panel

Parlatıcı birleştirici malzemeler de dahil masif panel ürünler organiktir. Bilenor Orman ürünleri Kestane kereste, kestane masif panel , ceviz masif panel , masif panel çeşitleri, cafe masaları,cafe restaurant dekorasyonu, doğal ahşap masa,kütük masa, ağaç masa ve sehpalar ve masif ahşapproje işleri alanlarında faaliyet göstermektedir. Doğal olarak zararsızdır.


Ahşap yaşadığımız iş ve ev mekanlarında doğal bir ortam oluşturarak,ruh halimizi ve verimliliğimizi pozitif yönde etkilemekle beraber,kendimizi daha rahat ve güvende hissetmemizi sağlar. Karaağaç masif panel cafe masası 623. Patchwork yemek masası uygulaması 6Ceviz ağaç orta sehpa uygulaması 617. Türkiye’nin en büyük masif ahşap panel üreticilerinden biri olan firmamızda masif panelin yeri bizim için her zaman ayrı olmuştur.


Mobipan Orman Ürünleri San. Organize Sanayi Bölgesi 1. Böceklenme- mantarlaşmaya karşı dirençli ve çok sağlıklı yeni nesil masif panelidir. Thermowood Panel Ölçüleri. THERMOWOOD PANELLERİMİZİN BAZI KULLANIM ALANLARI. Panelleri uluslararası kabul gören masif panel üretim tekniğine uygun olarak üretmekte, TSE standartlarında sınıflayıp müşterilerimize sunmaktayız.


Doğal masif panel

Yüzde yüz doğal masif plakalar halinde mobilya endüstrisinde kullanılır. Showroomumuzu içinde yürür gibi dolaşabilirsiniz. D 360° lazer tur ile showroomuzu içinde yürür gibi dolaşabilirsiniz. DOĞAL MASİF TABLA - BULL KESİM TOMRUKLAR.


AM, ÇINAR, KESTANE, MEŞE, AVRUPA CEVİZ, AMERİKAN CEVİZ vb. Kenar bandı ve kaplama gibi maliyetleri yoktur. Kaliteli ve sürdürülebilir hammadde kullanmaktayız. Bu paneller finger joint ve tutkal-pres teknikleri ile ahşapların birleştirilmesinden elde edilir.


Dürüst ve etkili kurutma işlemi yapmaktayız. KESTANE MASİF PANEL ANTİK KESTANE MASİF PANEL CEVİZ MASİF PANEL MEŞE MASİF PANEL KAYIN MASİF PANEL İROKO MASİF PANEL ÇAM MASİF PANEL LADİN MASİF PANEL AHŞAP TEZGAH AHŞAP KORUYUCU YA. Rubio monocoat oil plus 2C, doğal ahşap koruyucu olarak, tek katta.


Gösterilen: ile arası, topla(Sayfa). Verification: 59bccf5f22d6fa79. Kütük Masa bir başka deyişle doğal ahşap masalar, ağacın kendine özgü çizgileri ve şeklini olabildiğince koruyarak yapılan masalardır. ERCAN ORMAN ÜRÜNLERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİC. Kasasında metal profil, yan kısımlarda “X” ya da düz çizgi kullanıyoruz.


Ebatlaması ve cilası yapıldıktan sonra kullanıma hazırdır. Yani masif panel ürünler ağacın kendisi çam ise çam, meşe ise meşedir. Kütük-ağaç masa olarak imalatını yapmış olduğumuz ürünler 1fırınlı çam keresteden özenle imal edilmektedir. Uzun bir çalışmanın emeği olan bu ürün özel bir boyama tekniği ile doğal ahşabı ara kesitine kadar sadece ahşap dokunun izin verdiği bölgeleri boyuyor ve dolayısı ile her bir ağaç parçasının karakteristiğine göre şekil alıyor. Ceviz masif panel açık kahverengiden, koyu kahverengi arasında geniş bir yelpazede olabileceği gibi ülkemizde daha çok koyu tonları bulunur.


Bazı ceviz türleri gri, mor veya kırmızımsı renkte olabilir. Damarları genellikle düzdür, ancak düzensiz de olabilir. Orta bir dokuya ve doğal bir parlaklığa sahiptir. Diğer çeşitler için Ahşap Masa kategorimizie bakabilirsiniz. Masif paneller boy eklemeli ve.


Boya ve cila ile kolaylıkla renk verilebilir. Mukavemeti yüksek ve dekoratiftir. Dolgu ya da kaplama içermez, tomruk halindeki ağacın bilimsel metotlarla birleştirilmesinden oluşur. Mobilya sektörünün öncü malzemelerinden biri de masif panel ve masif tezgah olarak bilinmektedir.


Ahşabın en sağlam bölümlerinin seçilmesi, liflerin farklı yönlerde olması ve üretimde kullanılan Dtutkalının özelliği sayesinde doğallığını bozmadan ahşaba olağanüstü bir direnç kazandırılmaktadır. Bu nedenle masif ahşap, ağacın en doğal hali olarak da bilinmektedir. Tercih edilmesinin başlıca sebepleri 1doğal bir ürün olmasıdır. Piyasada üreticiler tarafından sağlanan bir çok farklı türde doğal ve yapay kaplama çeşidi bulunmaktadır. Ahşap pahalı bir malzeme olduğundan tamamen masif olarak üretilen mobilyalar kaplamalı olarak üretilebilen benzerinden çok daha pahalı olacaktır.


Doğal masif panel

Yani “ahşabın sıcaklığı” konusu masif panel için 1geçerlidir. Kayın masif panel ve kestane, meşe, çam ve ladin gibi tüm türevleri için ağaç türü, Extra, AB ve BB olmak üzere aranan kalitesi ve ebatlar için özel kurutma, presleme, birleştirme ve yapıştırma işlemleri uygulanmaktadır. Bakteri ve mantar üremesine karşı doğal dirençli olan ve hiçbir en-düstriyel zararlı barındırmayan masif panel , özellikle çocuk odalarının mobilyaları ve oyuncaklarında tercih ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar