11 Eylül 2015 Cuma

Alçıpan aydınlatma

Ofis, mağaza, okul, hastane, alışveriş merkezi aydınlatmalarında kullanılabilir. Aydınlatma (LE spot, havuz) Fiyata malzeme dahil olsun mu? Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Taşyünü asma tavan (Düz tavan).


Maliyet olarak da çok fazla değildir. Bu aydınlatma sisemlerini isterseniz kendiniz istersenizde uzman kişilerden destek alarak yapabilirsiniz. VOC emisyonları, aydınlatma ve termal sistem kontrolü, termal konfor, doğal aydınlatma için gün ışığının kullanılması, akustik ve. C profiller her 50cm de bir geçtiği için bunların kesilmesi gereklidir. Pelsan tesislerinde, 4çalışanla yılda milyon aydınlatma armatürü üretilmekte ve ülkeye ihracat yapılmaktadır.


Türkiye’nin en büyük üreticilerinden biridir. Bunların kullanımında özellikle tavanın yüksekliğine dikkat edilmesi gerekir. Bu tarz alanlar genelde kartonpiyer ile desteklenir.


Tavandaki her türlü tesisatı gizlemek, aydınlatma armatürleri, yangın detektörleri gibi pek. Asma tavan sisteminde ise, beklentiler, daha farklıdır. Hem LED panel için hem çerçeve için iki ayrı ödeme yapmak yerine alçıpan tavan için ürettiğimiz alçıpan tavan aydınlatma armatürlerini kullanarak tasarruf edebilirsiniz.


Mekanlarda aydınlatmayı yeni bir boyuta taşımak. Tavan led aydınlatma için harcanan elektrik sarfiyatını minimuma indirmek. Mekanda sıva üzerinden geçen kablolar var ise bunları saklamak. Bu nedenle alçıpan ağırlıklı yapılan çalışmalar arasında yer almakla birlikte dekoratif akla sahip kişilerce de tasarlanmalıdır. Mengüç İnşaat Büyük ve küçük tüm projelerinizde profesyonel alçıpan asma tavan, gergi tavan, karkas, camyünü, taşyünü, ahşap tavan, ahşap duvar sistemleri ile hizmetinizdedir.


Işık bandı fiyatları için lütfen iletişime geçiniz. GerPen Gergi Tavan’ın yanı sıra yine duvar ve tavan dekorasyonlarında farklı dekoratif aydınlatma ürünleri sunmaktadır. Böylece tavanda mevcut veya yapılacak aydınlatma , seslendirme, yağmurlama ve benzer tesisat ile kapakların yeri dikkate alınmış olacak, bunları askı çubukları ve taşıyıcı profillerle çakışmaması sağlanacak, gerekli. Elinizler az önce mıknatıs ile yapamadığınızı yapın ve alçıpan profillerini bulun.


Gizli ışık bandı evlere aydınlatma araçlarını gizleyerek ışığın insan gözünü rahatsız etmemesi amacı. Uygulamada doğru malzeme aydınlatmada yeni trend ve göz yormayan soft gizli ışık taşıyıcı iskelet. Alçıpan ışık bandı dekoratif bir uygulamadır. Bu önemlidir: lambaları seri bir aydınlatma sisteminin yapısını taşıyan sınırlamalar, kg geçmemelidir. Koridor aydınlatma modellerinde istenilen ışık miktarı ve istenilen tasarıma göre birçok koridor aydınlatma modeli kullanmanız mümkündür.


Alçıpan aydınlatma

Oysa pek çok evde, alçıpan asma tavan modelleri ile hem aydınlatma bakımından eve katkısı olan hem de estetik görünen tasarımlara yer verilebilir. Eskiden daha çok iş yerlerinde, otellerde ya da restoranlarda rastladığımız asma tavanlar şimdi hesaplı ve pratik alçıpan malzeme sayesinde evlerde de epey yaygınlaşmış durumda. Kataloğu için tıklayınız. Ankara alçıpan gizli ışık bantı, alçıpan havuz tavan,.


RÜN KATALOĞU Satış Noktalar. Kaliteli işçilikle görsel bir şölen, harika dekoratif çözümler sunar. Görselde yer alan alçıpan gizli ışık bantında , spot, led aydınlatma ve aksesuarlar fiyata dahil değildir. Kurulum ve nakliye montaj firmasına aittir.


ALÇIPAN TAVAN GİZLİ LED ve LED SPOT AYDINLATMA. Salon ve ofis gibi önemli ortamlarda kaliteli bir görünüm yansıtmaktadır. Gizli ışık alçıpan tavan aydınlatma dekorasyon çalışmalarından kareleri sizlerle paylaşıyoruz. Her türlü alçıpan tavan tasarımlarını sizlere istediğiniz tarzda tasarlayıp uyguluyoruz. Bu kumaşların arkasından aydınlatma yaparak soft ışık kaynağı elde edilebilir.


Hoş tasarımlara sahip olan dekoratif tavan aydınlatma modelleri aynı zaman da işlevsel ve kullanışlı olmalarından dolayı oldukça rağbet görmektedirler. Dekoratif tavan aydınlatması kullanmadan önce bu aydınlatmaya hangi odada yer vereceğinizi seçerek işe başlayabilirsiniz. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Bu işlem sırasında tavanda mevcut veya yapılacak aydınlatma , seslendirme, yağmurlama ve benzeri tesisat ile kapakların yeri dikkate alınmalı.


Alçıpan aydınlatma

Tavana ve duvara uygulanan dekoratif amaçlı ya da işlevsel alçıpan örnekleri. Yalnızca ankastre aydınlatmalar ve spotlar için değil, endirekt bir şekilde aydınlatma sağlayan gizli LED şeritler için de alçıpandan yapılma tavan ve duvar uygulaması kullanılmaktadır. Güveli ve çevre dostu ürünler kullanıldığı sürece insan sağlığına da zarar verilmez.


LED BORSA: LED panel, ve aksesuarları imalatı, LED aydınlatma ürünleri, LED panel kasası, alçıpan çerçeveler, clip-in çerçeveler. Sağladığı mükemmel akustik ve aydınlatma sistemleriyle entegre olabilen yapısı ile Modüler Asma Tavan Sistemleri, daha iyi bir çalışma ortamı, bunun sonucunda da, daha verimli bir iş performansı yaratmaya katkıda bulunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar