19 Ağustos 2015 Çarşamba

Teknik hırdavat

Toptan Hırdavat Ürünlerinin Satışını yapmaktadır. GMS Hırdavat ’ın web sitesine hoş geldiniz. ERTURAN TEKNİK HIRDAVAT MAHMUT ERTURAN VE ORT. Apek Üretmen İş Merkezi C Blok No.


Teknik hırdavat

Uzun süredir yapımı devam eden web sitemiz test yayınına başlamıştır. Web sitemizde geniş ürün yelpazemize yer vererek, sizlerin daha hızlı sipariş geçmesini sağlamaya dönük çalışmalar yapılmıştır. Geleceğe umutla bakan ve çalışmaktan yılmayan şirketimiz bugün ki konumuna koşulsuz müşteri memnuniyeti ve kaliteli ürün anlayışıyla gelmiştir. Yapı Malzemeleri ve Hırdavat Ürünleri alanlarında üstün tecrübesiyle, Siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.


Sizlerle Birlikte Yıl Yamanlar Grup. Firmamızda, faaliyet alanları teknik hırdavat , el aletleri, inşaat malzemeleri, elektrikli el aletleri, izolasyon, nalburiye, mobilya aksesuarları, bahçe sulama ekipmanları, iş güvenliği ekipmanları gibi ürün grupları ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz. En iyi hizmet için tecrübeli ve eğitimli insan gücü ve dinamizmini, gelişmiş teknoloji ve modern yönetim sistemleri ile buluşturmaktayız. Faaliyet gösterdiğimiz alanlarda yenilikçi uygulamalar geliştirerek ve teknolojiyi en üst seviyede kullanarak ulusal ve uluslararası alanlarda kârlı-verimli şirketler yaratmak ve Türkiye ekonomisine yön veren en önemli aktörlerden birisi olmak.


Sanal mağazamız hizmetinize açılmıştır. GÜNEŞ TEKNİK HIRDAVAT SAN. YILDIR HİZMET VERİYORUZ Geçmişten günümüze, ilk günki heyecan ve tutkuyla sizlere hizmet veriyoruz. Hırdavat sektörü her geçen gün daha çok büyümek ve gelişmektedir. Firmamızın vizyonu ticari etik anlayışıyla,müşterilerimizle oluşturduğumuz güven.


CATPOWER , firmamızın uzun yıllar tecrübesiyle oluşturduğu lisanslı markasıdır. Tüm ürünlerimiz dünyanın çeşitli fabrikalarında Avrupa Birliği Standartlarına uygun olarak üretilip, halkımızın ihtiyacına. Türkiye hırdavat sektörünün güvenilir firmalarından biri haline gelmiştir.


Zaman içinde şehrimizin, değerli sanayici ve girişimcilerinin taleplerini zamanında ve doğru şekilde karşılayarak, ilimizin civata ve hırdavat sektöründe tedarikçi firmaları arasında yerini almıştır. CNC otomat takım tutucuları, CNC otomat pensleri, revolver pensleri, özel imalat pensler, kesici takımlar ve yüksek performanslı kesici uçlar gibi teknik hırdavat ürünleri ile yağ keçeleri, özel imalat yağ keçeleri, teknik kauçuk parçalar gibi sızdırmazlık elemanları ticareti yapmaktayız. Faliyet Alanlarımız Demir Çelik- Beyaz Eşya- Otomasyon- Gıda Sanayi- Robot Teknolojisi- Raylı Ulaşım Araçları- Tekstil Sanayi.


Custom HTML Blocks in any menu item. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Fenolik (fig. 1) gözenekli bir malzemedir ve işletmede yağ ile emprenye edilir. Surteknik Hırdavat Ürünleri, Surteknik Hırdavat Sanayi Sitesine Hoş Geldiniz.


Teknik hırdavat

Yükselen kalite trendiyle sizlere hizmet etmekten onur ve gurur duymaktayız. Teşekkürler ve Saygılarımızla Surteknik. Sizden aldığı destek ve enerji ile müşteri memnuniyetini kendine ilke edinip, kaliteli ürün, uygun fiyat ve satış sonrası hizmet ile sektöründeki çalışmalarına hızla devam etmektedir. Bağlantı elemanları, kesici takımlar, teknik hırdavat ürünleri, aşındırıcılar, el aletleri, elektrikli ve havalı ürünler, kimyasal ürünler, iş güvenliği, tekerlek, depolama ekipmanları, taşıma kaldırma ürünleri, kaynak makinaları ve sarf malzeme satışı alanında hizmet vermektedir. Yolcu Otobüsüyle Gönderilen Kolide El Bombası Ele Geçirilmesi.


Desteğiniz için teşekkür ederiz. Güncel fiyat listesi için iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz. Sitemizde ürün fiyatları yer almamaktadır. Yinelenen bir sayfa içeriğinin okuyucunun dikkatini dağıttığı bilinen bir gerçektir.


Teknik Hırdavat ürünleri toptan ve perakende satışını yapmaktadır. Alfert TARAKÇI ve Uğur BEKTAŞ tarafından kurulan temelli teknik hırdavat san. MANİSA ENDÜSTRİ MALZEMELERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKET. Yapı malzemelerinden, makina teknik malzemelerine kadar bir çok ürünü bünyesinde barındıran artı teknik , teknik bilgisi ve kaliteli ürün tercihiyle farklı olmayı tercih etmektedir. Arıcı Teknik Anasayfa Arıcı Teknik San.


ZEL TEKNİK HIRDAVAT , yılı aşkın süredir İmes Sanayi Sitesinde faliyetini sürdüren firmamız teknik hırdavat sektöründe bilgi ve tecrübeyi siz ve değerli müşterileri ile paylaşmayı, kurulduğu günden itibaren sektörde uzman kadroya sahip olan şirketimiz, her türlü kesici takımlar, talaşlı imalat makine ve ekipmanları, ölçü aletleri, hassas tutucu, kater. Piyasada ki konumu itibari ile dürüstlüğü kendine ilke edinmiş bir kuruluştur. Demtaş Teknik İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde Rulman, Hidrolik, Pnömatik, Hırdavat , İş Güvenliği, Elektrik Malzemeleri, İnşaat ve Madeni Yağlar ürün kategorilerinde siz değerli müşterilerine hizmet vermekle birlikte geniş dağıtım ağına sahiptir. Hırdavat ve el aletleri markalarına ve çeşitlerine göre farklı fiyatlarla satışta bulunmaktadır.


Sizin için Seçtiklerimiz. F TİPİ (KÜRE UÇLU ÇAM TİPİ) KARBÜR-ELMAS KALIPÇI FREZE - ÇAPAK FREZE. Cama Teknik , teknik hırdavat sektöründe faaliyet gösteren, en kaliteli malzemeler ile, kalıp ve hassas mekanik işlemler için takımlar, kesici uçlar ve frezeler üreten ve bunların pazarlamasını bizzat kendisi yapan bir firmadır. KMS TEKNİK HIRDAVAT olarak bu kuralları şirket politikası olarak benimsedik.


Bilgileri Güncellenmektedir. Tüm çalışanlarımızın katılımı ve sürekli gelişmeyi, başarıyı amaçlayan bir takım ruhu ile çalışarak müşterilerimize gelişen teknolojiler paralelinde en kaliteli ürünleri sunmak. Bizden haberdar ol, fırsatları kaçırma.


Teknik hırdavat

Firma Tanıtıİş Koruyucu Güvenlik Malzemeleri San.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar