17 Ağustos 2015 Pazartesi

Lamine kapılar

Dünya inşaat alanında olduğu gibi ülkemizde de laminant kapı modelleri her geçen daha fazla tercih edilmektedir. En önemli sebepleri ise laminat kapı malzemesinin dayanaklı ve yalıtım alanında fazlaca yarar sağlamasıdır. Firmamızda monoblok ve serenli olmak üzere iki tür kapı üretilmektedir. Monoblok kapıların standart veya proje bazlı olarak istenen ölçülerde fabrikasyon üretimi de yapılabilmektedir.


Serenli kapılarımız ise size kanat,kasa,pervaz demonte halde gelmekte ve kapıların montajı esnasında sizin tarafınızdan. Evinizin akustik anlamda bir ses bütünlüğünü korumak istiyorsanız kesinlikle laminat kapılar tercih etmelisiniz. Parke ve Kapılar ve kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz.


Hemen hemen her renge sahip olan bu kapılardan isteğinize ve zevkinize göre birini seçmeniz mümkündür. Yüksek Kaliteli Kaplama Lamine Ahşap Kapı Fiyatları Üreticilerini Kaplama Lamine Ahşap Kapı Fiyatları Tedarikçilerini ve Kaplama Lamine Ahşap Kapı Fiyatları Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Güvenli Alışveriş Test edilmiş kalite ve ödeme güvenliği basit ve güveni bir alışveriş süreci sağlar. Acil Çıkış Kapıları Deck Sistemleri PVC Sistemleri Polymer İnşaat Kalıp Sistemleri Aksesuar.


Teklif Ver Bayilik Başvurusu. Laminat Parke Çelik Kapı Deck Sistemler. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala!


Kapı kasası pervazları 8cm eninde mm kalınlığında çift taraflı fosformikli 1. Oda Kapısı , 7Mham, filmli Kontrplak, 350. Kapı Kasası üretim kapasitemiz ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Kendinizi daha özel hissetmeniz için size özel modeller üzerine çalışabiliriz.


Lütfen fikir verecek tasarımlarınızı bize yollayın. En kısa sürede istediğiniz ürün üzerinde çalışıp size geri döneceğiz. Artan gürültü kirliliklerine karşı son teknoloji kullanılarak geliştirilen bu kapılar kolayca montaj özelliğine sahiptir. Mkapalı alanda Aylık 40. Son zamanlarda kullanım alanı hızla büyüyen laminat malzemesi en son olarak kapı sistemlerinde kullanılmaya başlamıştır.


Ve lamine kapı ürününün bitmiş. Montajsız alımlarda, Camlı modellerde cam yeri açma ve çıta bedeli fiyatlara dahil olup cam hariçtir. Kampanya Koşulları × Kampanya, Ekim - Kasım tarihleri arasında yapılacak Kale Çelik Kapı alımlarında geçerlidir. Seçkin bir marka ile istediğiniz kapılara sahip olabilirsiniz.


Lamine kapılar

Kapı Modelleri Kapı Şehri ‘inde Kaliteli Kapı İmkanı. Bu Modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Lamine kapıların, model ve görünüm olarak tüm ahşap modellerin birer örneğini bünyesinde barındıran zengin bir model yelpazesi vardır. D UV LAMINE KAPLAMA KAPI. Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.


LAKE KAPILAR DÜZ İNCE FUGALI 9TL. Alüminyum kapı kasa fiyatları güncel olarak değişmek de olup piyasa koşullarına göre farklılık göstermektedir. Alüminyum ayarlı geçme kasalı laminat kapılar , çift taraflı 6mm ahşap Mdfli 42mm kalınlıkta üretilmektedir.


Darbelere karşı korunaklı olan bu kapı sistemlerinin kullanım alanlarının geniş olmasından dolayı birçok farklı modeli bulunmaktadır. Kullanım alanlarına göre camlı ve camsız modelleri bulunmaktadır. Daire kapısı olarak da kullanılan laminat kapılar genelde camsız ve düz modellerdir. KANAT : mm kalınlıktadır. Kapı kanadının ön ve arka kısmında 6mm kalınlığında MDF plaka vardır.


Kilit ve menteşe yerlerinde takviye serenler konulmaktadır. Altta ve üstte çift seren kullanılmaktadır. Merbau,sapalli lamine parke,iroko lamine parke,doussie gibi son zamanlarda en çok tercih edilen lamine parke renkleridir.


Bu ağaçlar egzotik ağaçlar olduğu için fiyatları buna göre değişim göstermektedir. Klasik dekorasyona sahip olan bir mekanda daha çok kızıl renkli lamine parkeler tercih edilmektedir. Organize Sanayi Bölgesi Keresteciler Sitesi 21. Projesinde belirtilen şekilde alüminyum kasalı laminat kanatlı kapı imal edilecektir. Kapılar tüm madeni aksam idare tarafından onaylanmış ve kapı üzerine monteli şekilde teslim edilecektir.


Kapı pervazları, kanat ve kasaların, rengi idarece belirlenecektir. Siz sadece hayal edin, Dekorsan Moblilya zengin seçenekleri ile mekanınız daha da güzelleştirsin. Onaylı projesindeki detaylara göre laminat kaplı kapı kasası yapılması 1. Adet takozların duvara tespit edilmesi gerektiğinde pervaz yada duvar kenarına çıta konulması suretiyle 0. Platform Kapı markası ile pazara girmiştir.


Cam kapı sistemleri, kullanım alanları itibari ile ev girişleri , işyerleri, mağaza,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar