10 Temmuz 2015 Cuma

Koçtaş mıknatıslı kapı sinekliği

Bildirim yaptığınız iade ve değişim işlemleriniz için siparişinizi. Uygun fiyat ve bol çeşit ile sineklik modelleri Tekzen bahçe kovucuları kategorisinde sizi bekliyor. Tül kapı sinekliği ise özellikle evcil hayvanları olan ve hayvanların bahçeye veya balkona çıkmasını kolaylaştıran sineklik modelleri arasında başta yer alıyor.


Aramanızı Tekrarlarken şunlara dikkat edin: - Farklı kelimelerle veya daha az sayıda kelime girerek tekrar deneyiniz. Pencere kapı sineklik modelleri pileli, plise, menteşeli, stor, mıknatıslı , kedi. Kapı ya da pencere sineklikleri. Cooke Lewis Alaçatı Ankastre Mutfak Dolabı Beyaz – Koçtaş. Sierra Yatak Odası Takımı – Koçtaş.


BU ÜRÜN HAKKINDA AÇIKLAMA YA DA TEKNİK BİLGİ BULUNMAMAKTADIR. Magis mesh mıknatıslı kapı sinekliği mıknatıslı iki ayrı panelin birleşimden oluşmaktadır. Bu muhteşem ürün sayesinde bu sorun ortadan kalkacak. Sıcak havalarda balkon, ev, yazlık, dükkan kapılarını rahatça açabilmek ve aynı zamanda sineklerden korunabilmek bu ürün ile mümkün! Merak edilen tüm sineklik modelleri ve fiyatları hakkında bir ön bilgi edinmeniz amacıyla hazırladığımız yazımızda özellikle kapı sineklik fiyatları, cam ve pencere sineklik fiyatları, halk arasında pimapen.


Koçtaş mıknatıslı kapı sinekliği

Farklı montaj tekniklerine uygun olarak üretilen kapı sinekliği , yapışkanlı bantları ile kolayca monte edilebilir. Evinize temiz hava girerken böcekler evinize yaklaşamıyor. Sıcak Havalar kapıları ve pencereleri açtığınızda evinize böceklerin girmesini engelleyebilirsiniz. Diğer sineklik yapımı sağlayan firmalara nazaran bizim kapı sinekliklerimiz mıknatıslı olduğundan dolayı herhangi bir rüzgarda, çarpmada ya da darbede kapınızdan çıkmayacak niteliklere sahip olmaktadır. Yazlıklarda kapı sinekliği olmazsa olmaz uygulamalardandır.


Söz konusu mekanlarda sadece sinek, böcek ve haşeratın değil kedi, köpek, kirpi gibi hayvanların içeri girmesine de kapı sinekliği mani olur. Firmamız pileli sineklik fiyatlarında indirim başlatmıştır. En Basit Çözüm Yolu Pencereler, pimapen pencere modelleri, pvc kapı modelleri, yatay ya da dikey tasarım seçenekleri, duble modeller, stor sineklik modelleri, duble stor, sabit ya da menteşeli pratik ve sürme ya da sürgülü çeşitlilik gibi pek çok seçenek sizleri bekliyor.


Ynt: Karavan kapı sinekliği Levent hocam geçen sene birkaç karavanda gördüğüm internette de satılan orta kısmından mıknatıslı gördüğüm kadarı ile kullanışlı kapı sinekliği var onlar hakkında düşüncelerin nedir acaba. Dün tl cıvarında gördüm. Havalar ısındığında kapıları ve pencereleri açmış olduğunızda evinize böceklerin girmesini engellemiş olan, güçlü mıknatısı sayesinde basit açılıp, kendi kendine kapanabilen Magic Mesh Tül panel ile bu yazı çok rahat geçireceksiniz. Açık kapı görmesinler hemen içeriye gireler, balkon ve giriş kapınıza takacağınız mıknatıslı kapı sinekliği siz veya yarmaz çocuklarınız yada evcil hayvanınız geçerken açılır üzerindeki mıknatısları sayesinde tekrar otomatik kapanır. Eviniz, iş yeriniz ve yazlığınız için sizlere harika bir sineklik.


Pencere sineklik modelleri içerisinde en çok tercih edilen bu stor modellerden sonra mıknatıslı modeller tercih edilir. Mıknatıslı modellerin montesi de kolay ve pratiktir. Koçtaş ve hepsi burada tarzı sitelerde bulunan balkon kapısı sineklik fiyatları ucuz gibi görünse bile işe yaramayan ve. Magic Mesh mıknatıslı tül kapı sinekliği de bunun en net örneklerinden biri!


Yazı yaşamak güzel de bir de şu sinekler ve böcekler olmasa! Neyse ki artık Magic Mesh var. Dilediğin kapıda kullanacağın bu harika ürün sayesinde bulunduğun mekâna sinekler ya da böcekler kapıdan giremeyecek, mekândaki herkes rahat edecek. Güçlü mıknatısları sayesinde otomatik kapanır.


Yazın bu bunaltıcı sıcaklarında kapı ve pencerelerimiz açmadan oturmak pek mümkün görünmüyor. Sivrisineklerin kulağımızın dibinde vızıldama zamanları geldi! Bunu önlemek artık kapı sinekliği sayesinde çok kolay!


Koçtaş mıknatıslı kapı sinekliği

Sineklik Renkli Köşe Takozu 17xmm 0. Artık hepsinin çözümü mıknatıslı kapı sinekliği. Tül kadar yumuşak olan bu ürün hem montajı ve kullanımı çok kolay hem yaz boyu size çok rahatlık sağlayacaktır. Evinizde iş yerinizde ve yazlığınızda kullanabilceğiniz bu ürün sivrisinek ve haşere sorununuzu ortadan kaldırır. Adet güçlü mıknatısıyla kolayca açılan Magic Mesh siz ekstra bir çaba sarf Etmeden kolayca kapanıyor. Tüm cam ve kapı tiplerine uygun!


SİNEKLİK AKSESUARLARI Uygun Fiyat Garantisi ÜRÜNÜ GÖSTER. Online sipariş verilebilir. Orjinal üründür iade garantilidir. TOPTAN MIKNATISLI KAPI SİNEKLİĞİ TÜLÜ TOPTAN SATIŞ UCUZ SİNEKLİKLER ! Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Yaz aylarının en büyük kabusu sinekler!


Bir telefonla kediler için kapı sinekliği pencere sinekliği -yatay sineklik ,sürme sineklik yapıyoruz. Haşerelerden uzak, huzurlu ve mutlu bir yaz mevsimi geçirmeniz için çağdaş çözümler sunar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar