8 Temmuz 2015 Çarşamba

Fırınlı kereste

Fırınlı Kereste Modelleri. Diri odun ve öz odun arasında renk farkı yoktur. Olgun odun özelliklerinde ve sarımsı beyaz ile hemen hemen bayaz renktedir.


Islak öz odun oluşumu bulunduğunda öz odun kısmının koyu bir renk aldığı görünür. Listedeki kereste ebatları, ham kereste ebatlarıdır. Silindikten sonra kalan net ebatlar kalınlık ve genişlikte mm - mm. Ağaç canlı bir doğa harikası olup, kurutulmadığı zaman bulunduğu iklim ve şartlara göre tepkiler verecektir. Bu tepkilerden en bilinenleri, çatlama, küflenme ve eğilip bükülmedir.


Bunların bertaraf edilmesi için fırınlanması gerekmektedir. Doğramalık kereste , kapı, pencere gibi yapı elemanları imalatında ve mobilya ham maddesi olarak kullanılır. Ağırlıklı çam ağacından imal edilen doğramalık kereste çeşitlerimiz isteğe göre diğer ağaç türlerinde de üretilebilmektedir. Kayın tomruklardan imal edilmekte fırınlanarak kurutulduktan sonra satışa sunulmaktadır.


Uzman ekibimizle, müşterilerimizin gece vardiyalarında da acil siparişlerine en hızlı şekilde cevap vermekteyiz. Amacımız , müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hızlı üretim desteği ile müşterilerimize sorunsuz hizmet vermektir. Firmanızı bu alana eklemek için tıklayınız.


Acarlar Ahşap Ambalaj bugün Avrupa Birliği kriterlerine uygun üretimleriyle sektörün önde gelen firmalarındandır. Doğramalık ve Kalıplık Kereste , Palet, Rabıta (Döşeme Tahta), Lambiri, Pergüle Çatı ve Takoz ürünlerinin toptan ve perakende satışını yapmaktadır, firmamız geniş ürün yelpazesi ile her ihtiyacınıza karşılık verebilecek kapasitededir. Amanos Orman Ürünleri kereste , lambiri, tomruk, rabıta, palet gibi ürünlerin temininde çözümler sunar. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Fin Çam Kereste Amerikan Çam Kereste Ahşap Bina ve Eski Eser Restorasyonu Bahçe Mobilyaları Sauna Ahşapları.


Kızılçam Kereste Resimler için tıklayınız. Yerli çam türü olan bu malzeme lambiri, döşeme ve çatı karkaslarında kullanılır. Yağlı yapısından dolayı uzun ömürlüdür.


Ladin Kereste Resimler için tıklayınız. Doğal, şık ve mükemmel bir izolasyon malzemesidir. Dokusu çam a benzemekle beraber esmer tonlarda ki rengi ile tropikal bir görüntü sunmaktadır. Lif yapısı ve reçine türü açısından çam ile bir hayli ayrışan larex son yıldır ülkemizde kereste çeşitleri arasın da yerini almıştır. Firmamız ucuz kereste fiyatları ile rekabet etmeyi önemsiyor,kayın,gürgen,meşe,ladin,çam,köknar,inşaatlık,paletlik,ithal kereste çeşitleri Kereste Fiyatları - Güncel Kereste Fiyatları - Met A. Genel anlamda ahşap ürünleri mobilya kerestesi, inşaat kerestesi ve dekorasyon kerestelerinin her nevini kapsamaktadır.


Fırınlı kereste

Yumuşak ağaç türleri arasında yer alan sarı çam keresteler dekorasyon işleri, iç doğrama ve benzeri tüm kapalı mekan işlerinde kullanılabilir. Sibirya sarı çamı bulunmaktadır. Kategoriler: Yerli Kereste afrika ağaçları, asya ağaçları, avrupa ağaçları, fırınlı Sedir Ağacı kereste , güney amerika ağaçları, ithal egzotik kereste , ithal kereste , kurutulmuş Sedir Ağacı kereste , kuzey amerika ağaçları, Sedir Ağacı, Sedir Ağacı kereste , Sedir Ağacı kereste fiyatları, Sedir Ağacı kereste. Online sipariş verilebilir. Kereste , Kayın Kereste , Meşe Kereste , Dış Budak Kereste , Paletlik Kereste , Tomruk.


EN KERESTECİLİK ÖDEME YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ. ONLİNE SATIŞ SİTEMİZ AÇILMIŞTIR. Eken Kereste Orman Ürünleri. Kullanım Alanları : İroko, dekoratif üst yüzey kaplamalarında kesme kaplama levha olarak, mobilya, parke yapımında, binalarda iç ve dış kısımlarda, kapı ve pencere imalinde, küçük gemi, vagon, köprü yapımında, travers, kimyasal madde kapları, labaratuvar masaları, bahçe mobilyası, tornacılık ve oymacılıkta kullanılır. Kereste , vakum sistemi ile tanalıth-E ile emprenye edilmek suretiyle ömrü çürümeye, böceklenmeye karşı yıl uzatılır.


Hemel tarafından onaylıdır. Emprenyeli ve ham olarak her sınıf kereste satışımız vardır. Yer döşemesinde kullanılır. Müşteri memnuniyeti bizim için ön plandadır.


Kurutma fırınları ve otomasyon üretimini kendi bünyesindeki bu alanda en yeni teknikleri kullanan Türk mühendisleri ile geliştirmektedir. Ağacın cinsine ve kalınlığına göre uygun sıcaklık ve süre ile kurutulur. Binaların iç kısımlarında, kapı, pencere, mobilya, marangozlukta kullanılır. Sınıf Kereste , İthal ve yerli çam, ladin, köknar, larex ağaçlarından üretilir. Hiç bir yerde bulamayacağınız fiyatları kaçırmayın.


Fırınlı kereste

Kullanılacak kerestenin mekanik yönden dayanıklı olması beklendiğinden, birtakım kusurlardan yoksun olması gerekir. Hava Kurusu 10xKereste. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Ukrayna ve Tayland şeklindedir ve sırasıyla ladin kereste ürününün , ve kadarını karşılarlar.


Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence altına.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar