9 Kasım 2020 Pazartesi

Whatsapp kilit

Bir çoğumuz mesajlarımızın başkaları tarafından okunmasını pek hoş karşılamaz. Eğer sizde bu konuda hassassanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz! Aradığınızı bulmak için aşağıdaki başlıklara da göz atabilirsiniz.


Kimse bilmiyordu kilit uygulamalarını zaten. Telegram, hiçbir uygulamaya ihtiyaç duymadan kendini şifreleyebiliyor. SDN Okuru dedi ki: yıl önce, eklendi. Arkadaşlar ios da yeniyim,araştırdım ama tam cevap bulamadım.


Acaba ne yapmalıyım arkadaşlar. Yardım edenlere şimdiden çok teşekkür ederim. Bunlardan biri de, cihaz ekranı kilitli iken gelen mesajın kimden olduğunu ve içeriğini gizlemek.


Whatsapp kilit

Android cihazlarda, özellikle Android 5. Kilit (AppLock) uygulamasının en güzel özelliği ise whatsapp ’a şifre koyduğunuzun anlaşılmamasıdır. Herkeste bunu önermiş ama istediğim o değil, aslında çok basit bi scriptle yapıalbilecek iş ama. Telefonu aktif olarak kullanmadığımız zamanlarda yani kilit ekranındayken mesaj geldiğinde kimden geldiği ve içeriğin bir bölümü görünmekte. Fikir ve görüşlerinizi bizlerle yorum olarak paylaşabilirsiniz.


Ayrıca hemen hemen yer sosyal medya platformunda kullanabileceğiniz resimli güzel sözler nasıl yapılır yazımızı da okuyabilirsiniz. Ancak, bu uygulama aynı zamanda özel problemleri var. Kilitli Ekranda Göster butonunu kapatıyoruz. WhatsApp çok popüler bir mesajlaşma uygulaması oldu.


En ideal etkileşim yolu olan ses kaydı özelliği artık değiştirildi. Kaydedilen veriler kolayca erişilebilir. Kilitleme özelliği ile artık elinizi uzun süre mikrofonda tutmanıza gerek yok. Kayıt yapmaya devam etmek için harika bir çözüm olmuş diyebiliriz.


Bu ekranda telefonunuza kilit ekranı için. HTC, Sony Xperia, Casper Via, General Mobile Discovery gibi android telefonlara sahipseniz Kilit (AppLock apk) uygulamasını indirmek için buraya tıklayın. Tabi bunun kötü yanları vardı. Günün öne çıkan gelişmelerini mail olarak almak ister misiniz? Ama en popüler uygulamaların bile birçok kilit özelliği arka planda kalabiliyor.


Kilit ekranında whatsapp bildirimleri görünmeyecektir. Hocam inanır mısın son çare olarak onu da denedim bari kilit ekranında komple gözükmesin dedim ama yine de kilit ekranında bildirim gözüküyor ilginç bir şekilde. Off ile zekâ bir fews ikinci günü Toogle hizmetini başlatın 3. Bildirimler ayarlarında kilit ekranı göreceksiniz.


Ayarlar ve ardından Uygulamalara dokunun. Bak şimdi dostum telefonu yedekle yani telefon hafızasında ki herşeyi başka telefona yolla yada hafıza kartına kaydet sonra rehberini sim karta taşı. Ondan sonra hafıza kartını ve sim kartı çıkart.


Merhaba whatsapp ta sadece mesajı yedekleme yok mu fotoğraf ve videolar yedeklenmesin istiyorum. Cunku çok fazla mb a ulaşıyor ve geri yüklemesi sıkıntı. Devre Dışı Bırakmak İstiyorum Nasıl Çözerim. Telefonlar çalındığında veya kaybolduğunca ciddi anlamda baş ağrıtabiliyor.


Yorumları Göster Yorumlar Gizle (0) Bir Yorum Yazın Cevabı iptal et. Widgetler silinebilir, yenileri eklenebilir. Son haberleri buradan takip edebilir, 3D Touch ile daha etkili kullanabilirsiniz.


Lütfen en kısa sürede soruna bir çözüm üretiniz. Uygulama içinde aslında çoğumuzun karıştırmadığı ayarlar menüsü mevcut. Bu video anlatımı Huawei Honor modelinde yapılmıştır. Akıllı telefon kullanıcıları telefonlarının güvenliğini her zaman üst seviyede tutmak istemektedir.


Bunun yanı sıra telefonunuzun kilitli olmadığı zamanlardaki bildirimler için de Başlıklar. Gelen mesajları uygulamaya girdiğinizde görebilirsiniz. Bu seçeneği seçerseniz varsayılan ayarlarda. Kilidi açınca görebiliyorum.


Mesajlarınız kilit ile güvene alınmıştır. Bu yenilik ile sizin ve karşıdaki mesajlaştığınız kişi arasında oluşan güvenlik duvarı. Apple bilerek tercih etmiyor çünkü telefonun genel olarak kilidi varken uygulama bazlı ayriyeten kilit koyulmasına gerek duymuyor.


Dıştan Takma Tirajlı Kilitler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar