3 Ağustos 2020 Pazartesi

Traverten eskitme

Eskitme traverten yüzeyi cilasız görünüme sahiptir kayma mukavemeti diğer işlemlere göre oldukça yüksektir. Uygulama yapacağınız eskitme traverten taşlarını alana göre uygunluğunu öğrenmek için bize danışabilirsiniz. Tüm eskitme traverten ve doğal taş çeşitlerimiz için işçilik veya ebatlama gerektiren durumlarda fiyatlar değişiklik gösterir özel ebatlarda veya ebatlı kesimlerdeki siparişleriniz için lütfen iletişime geçiniz. Resimleri büyültmek için üzerlerine tıklayınız. Ancak bize bir e-posta gönderebilirsiniz ve size en kısa zamanda geri döneceğiz.


Hemen bütün traverten renkleri ve tüm traverten modelleri için uygulanabilen eskitme işlemi, bir yüzey bitirme uygulamasıdır. FİLELİ DUVAR DEKOR TAŞLARI TRAVERTEN KAPLAMALARI Boyutlu Taşlar. ESKİTME DOĞAL TAŞ DUVAR DEKORASYON KAROLARI FİLELİ DEKORATİF TAŞLAR 35. Sarı Mermer Hasır Mozaik. Son zamanlarda çok moda olan ve modern, lüks binalarda sıklıkla tercih edilen bir modelimizdir.


Filesiz X Eskitme mozaikler tek tek el ile ebatlandırıldıktan sonra kutulanır. Eskitme yüzey işlemi taşlara dekoratif, doğal görünümlü ve yumuşak bir yüzey elde edilmesini sağlar. Derzli veya derzsiz olarak yapılabilir.


Zeminde veya duvarda kullanabilirsiniz. Aktif Ziyaretçi: 1: Bugün Topla28:. Traverten Eskitme Mozaik Klasik Square. Scabos traverten Zengin ve sıcak dokusuyla aklınıza gelebilecek her yerde kullanılabilmektedir. Ancak kesin biçimde söylenebilir ki, eskitme mermer ve eskitme traverten duvar kaplama ürünlerini kullanarak sağlayacağını uzun vadeli faydayı, hiçbir ucuz kaplama ürünü ile elde etmeniz mümkün değildir.


Patlatma taş ve Antik tuğla kaplamalar ile mekanlarınız artık İstanbul Taşçı ile eşsiz olacaktır. Hatta herhangi bir sıva malzemesi, boya veya kaplama ürünü bu etkiyi ortaya koyamamaktadır. Hızlı Görünüm İNCELE SEPETE EKLE.


Bu ürünü Televizyon arka duvar kaplama, Bina Cephe Dekor, Ofis dekorasyonu, Cafe dekorasyonu, Bina girişleri, Kuyumcu dekorasyonu, Salon dekorasyonu, Taş Kaplama Cephe, Taş Kaplama Duvar için kullanabilirsiniz. Aslında eskitme işlemi sadece traverten e özgü bir işlem değildir. Bütün doğal taş ve mermer grupları aynı işlemi görebilir fakat traverten yapısı itibari ile yumuşak bir maden olduğu için bu işleme daha uygundur. Diğer doğal mermer çeşitlerine oranla daha yumuşak bir yapıda.


Taş Dekorasyon özel dekorlu eskitme taş ürünlerini incelemek için tıklayınız. Eskitme Setler Paver Mini Eskitme KATALOG İLETİŞİM Menu ≡ ╳. Classic ve Dark traverten ocaklarımızdan elde ettiğimiz, aylık toplamda 7. Farklı ebat ve yüzey işlemlerinde doğal taşların kullanımı her geçen gün artmaktadır. KLASIK TRAVERTEN 3D PATLATMA TAŞ ÜCRETSİZ KARGO. GÜMÜŞ TRAVERTEN PATLATMA TAŞ GERÇEK DOĞALTAŞ DUVAR KAPLAMASI.


Traverten eskitme

Türkiye’nin Denizli, Bucak-Burdur, Mut-Mersin, Sivas gibi birçok bölgesinde traverten ocakları işletilmektedir. Seabed Limon Dolgulu Honlu. Bugüne kadar yaptığı tüm çalışmalarda bu ilke doğrultusunda hareket etmiştir. Her duvar ve mobilya rengine uyum sağlayabilen traverten doğal taş modelidir. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


En çok kullanılan ve en çok beğenilen renktir. Mail listemize abone olarak, gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Bu onun yıllar boyunca süren erazyona maruz kalmasından dolayı doğal bir yol ile kazandığı bir özelliktir.


Ancak bu eski görünümün yetmediği durumlarda makine yardımı ile tambur içerisinde eskitilmesi işlemi uygulanmaktadır. Bu uygulamanın sonucunda ortaya. California Office : Castillian Dr.


Antik görünümü ve doğal yapısıyla her türlü yüzeye kaplayabileceğiniz bu ürünümüz derz dolgusuyla birlikte uygulandığında tahmininizin de ötesinde hoş bir görüntü sunacaktır. Mermer traverten ve doğal taş patlatma mozaikler, mermer ve traverten lavabolar, mermer hamam kurnaları, eskitme doğal taş ve bir çok mermer doğal taş ürünleri ücretsiz kargo avantajıyla ayağınıza gelsin. Yer ve duvar kaplama karolar. Doğal taş patlatma mozaik madalyon traverten mermer.


E-bülten aboneliği için lütfen alttaki alana mail adresinizi girin ve artı butonuna basın. Farklı renk seçenekleri ile birçok şekil ve desende döşeme olanakları sunulmaktadır. Diğer Taş Türlerinde Olduğu Gibi Eskitme Taşlar Hususunda da Göl Mermer Kalitesini ve Uygun Fiyat Seçeneklerini Ortaya Koymaktadır. CROSSCUT DOLGUSUZ Ürün Bilgisi. FOSİLLİ TRAVERTEN Ürün Bilgisi.


DARK EMPARADOR Ürün Bilgisi. Fileli mermer bordür projelerinizde, döşeme arasında dekoratif ayırıcı, duvar kaplama ayırıcı olarak kullanılabilir. Bu yöntemlerle farklı desenler ve yapılarda traverten işlemek mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar