28 Şubat 2020 Cuma

Uzun parke

Uzun parke

Kağıthane, İstanbul Haritada Gör. Tarayıcı yazılımınızda javascript desteği kapalı görünüyor. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. Ahşap Masif Parke zemin döşeme malzemeleri arasında en çok tercih edilen sağlıklı parke çeşitlerinden biridir. Bu tür parkeler sizin uzun süreli kullanabilmeniz için daha avantajlıdır.


Uzun parke

Sizlere uzun vadeli ödeme seçenekleri ile duvar kağıdı, laminat parke , kapron, şilte satışı yapmaktayız. Bir çok ürün çeşidimiz ile sektörde hizmet vermekteyiz. Müşteri temsilcilerimiz ile görüşerek size en uygun ürün, fiyat ve ödeme seçeneklerini öğrenebilirsiniz. Hareket yönüyle aynı yönde döşenen parkeler , mekanın daha geniş ve ferah algılanmasını sağlar.


Dikdörtgen şekle sahip bir odada uzun kenara paralel döşenen parkeler mekanın daha uzun algılanmasını sağlarken kısa kenara paralel döşenen parkeler , mekanda daha basık bir etkiye neden olur. Let the festive season begin with a gift from Herman Miller. Akrilik - UV Lake kaplama. Biribirinden şık ceket kombinleri koton.


Erdoba Elegance Hotel, Mardin : Sayın ilgili, Daço Parke ekibinden çok memnun olduğumuzu belirtir, kendilerinin çok özverili çalıştığını belirtir ve çalışmasından memnuniyetimizi size belirtiriz. Ak Yapı, Proje Masif, Çamlıca : Parke için teşekkürler. Yusuf Kalko, Büyükçekmece : Masif Parke için teşekkür ederim. Ayrıca ürettiğimiz lamine parkelerin üst tabakasında 1. Dolayısıyla, Ligno Parke olarak ürettiğimiz lamine parkeler suya, neme ve ısı değişimlerine karşı son derece dayanıklı ve uzun ömürlüdür.


Ayrıca rabıta parke , dayanıklı ve uzun ömürlü bir parke çeşididir. Tasarımı ile baş döndüren gösterişli mekanlara ilhan verin, yaşam alanlarının elegan sunumu! Mekanlarınıza stil katar. Göz alıcı ahşap XXL rustik,eskitme,otantik laminat parke.


GENİŞ ve UZUN laminat parkeler göz alıcı bir ihtişamı yansıtır. Otantik görünümü ve son derece gerçekçi ahşap damarı sayesinde laminat parkenin gerçek bir ahsap parkeden ayırt edilmesi neredeyse imkansızdır. Ticari parkeler daha uzun ömürlü ve dayanıklı olan parke çeşitleridir.


Yoğun kullanımdan dolayı ve yıpranma ihtimali daha yüksek olduğu için daha sağlam malzemeden üretilir. Bu ürünlerden de al Kargo Bedava ya gelsin. Yorum yapabilmek için giriş yapın.


Eviniz hayatınız boyunca en uzun zaman geçirdiğiniz alandır ve biz hayallerinizdeki evi yaratmanız konusunda sizin yanınızda olmak istiyoruz. Evinizin tadilat yada dekorasyonu ilgili ihtiyacınız olan. Olur dolaba bakıcam duruyorsa satın alabilirsiniz.


Parveta lamine parkeleri iç dekorasyonda yeni bir uzmanlık düzeyi, kalite ve karakter katan kendine has geniş ve uzun parke panelleri sunan bir koleksiyondur. Geniş ve uzun plank panelleri mekanda sade ve huzurlu bir ortam yaratır. Uzun cok az kullanılmıs parke. Laminat Parke olanakları.


Masif Parkeler , lamine parke ve laminat parkeye göre çok daha uzun ömürlüdür. Tamamen doğal ağaçtan üretilir, diğer parkelerden farkı tek katman olmasıdır. Ancak teknolojik işlemlerle katmanlar oluşturukmadığı için, ağacın doğal hareketini engellemek zordur.


Zemin döşeme malzemeleri arasında en çok tercih edilen parke çeşitlerinden biri olan ahşap parke , uzun ömürlü, ısı ve ses izalosyonu sağlaması, sistre olabilmesinden dolayı masif parke yıllardır tercihlerimiz arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Masif parke üretimi, dayanıklı, uzun ömürlü ve sert ağaçlardan yapılmaktadır. Tamamiyle masif parke olması sebebiyle yeterince çok sistire payı vardır bu sayede uzun seneler boyunca sağlıklı yapısını ve ilk günkü görünümünü korur.


Uzun parke

Bir kere evinizin yerine laminat parke döşedikten sonra bir daha uzun yıllar boyunca yer döşemesi için masraf yapmanıza gerek kalmayacaktır. Parke Fiyatları Çamsan parke özelliklerine göre farklı fiyatlandırılmaktadır. Tren yükseltilmiş döşeme ve parke modelleriyle mekanınız prestij kazanacak. Sayısız Renk ve Desen Alternatifleri, Estetik ve Modayı Takip Eden.


BVT Domotex ve BAU Fuarlarında! Böylelikle birbirlerine monte edilebilirler. Masif ahşabın yer döşemesi olarak kullanılması dekorasyon sektöründeki en eski alışkanlıklardan biridir. Basit döşeme tahtasından başlayıp günümüzde lazer tekniği ile işlenmiş parkeye kadar uzanan masif parkenin ömrü uygulandığı binanın ömrü ile eşdeğerlidir.


Delik çapı 35mm emici başlık kullanan her marka ve model elektrikli süpürge ile uyumludur. Bünyesindeki kişiler ile birlikte de profesyonel bir şekilde düşünürek kendini gün geçtikçe daha da geliştirmeye başlamıştır. YILPAR yarım asıra yaklaşan masif parke (klasik boy) ve uzun boy (rabıta) parke üretimini Avrupa Standartlarında kalite ile birleştirerek siz müşterilerimize sunmaktadır.


Firmamızın ürettiği Kayın, Kestane ve Meşe masif parkelerin yanında yıldır aynı ağaç türlerinden uzun boy(rabıta) parke üretimi de yapmaktayız. Orta katman parkenin dengesini ve hareketliliğine karşı direncini sağlayan katmandır. En alt katmanda ise yumuşak ağaçlardan oluşmakta tek parça halinde taşıyıcı katmandır. Katmanlar birbirine zıt olarak yerleştirilmiştir.


Farklı renkler, dokular ve ölçüleri ile karşınıza çıkacak olan dekorasyona uygun parke modelleri arasından doğru seçimler yaptığınız zaman uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz parkelere sizler de sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar