31 Ekim 2019 Perşembe

Plastik dübel ölçüleri

Plastik dübel ölçüleri

Dubel ölçüsüne uygun vida kullanılmalıdır. Aletleri Metreler Gönyeler Su Terazileri Dijital Açı Ölçerler Dijital Su Terazileri. PLASTİK BEYAZ DÜBEL 5ADET. NAYLON DÜBEL F(2adet) MEA. Taş duvarlarda da vidaların zarar görmeden tutturulmasını sağlar.


Kategori altından ürün türü, ölçü , uygulama yüzeyi, ürün grubu gibi özellikleri belirleyerek aradığını ürünü kolayca bulabilirsiniz. Farklı işlerde kullanılan vida çeşitlerine ulaşacağınız kategoride farklı malzemelere uygun ürünleri temin edebilirsiniz. E-Bülten - Yeni ürünler,indirimler ve sizlere özel. Alçıpanlara, asma tavan sistemlerine uygun üretilmiştir.


MBeyaz plastik dübel ve 45mm uzunluğunda vidadan oluşur. ADIMLAR: ADIMLAR: Ürüne Ait Belgeler. Beton, tuğla duvar ve alçıpanda metal dübel tespit sistemleri.


Aletleri Özel El Aletleri Pense,Keski ve Boru Anahtarları Servis Alet ve Ekipmanları Takım Çantaları ve Atölye Dolapları Tornavidalar ve Allen Anahtarlar İş Güvenlik Ürünleri. Ayak Koruyucular El Koruyucular. CİVTAŞ CIVATA İMALAT SAN. Tekniknokta Endüstriyel Bağlantı Elemanları (çelik dübel , kimyasal dübel ve diğer tüm dübel türleri) Mungo Türkiye Distribitörü.


Kimyasal dübel tespit elemanlarını kapsayan geniş bir yelpaze - kimyasal dübellerimiz inşaat demiri uygulamalarımız için de tasarlanmıştır ve beton, tuğla veya taş duvarda kullanılabilir. AKMALI DÜBEL ÖLÇÜLERİ VE ÇEŞİTLERİ. Her inşaat malzemesi, özel bir dübel gerektirir.


Matkap ucu çapı, dübel çapı ile aynıdır. EKMELİ DÜBEL TIPALI - Tasarımdaki Farklılık : ÜSTÜNLÜKLERİ Çekmeli çelik dübeli, mükemmel tasarımından kaynaklanan teknik özellikleri ile orta ve ağır yük uygulamalarından çok iyi sonuç veren bir genel amaçlı dübeldir. Yüksek mukavemet, montaj hatalarına karşı yüksek tolerans sağlar. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın!


TT Technic VC-88E Digital Ölçü Aleti. TeknoGreen DT-266FT Dijital Pensampermetre. Kalite Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Ahşap malzemeleri ve mobilyaları duvara sabitlemek için kullanılan vidaların gireceği duvardaki boşluğunu sağlamlaştırmaya yarayan bağlantı elemanlarıdır. Her türlü ana malzemeye uygulanır, ucuz bir dübeldir.


Plastik dübel ölçüleri

Ağır yük dübellerinin fiyatları ise özellikleri doğrultusunda farklılık göstermektedir. Tüm dübel fiyatlarını sitemiz EnsarShop. Yorum yapmak için lütfen giriş yapın. CİVATA-SOMUN-RONDELA- ölçüleri bilgi tabloları.


Minifix metal dübel mobilya bağlantılarını, ünitelerini birleştirmede kullanılan bağlantı elemanıdır. Minifix dübeli montajında yıldız, düz uçlu tornavidalar, alyan anahtarı, plastik anahtarlardan yardım alarak montajı gerçekleştirilir. Adres: Adres: İçerenköy Mah. Aletleri EL Alet Setleri Anahtarlar Keskiler ve Çekiçler Takım Çantaları Boru Kesme Boya Tabancaları Bits Setler Cımbızlar. Set içindeki tüm vidalara uygun vida ucu paket içinde verilir.


Düşük yapı elemanı ölçüleri ;. Mantolama plastik dübel ise mantolama ısı yalıtım levhalarının, bina cephelerine sabitlenmesi amacıyla kullanılan donatıdır. Dübelin sıyrılma nedeni:. Kolay ve güvenli montaj imkanı sağlayan ve özel profili nedeni ile yüksek çekme gücüne sahip olan bir plastik dübeldir. Plastik kalitesi ile uygulama anında çatlama, kırılma ve katlanma yapmaz. Kısa deliklerde ve düşük yüklerde bile rahatlıkla açılabilen gömlek yapısı ile güvenli tutturma, sıkma ve asma özelliği vardır.


Bu özellikleri dolayısıyla, titreşimli alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Paslanmalara karşı çinko kaplıdır. Dijital ve Mekanik Ölçü Aletleri. En iyi plastik dübel Seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli plastik dübel Ürünlerini Alibaba. Mesafe Ölçerler Multimetre Pens Ampermetre İnşaat ve Rotasyon Lazeri Optik Nivelman Dedektörler Voltaj Test Cihazları.


Sunta vidalarının normları gereği hatvesi ve diş yükseklikleri diğer vidalara göre oldukça farklıdır. Bunun için ahşap, MDF ve sunta montajlarında kullanılır. Sitede bulunan veri ve görseller Ebru Üretim Pazarlama Ticaret yazılı izni olmadan kopyalanamaz ve kullanılamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar