24 Aralık 2018 Pazartesi

Silikon dış cephe

Strüktürel silikon cephe modern ve çağdaş görünümü sayesinde Dünya’da en çok tercih edilen alüminyum giydirme cephe sistemidir. Dış görünümünde alüminyum profillerinin gözükmemesinden dolayı camcama sistem olarakta adlandırılmaktadır. Camlar özel silikon ile tozsuz, kuru bir ortamda yapıştırılmalıdır. Farlı renk ve ebattaki çeşitlerden binaya en uygun olanı seçilerek kolay bir şekilde uygulanmaktadır. N Özellikle dış cephe uygulamalar için geliştirilmiş yüksek performanslı nötr sistem kürleşen bir silikon mastiktir.


Silikon giydirme cephe sistemi nedir? Yapı materyalleri ile hava şartlarına yüksek dayanıklılık gösterir. Ataşehir de merkez binası bulunan Bimeks firmasına son dönemlerde dış cepheler için sıklıkla tercih edilen ve oldukça estetik görünüm kazandırmaktadır.


Dış etkilere karşı yüksek performans gösterir. Camın sadeliğinin ve asaletinin ön plana çıktığı silikon giydirme cephe sistemleri yapıya komple bir şıklık getirmektedir. Yüksek kapatma gücüne sahiptir. Dışa açılan gizli kanatlar dışarıdan asla fark edilmez.


Silikon dış cephe

Bir binanın dış cephesinin ağırlıklı camdan oluşan bir dış kaplama duvar ile kapatılmasıdır. Projesinde belirtilen açıklıklarda ve her katın döşeme betonuna alüminyum veya çelikten üretilmiş galveniz ankrajlara bağlanan taşıyıcı düşey profiller ile bunlar arasına istenilen yüksekliklerde cam takılabilir, bunları taşımak için düşey. Plakalar, silikon ile tozsuz, kuru, oda sıcaklığında ve kapalı ortamda yapıştırılarak sabitlenir.


NATURA YAPI Aluminum and Glass San. Along with its success in the field of branding in the aluminum and glass sector and its success in exalting its commercial reputation, it has reached today and has continued its activities in the face of the difficulties with the pride of having a vision of a bright future. The du quality, that we offer in line with our portfolio and.


Sunduğu özgün tasarımlar ve uzman kadrosuyla gerçekleştirdiği silikon cephe , kapaklı cephe , alüminyum doğrama, ofis bölme sistemleri, transparan cephe ve taş, kompozit, kompakt laminat gibi diğer tüm dış cephe kaplama projelerini başarıyla sürdürmektedir. DIŞ CEPHE Akrilik emülsiyon esaslı, UV dayanımlı üst kat, yüksek silikon katkılı mat dış cephe boyasıdır. Sert hava koşullarına karşı yıpratmaz.


Bu sistem ile gün ışığından en iyi bir şekilde faydalanılmakta olup şeffaf cam. Bunu başarmak isteyen şirketler gerekli donanıma ve tecrübeye sahip olması gerekmektedir. Milenyum Alüminyum Sanayi ve Ticaret A. Yurt içi ve yurt dışı inşaat sektöründeki pazar payımızı yaptığımız ve yapacağımız mimari konsept projeler ile daha üst seviyelere çıkarmak. Akfix 915N özellikle dış cephe uygulamalar için geliştirilmiş yüksek performanslı nötr sistem kürleşen bir. Dış cephe boyası örneklerinden bir derleme ve örnek fotoğraf.


Bulunduğumuz Sektörlerin Öncü markalarından biri olmanın haklı gurunu Yaşıyoruz. Bu sistemle, kapaklı cephe , tırnaklı cephe ve strüktürel silikon cephe yapılabilir. Kanatlar ısı yalıtımlı yapılmaktadır.


Cam arası fuganın genişliği mm dir. Günümüzde silikon cephe giydirme uygulandıkları binanın dış görünüşünü daha fazla ön plana çıkaran ve estetik standartları oldukça yüksek bir cephe giydirme sistemi çok fazla talep edilmektedir. Cephenin dıştan görünümü aynıdır. Genel olarak farklı levha çeşitlerinin sabitlenmesinde kullanılan özel bir kaplama şeklidir.


Silikon dış cephe

FKLASİK SİLİKON CEPHE. Gizli kanat yapılması istendiğinde sabit ve kanat profilleri aynı olduğu için bina içi ve dış görünüşünde bütünlük sağlanmış olur. Alüminyum cephe ,giydirme cephe , silikon cephe ,sima cephe ,istanbul cephe firmaları. Brüt beton, sıvalı veya eski boyalı yüzeylere, astar uygulanarak silikon esaslı su bazlı boya yapılması ( dış cephe ) Uzun TanıBrüt beton, sıvalı veya eski boyalı yüzeylere, astar uygulanarak silikon esaslı su bazlı boya yapılması ( dış cephe ). Detaydan bütüne ve bütün ayrıntıları düşünülmüş muhteşem dış cepheler. Perulo silikonlu texture dış cephe kaplaması, su bazlı, akrilik emülsiyon esaslı, dekoratif renklerde, son kat, grenli, texture desenli, silikon katkılı, mat, dış cephe kaplaması.


Boya öncesi hazırlıkları tamamlanmış her türlü dış cephe yapı elemanları ve ısı yalıtım sistemleri üzerine uygulanabilir. Kullanıma hazır, farklı seçeneklerden oluşan dış cephe kaplamaları. Galvanizli çelik malzemeden üretilmiş ankraj sistemi ile binaya sabitlenen, cam taşıyabilecek profillere ve özel bağlantı elemanlarına sahip yatay profil içeren bir dış cephe kaplama çeşididir. Eğer dış cephe boyaları uygun seçilmezse, dayanıklı boyalar kullanılmazsa birkaç yıl içerisinde renk solmaları yaşanacağını unutmamalısınız. Ekstra indirimli fiyat.


Silikon dış cephe

Yüzeylerin nefes almasını sağlayan, hava şartlarına dayanıklı, kalıcı ve canlı renklere sahip, küf gelişimine karşı dirençli, uzun ömürlü dış cephe boyasıdır. Bizimle birlikte kaliteli ve maliyeti düşük bir dış cephe giydirme çalışması yapmak için bize ulaşın. Temin Edilemiyor e-bülten.


Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Gizlilik sözleşmesini okudum, kabul ediyorum. Mantolama “Bina Duvarlarının Dıştan Isı Yalıtımı” Nedir?


Bina Enerji Kimliğine Dair Bilmeniz Gereken Madde! Akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, silikonlu, mat, son kat dış cephe boyasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar