17 Ağustos 2018 Cuma

Desenli duvar taşları

Desenli duvar taşları

Dayanıklı olduğu kadar desenleriyle de dikkat çeken duvar kağıdı modelleri arasında en dikkat çekenlerden biri de hiç şüphesiz taş desenli duvar kağıtlarıdır. Taş desenli duvar kağıdı Doğal görünümü en kolay şekilde yakalamanın yollarından birisi taş görünümlü duvar kağıtlarıdır. Kullanımı ve montajı kolay olan duvar kağıtları ile istediğiniz zaman duvarınızın görüntüsünü boyutlu taş görünümüne kavuşturabilirsiniz. Maliyet olarak da diğer kullanım türlerine göre oldukça uygun ve uzun yıllar dayanıklı. Isı, ses ve nem yalıtımı sağlar.


Taş desenli strafor paneller her yüzeye kolaylıkla uygulanabilir, özel bir işlem gerektirmez. Taş desenli , boyutlu, manzaralı Duvar Kağıtlarının yanısıra klasik duvar kağıdı çeşitlerini de çok beğeneceksiniz. Fiberglass ve reçine yapısında olan hafif ve dayanıklı fiber duvar panelleri, ısı, nem ve ses izolasyonu sağlar. Taş Desenli Fiber Duvar Paneli. Fiber paneller kolaylıkla temizlenebilir ve boyanabilir.


Duvarınız için aradığınız desenler kesme taş desenleri duvar panellerimizde tasarlandı. Estetik ve kullanıcı dostu duvar panelleri ile siz de konforun ve zerafetin tadını çıkartın. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Desenli duvar taşları

Modern yaşam alanlarının tercih edildiği 21. Yüzyılda trend görünümlü mekanlar için tercih edilen duvar kağıtları hem şıklığın hem de ferah görünümün mimarisidir. Alçılı ve sıvalı zeminlere uygulanabilir.


Dikkat edilmesi gereken nokta zeminin düz olmasıdır. Duvar kağıdının eni: 53cm, boyu ise metredir. Aksi halde duvar kağıdı yıpranıp, kötü bir görüntü olacaktır. Sabunlu sünger yardımı ile silebilirsiniz.


Taş , tuğla, ahşap, mermer görünümlü strafor duvar paneli ürünlerini en ucuz fiyatlarla, ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. TAŞ DESENLİ PANELLER MERMER DESENLİ PANELLER AHŞAP DESENLİ PANELLER ÖZEL TASARIM PANELLER. Ekstra indirimli fiyat. Son trend taş desenli en popüler duvar kağıtları modelleri. Birbirinden farklı renk, tasarım ve desen seçenekleri bulunan modeller arasında ön plana çıkan taş desenli duvar kağıtları sayesinde iç mekanlarınızda doğal taş görünümü elde edebilirsiniz.


Lwd 2desenli taş duvar kaplama bilgileri, strafor taş kaplama fiyatları, duvar kaplama modelleri ve strafor taş kaplama çeşitleri yer almaktadır. Taş görünümlü duvar kağıdı ev dekorasyonunun farklı alanlarında tercih edilebilir. Bu tür mekanlarda kullanılacak olan ürünlerin geniş taş desenli olması, mekana da genişlik ve ferahlık katacaktır. Eski çağların kale duvarlarında rastlanan bir örgü sisteminin yansıması olan Sillarejo ise, tıpkı Artstone’un diğer taş örgü duvar panellerinde olduğu gibi duvar dekorasyonu uygulamalarında kullanıcıya yaratıcı seçenekler sunuyor. Kapıda ödeme ile güvenli alışveriş fırsatı!


Duvar Kağıdı ve uygulaması hakkında müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz. Tasarımcıların duvar kağıdı konusunda oluşturduğu birbirinden farklı ve güzel seçenekler arasında taş desenli duvar kağıdı modelleri oldukça ilgi çekmektedir. Zira, artık evlerde doğadan kopup gelmiş gibi görünen taş desenli duvarlar son derece büyük bir talep görmektedir. Son yıllar da duvar dekorasyonları için inanılmaz gelişmeler söz konusu.


Kültür Taş , ayrıca insan yapımı kültür taşları olarak bilinen, yüksek tarzı duvar dekorasyon malzemeleri olduğunu. Onlar kilden yapılmış, çimento ve eller tarafından ithal haslığı pigmentler. Salonda koltuğunuzun arka bölümünde taş duvar desenli 3D duvar kağıdı kullanarak salonunuzun görünümüne doğallık katabilirsiniz. Resimli duvar kağıtları ile salonunuza yeni bir pencere daha açabilirsiniz. Taş desenli boyutlu duvar kağıdı örnekleri arasında evinizde veya ofisinizde mobilya ve aksesuarlara en yakışacak renkleri tercih etmelisiniz.


Sofistike görünüm sergileyen taş desenli duvar kağıtları odalara romantik bir havada sağlar. Havale, Eft ya da Nakit alışverişlerinizde indirim yapılmaktadır. En Güzel Banyo Paspas Takımı Modelleri.


Boş duvarlara Anlam Katan Kanvas Tablo Modelleri. En Beğenilen Gümüş Ev Aksesuar Modelleri. Ben bu durumu insanın doğaya yada doğallığa özleminin bir dışa vurumu olarak nitelendiriyorum. Haber bültenimize ücretsiz kayıt olun, indirm ve kampanyalardan öncelikli siz haberdar olun!


Günümüzde bahçe duvar yapımı kısa süreli, modern ve dayanıklılık konusu ile ilgili çelik kalıplarla ve taş desenli , tuğla desenli , dalga desenli , baklava deseni, düz desenler daha fazla tercih edilmektedir. Desenli Duvar Kağıtları ve Duvar Kağıtları kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. Gerek boyutlu manzaralı duvar kağıtları, gerekse manzaralı duvar kağıtları, veyahut eskitme tuğla duvar kağıdı gibi yüzlerce model duvar kağıdını siz müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar