25 Temmuz 2018 Çarşamba

Gopro su geçirmez

Gopro su geçirmez

TL 7TL (9) MaxiTekno-Bilişim 100. Gopro ve uyumlu aksesuarlarınızı rahatlıkla taşıyabileceğiniz hard-case su geçirmez taşıma çantasıdır. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


S (Acil durumlar) için yanıp sönen modu da mevcuttur. Yepyeni GPçipi, ileri seviye video stabilizasyonu ve kat Performans, ile hiç olmadığı kadar çarpıcı. Sesli komutları, Dayanıklı ve su geçirmez diyaznı ile HEROBlack hayatınızı siz onu yaşarken paylaşmak için en üstün yetenekli GoPro.


Su geçirmez gövde Boyutu: 6. Thumbscrew ve Quick release toka montaj boyutu içerir. The HEROBlack Highlight Video 20submissions. Mercekte çizik vs yoktur. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap.


Kamış Makine Olta Setleri. Derin deniz dalış senaryoları için 60mt. Düz cam lensi su altında ve su üstünde olağanüstü göeüntü netliği sağlar.


HEROBlack tatilinizi, gezilerinizi, maceralarınızı ve diğer tüm aktivitelerinizi hızlı video kliplere dönüştürür. Dayanıklı tasarımıyla, HEROBlack su geçirmez bir muhafaza kabına (housing) ihtiyaç duymadan metreye kadar su. HEMEN SATIN ALIN HEMEN İZLEYİN. TL 7TL (16) MaxiTekno-Bilişim 100.


TL 1TL (171) Toyzcity 99. Su Geçirmez Kılıf ASKILI TÜM TELEFONLARLA UYUMLU. Su altısporları,kayak,trekking vb. Kameranızı su altında veya darbe görmesini isrtemediğiniz bir aktivite sırasında güvenle kullanmanızı sağlar.


Paket İçeriği: adet su geçirmez kap. Tekne, Yat ve Marin Malzemeleri,tekneyatshop,Sintine Pompası, radar, sonar, balık bulucu, şişme. Giysilerinize takın veya bileğinize veya dişlinize takın. Kategoriler Tüketici Elektroniği. Metreye kadar su geçirmez.


Gopro su geçirmez

Orijinal Gopro housing kılıf. GoPro için su altı kullanım kılıfıdır. Aksiyon kamerası su geçirmez kılıfıdır. Düz mercek camı maksimum keskinliği dış ortamlarda ve sualtında sağlamaktadır. Türkiye distribütörü garantili, orijinal ürünler.


Standart kamera kutusu ince, hafif, değiştirilebilir bir parçadır. Merter Bilgisayar senedir siz değerli müşterilerimize bilişim ürünleri satışı ve teknik servis desteği konusunda hizmet vermenin haklı gururunu yaşamaktadır. Herokameralar için standar su geçirmez kap.


Gopro su geçirmez

Helmet HERO ya da diğer kolay monte edilir HERO kameralarınızı sörf tahtası veya kano üzerine yerleştirmek için mükemmeldir. Board üzeri yerleşik kamerada devrimsel niteliği olan Surf HERO, Puerto, Kuzey. Tüm aksiyon kamera modellerini incele. Günümüzde kişisel bir kamera almak istediğinizde çok fazla alternatif bulunmuyor. TL ve hızlı kargo ile sizlerle.


Genellikle extreme sporlar için tasarlanmis hd video çekebilen, su geçirmeyen , dayanıklı kamera markasıdır. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Regülatör,Konsol,Dalış.


SADELEŞTİRİLMİŞ GOPRO HERO dünyanızı kaydetmenizi ve paylaşmanızı kolaylaştırır. Lütfen bilgilerinizi eksiksiz girerek üye girişi yapın. TL NKarşılaştırmak için ekle. Sezon indirimleri ve Kapıda Ödeme Avantajı Morhipo.


Toza Dayanıklılık Özelliği. Elde tutarak ya da vücudunuza bağlayarak yüksek seviyede akıcı video çekimleri yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar