11 Haziran 2018 Pazartesi

Avangard halı

AVANGARD HALILAR kampanyalı ürünler ve yeni modelleri, uygun fiyata AVANGARD HALILAR online satış ve satış sonrası destek. Modern ve şık avangard halı modelleriyle odalarınızın havasını değiştirin! Evinizin tamamlayıcı olan halılarda en dikkat çekici modelleri avangard halı modellerinde bulabilirsiniz.


Avangard halı

Tüm markalardan derlediğimiz avangard halı modelleriyle evinizi güzelleştirin. Armada avangard halılar pamuk tabanlı olmak üzere, üstü kısmı 1polyesterden oluşmaktadır. Ayrıca altı tarafları kaymaz özelliğe sahiptir.


Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Her Yere Halı Online Alisveris Siteniz. En iyi markalar, en kaliteli ürünler, en iyi hizmet, en uygun fiyatlarla evinizi güzelleştirecek halılar. Ayrıca retro dokuyu futuristik bakış açısıyla yeniden düzenleyen bu yenilikçi modaya Allmode avangard halılar ile öncülük edin ve iz bırakın.


Ne gelenekten vazgeçin ne de gelecekten. Size değer veren Allmode olarak en uygun avangard halı fiyatları sunarak liderliğinize yardımcı olmaktan kıvanç duyuyoruz. Göz ardı edilmeyen dokudaki rahatlık, yüksek konforu vurgularken adına yazılacak hikayeler rüzgarı estirecek. Teslimat Bilgisi: Ücretsiz Kargo En geç Ocak Salı günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Eğer makine dikim bir halı alıyorsanız birçok desen ve rengi bulabilirsiniz. Ama aynı şey el dikimi halılar için geçerli değildir. Halılar özel ve pahalı parçalardır.


Avangard halı

Halı Ebatları: 200x2- 160x2- 120x1- 100x3- 100x2- 080x3- 080x150. Oval Ebatları: 200x2- 160x2- 120x1- 80x1- 80x300. Salonlarınızı avangard tarzlarda dekore ettiyseniz veya benim gibi biraz eskici, eski kafalı iseniz bu halılar tam da aradığınız halı modelleri arasında olabilir.


Türkiye nin halı markası ENTİ HALI halınız ENTİ kalitesi garanti Enti Halı. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz.


Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz.


Je Veux Home Halı fiyatı Ev Tekstili kategorisinde. Tüm Sonuçlar İçin Tıklayınız. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Halı alacağınız zaman dekor özelliklerini de dikkate almalısınız. Avangard Oturma Odalar ı. Kırmızı renkte olan avangard koltuk almayı planlayanlar için öneri bu koltukla kullanacak olduğunuz halıyı mutlaka açık tonlarda tercih etmeniz olacaktır.


Bu sayede iç mekanda baygın bir görünüm yerine açık renkte tercih edilen halı sayesinde ayarında bir dekorasyon elde edersiniz. Halıcımız satışa sunduğu halı markalarının yetkili satıcısıdır. Genel olarak Halıfleks olarak da bilinen, duvardan duvara halılar , ev halısı,ofis halısı,otel halısı,kreş halısı,cami halısı,olarak gruplandırılır. Zengin halıfleks modellerimizi inceleyebilirsiniz. This site is published by Royal Hali Companies, which is solely responsible for its content.


GörünüSeçtiğiniz kategoriye ait ürün bulunmamaktadır. Güvenli Alışveriş 128BIT SSL sertifikası ile kart bilgileriniz güvende! Hızlı ve Kolay İade Satın. Faydalı müşteri yorumlarını bulun ve işletme hizmetini değerlendirmek için kendi yorumunuzu yazın.


Avangard halı

En yakın iş hizmetleri Antalya. Dokuma halılar avangard mobilyaya en yakışan halı türlerinden biridir. Bütçenize göre ipek halılar da tercih edebilirsiniz.


En kaliteli zemin döşeme malzemesini, en kısa yoldan ve en uygun fiyat-ödeme koşulları ile müşterimize ulaştırmak birinci önceliğimizdir. Oturma Grupları, Yatak Odaları, Yemek Odaları ve binlerce ürün konsepti ile Kilim Mağazalarında sizleri bekliyoruz. Saat 12:den sonra verilen siparişler gün sonra kargoya verilir. Halı uçlarındaki püskül uygulamaları ve yuvarlak hatlara sahip klasik desenleri, avangart halıda geçmişteki izlerin günümüze yansıtılmasını sağlamıştır. Geçmişten günümüze kadar inşa edilmiş olan her çeşit yapı alanlarında, yaygın olarak halı ürünleri kullanılmakta ve bu halı çeşitleri de, ilerleyen teknoloji sayesinde daha da gösterişli hale getirilmektedir.


Evlerin önemli bölümlerinden birisi olan salonlar. Kaymaz tabanlı halının adı Apex. Mutfak halıları ve kaymaz halılarda öncü halı markası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar