7 Mart 2018 Çarşamba

Banyo duvar

Bu tip duvar kağıtlarının başında vinil duvar kağıtları gelir. Muhteşem bir görünümü farklı şekillerde yakalamak amacı ile banyo duvar aksesuarları değerlendirebilir, daha geniş seçenek için diğer seçeneklere de bakabilirsiniz. Atmosferde farklılığı yaşatabilecek, çok özgün modelleri bulacaksınız. Bu arada banyo duvar kağıtları da bu sıralar büyük bir geri dönüş yaptı. Suya ve neme dayanıklı yeni nesil banyo duvar kağıtları da duvar kaplamanız için ilginç bir seçenek olabilir.


Peki ya banyo aksesuarları? Bu anlamda wc, banyo ve mutfak gibi mekanlarda suya dayanıklı ve su tutmayan duvar kağıdı modelleri tercih edilebilir. Modeller arasında seçim yaparken yanmaya karşı dayanıklı modelleri tercih etmek de olası tehlikelere karşı tedbir mahiyetinde önemli bir adımdır. Ayrıca çok daha temiz ve pürüzsüz görünüm sağlıyor. Sonuçta ıslak zemin, fayans duvarlar , duşakabin, küvet, lavabo ünitesi ve tuvalet ünitesinden ibaret olan banyolar aslında bir hayli çeşitli, renkli, şık ve sıradışı dizaynlara sahip olabilir.


Türkiyede ilk defa bizim tarafımızdan uygulanan ücretsiz numune özelliği ile ürünün dokusunu yada rengi elinizde görebiliyorsunuz üstelik. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Mutfak arkası taşlarımızı istediğiniz ölçü ve renklere göre sipariş verebilirsiniz. Ege Seramik, tekstil dokulu duvar ve zemin seramik ürünleri ile mekanlarında farklılık arayanlara özel. Ege Seramik, Alla Turca konsepti ile geleneksel çini sanatını modern hayatın içine taşıyor.


Karo seramik modelleri, şık tasarımları ve yüksek aşınma dayanımı ile mutfaktan banyoya evin her alanında hijyen sağlarken,. Yine bahar çiçeklerinin resmedildiği bir duvar kâğıdı bambaşka bir görsellik ile kullanıcılarına gülümser. Küçük bir banyonuz var ise mümkün olduğunca yerden tasarruf etmenizi sağlayacak modeller tercih etmelisiniz.


Lüks banyo tarzı yaratmak isteyenler yaklaşık her duvar boya rengini kullanabilir ama lüksün rengi mor diye bilinir. Sizin de büyük bir banyonuz var ise mor rengi kullanmaktan çekinmeyin. Aynı şekilde sadece duvarda kullanılan fayans ürünleri yer döşemesi olarak da kullanılmaktadır. Farklı ebatlarda fayanslar bulmanız mümkün ancak genellikle fayans modelleri karo şeklindedir.


Bir çok farklı tasarımı bulunan banyo dolabı modelleri arasından seçim yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ebat ve dayanıklılıktır. Banyo dolabı nasıl seçilir? Duvar kağıtları genel olarak salon, çocuk odası gibi odalarda kullanılsa da banyolar için üretilen duvar kağıtlarının çok muazzam olduğunu söylemek kesindir.


Fakat banyolara uygulanacak duvar kağıtlarının seramik, ayna, dolaplar gibi aksesuarlarla uyumlu olması çok önemlidir. Duvar ve zeminde kullanılacak Ege seramik banyo ürünleriyle, yılın trendlerini yakından takip edebilir ve eşsiz bir kullanım konforu yakalayabilirsiniz. Modern ve klasiğin bir araya geldiği seçenekler sayesinde evlerde en temiz olması gereken banyolar , kullanışlı ve ferah bir hale getirilebilir. Eskitme Duvar Saati TG 1S.


Depots Takım Çantası. Seramik ile yer ve duvar seramiklerine uygun banyo ürünleri arama devri sona eriyor. Burada aslında fayans renklerinden bahsetmiyoruz. Duvar Seramikleri ve Seramik kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. Bu güzel bir görünüm tutarken, duvarlarda su yalıtımı için çok etkili bir yöntemdir.


Bununla birlikte Yurtbay Seramik, Ege Seramik ve Vitra seramik de faklı modern fayans modelleri ile sektörün lider firmalarından diyebiliriz. Salon, oturma odası, banyo , mutfak, antre, yatak odası gibi evinizin pek çok bölümünde kullanabileceğiniz duvar sticker’ları, iç mekanlarınızın stilini farklılaştıracaktır. Zengin bir duvar dekorasyonu sunacak birbirinden keyifli duvar sticker çeşitleri, birkaç “tık” ile kapınıza kadar geliyor! Nem ve rutubeti önleyen dokusu ile yoğun su ve buharın oluştuğu duş duvarlarına bile uygulanarak yıllarca sorun yaşamadan kullanabileceksiniz.


Bir çok katmandan oluşan özel dokulu su geçirmeyen vinil banyo duvar kağıtları, fiber kaplı en alt katmanı sayesin de duvara yapışıyor, nem oluşumuna engel olan bu katman sayesin de bakteri oluşumu da söz konusu olmayacaktır. Tabi ki bu ürünler içerisinde mat olan modellerde mevcuttur ama daha çok parlak modellerin tercih edilmesi daha şık ortamların yaratılmasına imkân sağlayabilecektir. Asma banyo dolapları ise yerden kazanmanıza yardımcı olan ve pratik çözümler sunan dolap modelleridir. Bu tarz dolaplar hem duvara hem de zemine yakın alanlara monte edilebilir. En yeni banyo modelleri ve banyo tasarımlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.


Eviniz için en yeni banyo ve banyo modellerini sizlere sunuyoruz. Fakat bütçenize göre bir araştırma yaparak uyumlu desen ve tonda traverten panele sahip olabilir ve mükemmel bir tasarıma sahip olabilirsiniz. Seçeceğiniz duvar seramik kaplamaları banyonuzun tüm havasını değiştirebilir. Küçük alanlarda da çok güzel dekore edilmiş banyolar gördüğünüz gibi.


Bu sebeple de yerden yüksek, duvara monte dolaplar her daim tercih sebebi. Yaklaşık metrekarelik banyoda , yumuşak gri rengin hakim olduğu karolar ve dolaplar ile son derece modern ve yalın bir banyo tasarlanmış. Fishbone Koleksiyonu’ndan. Mekanlara Akdeniz Esintisi.


Kültür ve Sanatın İzleri. Kuzey’e Yolculuk… Terrazzo. Biri nemlidir ve su emmeyecek bir duvar kâğıdı seçmeniz gerekecektir ya da kafede kullanın duvar kâğıdı ile çocuk odası duvar ölçüsü anı olmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar