3 Kasım 2017 Cuma

Rehberlik kapı giydirme

Rehberlik odası için hazırlanmış kapı giydirme ürünü. Bu ürünle rehberlik servisi çok daha canlı görünce Diğer okul kapı giydirme ürünlerini sitemizden inceleyebilirsiniz. Yapışkanlı folyodan üretilmektedir.


Kapı ölçülerinize göre özel olarak basılmaktadır. Kapı giydirme ürünlerimiz f olyo üzerine kaliteli dijital baskı olup laminasyonsuz veya laminasyonlu şekilde satın alabilirsiniz. Laminasyon folyo yüzeyinin ince pvc malzemeyle kaplanması işlemi olup kapı giydirmelerin daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Dünyaca ünlü Oracal marka yapışkanlı folyolara EPSON DXbaskı makineleri ile iç mekan baskı yapıyoruz. Kaliteyi Ucuza Satıyoruz.


Kargonuz, ürünler için özel olarak üretilmiş olan rulo masuralara koyulur ve özenle paketlenir. Kargoda zarar görmesini engelleyecek et kalınlığına sahip olan masuralarla kargoda asla zarar görmez. Sitemizdeki tasarımlar telif hakları çerçevesinde korunmaktadır. Kopyalanması cezai sonuçlar doğurur. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle.


Rehberlik kapı giydirme

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Komple kapı yüzeyini kaplayarak dersliğinize değişik bir hava katacaktır. Osmanlı padişahları, şairler ve yazarlar, tarih şeritleri, ünlü Türk büyükleri, rehberlik , sağlık gibi başlıklarda toplumumuza mal olmuş değerleri öğren.


Sağlığa zararsız SU BAZLI Boya kullanıyoruz. TEMMUZ ŞEHİTLERİ KÖŞESİ, KAPI DUVAR KAĞITLARI, BUZDOLABI STİCKER, BULAŞIK MAKİNE STİCKER, BEYAZ EŞYA STİCKERkutusu,diploma,silindir kutu, tübitak,proje, tübitak proje geliştirme, fen ve teknoloji öğretmenleri, fen ve teknoloji proje geliştirme, ingilizce proje, kapı renklendirme, kapı giydirme , ev kapi dekorasyon. Farklı ölçülerinizi bize bildire bilirsiniz ) Okul kapılarınızı modern ve özgün tasarımlarla renklendirin. ORACAL marka Avrupa folyo (Plastik Malzeme) olup kendinden yapışkanlıdır. Kokusuz boya kullanıyoruz.


Rehberlik kapı giydirme

Size özel tasarımlar yapıyoruz. Kapı zemini düz olmalıdır, oymalı ve desenli yüzeylere uygulama yapılamaz. TL kapıuygulama‬ ‪ ‎renklikapilar‬ ‪ ‎renklikapılar‬ ‪ ‎değerlereğitimi‬ ‪ ‎değerlerimiz‬ ‪ ‎değerlerağacı‬ ‪ ‎idari‬ ‪ ‎anasınıfı‬ ‪ ‎ilkokul‬ ‪ ‎lise‬ ‪ ‎imamhatip‬ ‪ ‎çanakkalekoridoru‬ ‪ ‎türkbilimciler.


Görseller vectör formatında olup çözünürlük kaybına uğramamaktadır. Kapı yüzeyini tamamen kaplama imkanı. Folyo (kendinden yapışkanlı plastik malzeme) olarak basılacaktır. Kampanyalar ve haberlere herkesten önce ulaşmak için kayıt olun. Bursa Okul Gereçleri Bu site Alivre Eticaret alt yapısı kullanılarak.


Tüketici tarafından ürüne kesici aletle zarar verilmesi ve kimyasal temizlik maddelerinin kullanımı gibi durumlar garanti kapsamı dışındadır. Renkli okullar Renkli sınıflar sloganıyla çıktığımız bu yolda karşılıklı güven ve memnuniyet en önemli ilkemizdir. KAPI GİYDİRME REHBERLİKFİYATLARIMIZA KDV DAHİLDİR.


Etiketler: Kapı giydirme. Kapı boyutlarınız farklı ise ürünü satın alırken bu durumu Sipariş Notu kısmında belirtiniz. Hakkımızda İletişim Banka Hesaplarımız.


Kapılarınızın yüzeyini kaplayarak istediğiniz tasarımla renklendiriniz. Birbirinden değişik onlarca kapı arasından size uygun olan kapı giydirmeyi seçin, siparişinizi verin birkaç gün içinde elinize ulaşsın. Yüksek baskı kalitesi ile özgün tasarımıyla kapı giydirmelerimiz kapılarınıza değişik bir hava katacak ve öğrencilerinizin ilgisini çekecektir.


Yorumlar (0) Geri Dönüşler. Henüz bir geri dönüş yapılmadı. Türk büyükleri kapı giydirme , ilk öğretim kapı giydirme , ilk okul kapı giydirme , lise kapı giydirme , orta okul kapı giydirme , ana sınıfı kapı giydirme , rehberlik kapı.


Fen Bilimleri Sınıf Kapısı. Kütüphane Kapı Giydirme 12. Eğitim Sınıfı Kapı Giydirme 2. Dijital Baskı Ürünleri Çocuk Temalı Kapı Giydirme ₺8KDV Dahil.


Kapı Giydirme modelleri, Kapı Giydirme çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL sertifikası ile korunmaktadır. The Middle ile ilgili fikirleri keşfedin. Müdür Yardımcısı Kapı Giydirmesi.


Güvenli Alışverişin Adresi. AYRAÇ YARIŞMASI SONUÇLANDI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar