4 Eylül 2017 Pazartesi

Alüminyum soğutucu levha

Alüminyum soğutucu levha

Uzun servis ömrü, dizayn esnekliği, iyi şekillendirebilme, yüksek izolasyon gücü, hafiflik. Aşağıda resimde görüldüğü gibi peltier ile soğutulacak eleman arasına 2-3mm kalınlığında bakır ya da alüminyum bir levha konmalıdır. Bu levhaya soğutma levhası denir ve bakır levhalar tercih edilmelidir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Bunun yanında sanayide önemli bir madde olan alüminyum. Tİ, müşterilerinin tüm alüminyum profil ve levha ihtiyaçlarını standart kalıplar ve müşteri odaklı özel kalıplarıyla karşılayıp, günden güne gelişerek satış kapasitesini arttırmıştır. Sıcak ve soğuk haddeleme yöntemi ile alüminyumdan plaka, levha ve folyo gibi yassı ürünler elde edilir.


Ekstrüzyon Ürünleri Ekstrüzyon yöntemi ile çeşitli kesitlerde aluminyum profil, çubuk, boru, lamalar ve filmaşin elde edilir. Levhalarımızın istek doğrultusunda yüzeylerine film kaplanabilmektedir. Masaüstü CPU, GPU, grafik kartı için uyumludur. Bu renk, havaya maruz kaldığında üzerinde oluşan ince oksit tabakasından ileri gelir.


Alüminyum soğutucu levha

Alüminyum folyo hafifliği sayesinde vazgeçilmez bir tercih haline. SARAY ALÜMİNYUM SOĞUTUCU PROFİLLERİ. Yüksek Magnezyumlu Levha ve Plakalar.


Yenibosna’da ki fabrikanın kuruluşu ile birlikte ürün yelpazesini genişletmiştir. Ocak tarihlerinde ABD’nin Atlanta şehrinde düzenlenen fuar, sektörünün. KULLANIM ALANI: Ev aletleri, inşaat sanayi, kimyasal proses, mutfak eşyası, aydınlatma gereçleri, ambalaj sanayii, depolama techizatı, ısıtma soğutma havalandırma sanayi, radyatör imalatı, basınçlı kaplar, otomotiv sanayi, çatı kaplama, panel, mimari uygulamalar, deniz atmosferine maruz yapılarda yakıt ve yağ.


Eski adıyla Armaflex olarak da piyasada bilinir. Elektrostatik sıvı ve toz boyama teknikleri kullanılır. Paslanmaz levha , rulo, çubuk, lama, köşebent, boru, profil çeşitleri, alüminyum alaşımlı levha , çubuk, rulo, boru, özel. Aluminyum Levha – 1TL KDV Dahil Fiyatı ile en ucuz – Aluminyum. Led ve soğutucu profillerini inceleyin.


Uygulamanın başlıca nedenlerinden biri alüminyumun dış etkenlerden korunarak paslanmasının engellenmesidir. Dekoratif görünümün iyileştirilmesi veya örneğin elektronik malzemelerde oksitlenmeye sebebiyet vermemesi eloksal kaplamanın mutlak gerekliliğinin göstergelerinden bazılarıdır. Alaşımlı alüminyum plaka ve levha ayrıca extrüzyon ürünlerde çözüm adresiniz. Oracal,Unifol,Polikarbon levha ,fotoblok,naturalbond aluminyum kompozit.


Alüminyum soğutucu levha

Aliminyumun atom numarası ve teknik özellikleri hakkında bilgiler için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Bundan dolayı soğutma ve ısıtma uygulamalarında sık kullanılmaktadır. Paslanmaz Galvaniz Levha , Rulo, Trapez, Boyalı Ürünler Panel Grubu - çatı Paneli, Cephe Paneli Boru Profil - Paslanmaz Boru, Paslanmaz Profil. PVC, fiber, pertinaks, levha ve takozlar, bakır çubuklar ve teller, potalar, çelik saclar, alüminyum merdiven, v. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde.


Pek çok açıdan avantajı olan ve bu nedenle de çelik,. Yapılarda, Isıtma - Soğutma - Aydınlatma gibi enerji ihtiyaçlarını karşılama gerekliliği de ön plana çıkmıştır. Detaylı Talep Formu İçin Tıklayın. Kompozit Panel Ek Profilleri Ve Kablo Kanalları. Cam Sürgü Profilleri Ve Aksesuarları.


Delikli Levha Ve Dekoratif Teller. Aksi takdirde kaplamadan verim alınamayabilir. Eloksal kaplamaya uygun amaçla üretilen alüminyum levha , profil, aksesuar, soğutucu v. O sebeple alüminyum malzeme için en üstün ve en sağlıklı kaplama şekli eloksal kaplamadır.


NVME Adaptörü xPCI E Tam Hız M. SSD Ücretsiz Kargo Worldwide tadını çıkarın. GSM Numaranı Doğrula Kredi Kazan TurkishExporter. Kolay işlenebildiği için, alüminyum profile pek çok fonksiyon yüklenebilir: Vida yuvası, topuklar, kanallar, yay için indirgenmiş materyal kalınlığı, mil, yiv, vidasız kilit, kaynaksız boru, genişletilmiş yüzey soğutma , flanş, dekoratif yüzey, eklem fonksiyonu, sürtünme desenleri, kaymayan yüzeyler, levha materyali için. PVDF Kaplaması olması sebebi ile üstün yüzey dayanımına ilave olarak kompozit panel saðladıðı ses ve ısı yalıtımı sebebi ile çok tercih edilen bir yapı malzemesidir. Soğutucu Profilleri Ve Aksesuarları.


Sanayi Sitesi Sanayi Mahallesi 13. Reklam ve tabela, otomotiv, beyaz eşya, kalıp, metal etiket, dış cephe kaplama, ısıtma ve soğutma , aydınlatma, makine, mutfak, inşaat, kozmetik. Hızlı Marka Arama Tüm Markalar. Firma, Çin Menşeili BESTBOND markalı ve yerli üretim olan SARAYBON ALUBOARD ve ALUFACE markalı alüminyum kompozit paneller ile cephe kaplama konusunda en uygun çözümleri sunmaktadır. Bu işlemde koruyucu görevini gören ince bir saf alüminyum levha haddeleme yoluyla düralümin levhanın toplam.


Her türlü bilgi, için aşağıdaki iletişim araçlarını kullanarak bize ulaşabilirsiniz. Bir yüzü yansıtıcı alüminyum folyo kaplı, camyününden üretilmiş sert levhalardır. Camyünü Levha iletimle ve taşınımla olan ısı kayıplarının azaltılmasının ve alüminyum folyo ısı ışınımının.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar