7 Ağustos 2017 Pazartesi

Paslanmaz kafes tel

Paslanmaz kafes tel

OBANOĞLU TEL ÖRGÜ ve ÇİT SİSTEMLERİ KARTALTEPE MAH. Bu teller 3– 3– 3– 3ve 316L kalitelerinden dokunur. OSAKA, specialized in the manufacturing conveyor wire mesh belt, wire mesh , perforated metal sheet and decorative mesh. We are working with experienced team who expert in their business. Alaztel, paslanmaz tel ürünleri ihtiyacınıza ekonomik çözümler sunar.


Paslanmaz kafes tel

Alüminyum tel ve plastik tel seçeneklerini incelemek sipariş vermek için tıklayın. Helezon Jiletli Tel ALAZ TEL. Henüz bir duyuru mevcut değil.


AISI 3ve AISI 3kalite olarak, konusunda lider, tüm üretim belgelerine sahip üreticilerden ithal edilmekte olup, 3mm kalınlığa kadar özel ölçülerde paslanmaz elek- kafes telleri de tarafımızdan üretilmektedir. Puntalı tel kafes imalatı. POMETAL tel örgü ve tel çit sistemleri olarak kafes teli kendi tezgahlarımızda dokuyoruz ve montajını bu alanda uzman ekibimiz tarafından yapılıyor.


Kurulduğu ilk günden beri paslanmaz elek teli , kafes teli dokuma sistemleri üzerine üretim yapan firmamız yurt içi ve yurt dışı piyasasında geniş bir pazara sahiptir. Polyester,Naylon Filitre Telleri. LETİŞİENBOR Teknik Malz. Paslanmaz ,Galveniz Süzgeç Telleri. ELİK ELEK, mesh paslanmaz elek teli , süzgeç teli , analiz eleği, 3krom paslanmaz kafes teli , DKP saç, perfore saç, paslanmaz perfore saç, paslanmaz süzgeç, pvc kaplı tel , pvc puntolu teller , pirinç elek teli , sarı elek teli , mesh telleri, mesh elek telleri.


En noktasında ise metreye kadar dokuma sağlanabilir. Bununla birlikte talep ettiğiniz plaka ölçülerinde imalat yapılabilmektedir. Tuzla paslanmaz kafes telleri AISI 30 31 ve 3kalite olarak istenilen göz aralığında ve tel kalınlığında ve istenilen ebatlarda imal edilmektedir. Aynı zamanda paslanmaz kafes tellerini istediğiniz takdirde çerçeveleme işlemi yapılabilmektedir.


Kafes Teli İmalatı,Elek Teli. Korozyon direnci ve dayanıklılığı çok iyidir. Kalite paslanmaz elek teli ,Galvaniz kaplı kafes teli , 0. Rulo veya istenilen ebatlarda plaka imalat yapılabilmektedir.


Firmamız elek teli ile ilgili envai çeşit ürün yelpazemiz ile hizmetinizde. Ayrıca Çelik elek telleri , paslanmaz elek teli , krom nikel , filtre teli üretimi yapılmaktadır. Firma adı:ENBOR HIRDAVAT TEKNİK MALZ. Kıvrımlı tel böylece ağ büyüklüğüne paslanmaz kafes telleri arasında eşit oranlı önceden kalıp tarafından yapılır, böylece, doğru pozisyonda, her iki yönde de metal tel olun.


Siz değerli iş ortaklarımızın isteği doğrultusunda istenilen göz aralığı ve tel kalınlığındaki krom tellerden imalat yapmaktayız. Göz aralıkları mikronlar ile ölçülebilen mesh telleri kullanılarak istediğiniz ölçü, numune yada projeye göre imalatını gerçekleştirmekteyiz. M (Mm) 9TL ile n11.


ZELLİKLERİ: Standart eleklerimiz 30313kalite sertifikalı tellerden, 100cmx30mt ebatlarında ve değişik göz aralıklarında üretilmektedir. Ersa Tel , kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı, bir ticaret ve hizmet anlayışını benimsemiştir. Bu anlayış, kaliteyi sadece imalatta değil, satış ve hizmet süreçlerini de içine alan bir bütün olarak kurumsal boyutlarda gerçekleştirmeyi hedeflemektedir. Boylu Elek Metal, çelik tel ve elek üretimine İstanbul’un en eski ve büyük ticaret merkezlerinden Kurşunlu Han’da basit el tezgâhları ile başladı.


O yıllarda henüz Türkiye’de yeni olan bu sanayi dalında çalışmalarını sürdüren Boylu Elek Metal, yıllar geçtikçe teknolojik gelişmeleri takip ederek üretimini en. Tel Çaplarımız 00mm-00mm aralığındadır. Aralık ölçümüz 5mm-250mm aralığındadır,ayrıca dikdörtgen gözenekler yapabilmekteyiz. Malzeme kalitemiz siyah,galveniz, paslanmaz 3ve paslanmaz 3kalite tercihe göre kullanılır.


Ayrıca kafes teli , hemen her alanda kullanılacak uygun bir sistemdir. Demirhan Grup Tel Çit Sistemleri, estetiği ve sağlamlığı bir arada sunuyor. Bunların yaklaşık kadarı çelik tel örgü, metal yapı malzemeleri ve kadarı paslanmaz çelik çubuklar şeklindedir. Ptt kapıda ödeme seçeneğinde tl kapıda ödeme hizmet bedeli Kargo ücretine yansıtılır.


Tel kalınlığı genişliği ve uzunluğu istenilen ölçüde üretilmektedir. Ayrıca ürünlerin eksiz bağlantı metodlarını izleyebilmek adına aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz. Description: PASLANMAZ ELEK TEL ? A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors. This site is relatively popular among users in the united states. KAFES TEL GRUBU: KULLANIM ALANLARI.


Değirmen sektöründe kullanılan galvaniz ve paslanmaz telden imal edilen üretimlerimiz mevcuttur. Ayrıca değişik ebatlarda gözenek ve tel çaplarında tel üretimlerimiz mevcuttur. Güvercin ve tavşan taşıma kafesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar