18 Ocak 2017 Çarşamba

3 Boyutlu mutfak tezgah arası

Lütfen resimdeki karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız. LGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÜRÜNLER İNDİRİM. Son yıllarda oldukça popüler olan tezgah arası cam mutfak nano teknoloji ile üretilir.


D Cam kaplama, adındanda anlaşılacağı üzere üç boyutlu cam sistemleri olarak. Bu sayede papatyalar mutfak da direkt olarak patlayarak göze çarpacaktır. Bu alanların ışıklandırılması da önemlidir. Işık boyutlu alanlara derinlik katmaya olanak sağlar. Uygulama alanı büyüdükçe fiyat avantajı artmaktadır.


Isı ve darbelere karşı dayanıklı, görsel-desen baskılı cam paneller. Resimli mutfak tezgah arası cam veya 3d tezgah arası modelleme hakkında sizlere en iyi hizmeti ve teklifi vermeye hazırız. Yüksek çözünürlükte profesyonel görseller ile boyutlu görüntüler yakalanabilir ve bu mucizevi ürünü mutfaklarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sinema tarzında boyutlu değildir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Renkli mutfaklar için boyutlu tezgah arası fayans modelleri. Bu fayans modellerini kullanırken dolapların daha sade olması gerektiğini unutmayın. D yani boyutlu mutfak arası camlar, son yılların en popüler dekorasyon ürünlerinden bir tanesi olarak karşımıza çıkmakta git gide daha yoğun bir şekilde kendisine kullanım alanı bulmaktadır.


Epoksi zemin kaplama,resimli tezgah arası cam, 3d baskılı cam masa işleri. Tezgah Arası Dekoratif cam panel Modelleri. Mutfağın tezgah arası cam yüzeyine uygulanan baskı, cam ile duvar arasına uygulandığından dolayı daha uzun ömürlü olmaktadır.


BOYUTLU MUTFAK TEZGAH ARASI Metre tülü 2tl montaj led aydınlatma ve pirizlerin yer değişikliği dahil. Modern ve sade mekanlar için aynı tarzda seçilecek bir fayans örneği. Boyutlu Ev Planlama ile Geleceğinizi Planlayın. Siz de Akgüneş Yapı ya gelin mutfağınıza fark yaratın.


D TEZGAH ARASI CAM PANEL Halk arasında üç boyutlu yada 3d olarak anılan tezgah arası cam panel çalışmaları aslında aynı çalışmalardır. Eğlenceli Bir Bahçeye Sahip Olmak İçin Kullanabileceğiniz Harika El Yapımı Saksılar. Yemek tarifleri, ev fikirleri, stil ilhamları ve deneyebileceğiniz başka fikirler keşfedin. Polimeric 3D Foto Zemin EĞİTİMİ. Bunun sebebi ferah ve şık bir ortam sağlarken mutfakta genişlik hissiyatı yaratabilmektir.


3 Boyutlu mutfak tezgah arası

Yeni nesil iç dekorasyoncular ve iç mimarlar mutlaka ama mutlaka bu muhteşem ürüne çalışmalarında yer vermektedir. Tasarım ve işlevin gerçek bir kanıtıdır. D İpekdekor olarak , mutfak arası , tezgah üstü ve tezgah arasına 3d resimli cam panel uygulamaları yapıyoruz. Adana ve çevre illerde tezgah arası cam panellerde kalite ve güvenin adresi.


Zaman içerisinde su, nem ve rutubet kalitesiz malzemeler üzerinde deformasyonlar, dökülmeler ve solmalar oluşturmaktadır. Beyaz ve Grinin Mutfaklar İçin Uyumu Önceki Resim. Cam modern görünümü en çabuk elde edeceğiniz malzemelerdendir. FOLYO KULLANILMAMAKTADIR,YAPTIĞIMIZ HER CAM YIL GARANTİ KAPSAMINDADIR.


Gergi Tavan 3d Zemin Kaplama Epoksi Zemin Kaplama 3d Duvar Kağıtları. Fabrika: Çankırı Yolu km. Sizler için özel olarak hazırlanan ve bir eşi daha olmayan görsellerimizi 1renk solmazlık özelliği ile cam işliyoruz. Kırma dökme olmadan montajlıyoruz.


Size sadece zevkle seyretmek kalıyor. UYGULAMA MODÜLÜ İÇİN TIKLAYINIZ. Mutfağınızda istenmeyen görüntüler, ağır temizlik gerektirecek durumların oluşmasına sebep vermez. Kalınlık olarak 6mm olan ürünlerimiz artık tamamen boyuttan çıkarak boyutlu hale gelmiştir. Kampanya İçin Hemen Bizi Arayın.


Sosyal medyada bizi takip ederek, kampanyalarımızdan ve yeni sezon ürünlerimizden haberdar olun. Gökyüzü, deniz temaları, balıklar, kuşlar, çiçek ve bitki uygulamaları gibi görseller bu uygulamada çok şık durmuş. D hazırlanan görsele onay verildikten sonra veya gün (imajın zorluğuna göre) süresince de boyutlu çalışması yapılmaktadır. Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin. Interior of modern kitchen.


Photo behind the window was made by me. Tabi yeni bir ürün olduğundan, bu ürünü kullanmak adına merak. Açıkçası ben mutfak dekorasyonunda boyutlu cam panelleri pek hoş bulmuyorum. Bu yüzden kendi evimde de böyle bir tercihim olmadı. Gözü gereksiz yorduğunu düşünüyorum. resimli mutfak tezgah arası cam, mutfak arası cam, 3d mutfak tezgah arası cam imalatına farklı ve gerçek boyutla katılıyoruz.


D görseller üzerinden yapılmaktadır. Hayallerinizin ötesinde bu dünyayla tanışmaya ne dersiniz! UV baskı boyalarının kullanılmasıyla oluşur. Mutfak dolaplarında renk olarak doğal ahşap.


Her şey orijinal bir şekilde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar