13 Aralık 2016 Salı

Plastik lambiri renkleri

Pvc Lambri , yapınız için çok pratik ve uzun ömürlü cephe ve tavan kaplama ve kapama malzemesidir. Ekonomiktir, plastik lambiri diğer kaplama ürünleri gibi üzerine başka bir işlem ( boya-badana v.b gibi ) gerektirmemesi sebebi ile ekonomik bir üründür. Pvc profiller üzerine pvc esaslı folyo ile kaplama hizmeti sunmaktayız.


Müşteri isteğine göre profillerinize tek yüz,çift yüz kaplama yaptırabilirsiniz. Güneş Dayanımı : yıl boyunca Güneş gören yerlerde solma veya renk atması gözükmez. Kullanım yılı ömürlüktür. Koku yapmaz ve yüksek yalıtım sağlamanıza olanak tanır.


PLASTİK LAMBİRİ BEYAZ FUGALI EN:2MM. Odacıklı yapısı ve mm kalınlığıyla ısı ve ses yalıtımı sağlayarak seramik vb. Değişik renk ve modelleri ile zevkinize.


Bir çok renk ve desen seçeneğiyle asma tavanlara kattığı estetikle mekanı zenginleştirir. Havalandırma kanalları, sıhhi tesisatı ve elektrik donanımını gizler. Lambiri Kenar U Profili 6m. Farklı renk , uzunluk ve desen seçeneklerimizden birini tercih etmeniz yeterli.


Estetiği ve kaliteyi yakalayın. Geliştirilen lambri kenar, iç ve dış köşe dönüş, dekoratif profilleri ile özel detaylarda da etkin çözümler oluşturulmaktadır. Mt uzunluğunda adet renkli ve beyaz plastik tavan lambiri ürünleri ise.


Malzeme mt veya mt olarak sevk edilebilir. Ambar Firmalarıyla gönderilir. Unsubscribe from HAYER ÇATI Teras Balkon Kapatma? Nem ve buhar gibi faktörlerden dolayı renk değişimi göstermeyen ayrıca açık alanlarda kullanıldığında güneş ışığından etkilenmeyen plastik malzemeler pratik temizleme sayesinde renklerini koruyarak yeni gibi kalırlar.


Adana Karpen pvc lambiri ,adana lambiri , lambiri fiyatları,dayanıklı lambiri , lambiri döşeme,pvc lamiri,tavan lambiri sistemleri. SORUNSUZ ÇÖZÜMLER İÇİN VARIZ. DAHA ŞIK VE DEKORATİF MEKANLAR İÇİN. PVC LAMBRİ PERVAZ FOLYO KAPLAMA. Montaj Videoları ile detaylı lambiri montajı anlatılmakta.


Paneller 250mm genişliğindedir. Ahşap lambri için kullanılan ağacın türüne göre farklı desenlere sahip lambiri seçebileceğiniz gibi pvc lambiri modellerinde istediğiniz renk ve desenlerde lambiri üretimi yapıldığı için dekorasyon ile uyumlu plastik lambri modelini seçebilme imkanına sahipsiniz. Hertürlü tavan ve kapılarda kullanabileceğiniz lambriler zengin renk seçeneği ile hizmetinize sunulmaktadır.


Montaj esnasında monte edilen zemini ne kadar sağlam tutarsanız o kadar ciddi sağlamlık elde etmiş olursunuz. Bu koltugun başka rengi varmı. Fikret Tan: Merhaba,Antalya da bu ürünü nerede görebiliriz.


Plastik lambiri renkleri

Wc Kapı, Hazır Doğrama, Hazır Pencere, Pencere, WC Kapi,pimapen pencere,wc kapıs,2. Merhaba evimin tavanı beyaz plastik lambiri sökmeden arasına köpük üstüne ağaç lambiri yaptırabilirmiyiz. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


TL Mesafeli Satış Sözleşmesi Ödeme ve Teslimat Gizlilik ve Güvenlik. Garanti Şartları İade Şartları Güvenli Ödeme Hukuki Şartlar. Etiket: plastik tavan lambiri çeşitleri.


Mağazalarımızda tüm malzemeleri, renkleri ve modelleri siz seçiyorsunuz, biz profesyonel olarak ekonomik fiyatlarımızla yapıyoruz. Lambri ’nin yanında tüm aksesuarlarını da temin edebilirsiniz. Plastik Gelberi-Gitileri-Kürek-Faraş. Geniş bir renk yelpazesine sahiptir.


Açılır kapanır alanlarda, böcek, bakteri gibi oluşum içinde olan yerlerinizde PVC kullanmanız uzmanlar tarafından önerilmektedir. Bilindiği gibi, kurşun türünden ağır metaller ve tuzları, vücutta. PAKETTEKİ ÜRÜN ADEDİ: BOY. Kasa haf 9hangi renkler gider önerilerinizi bekliyorum.


Yüksek Kaliteli Iç Duvar Pvc Lambri Üreticilerini Iç Duvar Pvc Lambri Tedarikçilerini ve Iç Duvar Pvc Lambri Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Duvarları boyamak istiyorum yardımcı olun lütfen. Desen baskı uygulaması, 2mm geniş lambri ve 1mm’lik oluklu lambri üzerine yapılmaktadır.


Pvc lambri , yapınız için çok pratik, uzun ömürlü ve bakım gerektirmeyen tavan kaplama ve kapama malzemesidir. Farklı renkleri ve modelleri ile zevkinize en uygun paneli seçebilirsiniz. Dekor Lambri Sistemi, zengin renk seçenekleri ile tüketicilerin beklentilerini.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar