31 Ekim 2016 Pazartesi

Yalitimli boya

Suya dayanıklılığı yüksektir ve su itici özelliği vardır. Yüzeyin nefes almasına müsaade eder. Antibakteriyel özelliği sayesinde küf oluşumunu da engellemektedir. Thermolock yalıtım - yalıtımlı iç sıva, yalıtım - yalıtımlı dış sıva ve harçları, boya ve yeni nesil yapı malzemeleri yapan firmadır.


Yalitimli boya

Isı Yalıtım Boyası uygulamaları, Termal Boya performansı sayesinde standart bir Dış Cephe Boyasına göre iç-dış cephelerde, tavanlarda Isı Yalıtımı sağlar. Dış cephe ısı yalıtımınızı yaptığı gibi birde renklendirilebilir dekoratif bir kaplamadır. Binanızın dış cephelerine uygulama yaptırmak için hangi ilde bulunduğunuzu bildirmeniz yeterlidir.


Yeni nesil yalıtımın uzmanı. Isı, ses, su ve yangın yalıtımlı inşaat ürünlerimiz tamamen yerli madenlerin çıkarılması ve işlenmesiyle imal edilir. Yalıtımı aynı anda sağlayan nano mikron japon teknoloji ile modifiye edilmiş yapı elemanları. Simura Su Yalıtımlı Bina İç ve Dış Cephe Boyası ile hayatınızı renklendirir.


Boyamız yalıtım özelliğine sahipdir normal boya beklentisi olmasın, Litredir, bu boya ile m²lik bir alan boyaya bilirsiniz, yani m²ye litre uygulamanız lazım. Sesi kırmaya yardımcı olur, ısıyı yansıtma özelliği vardır. Nemi ve küflenmeyi durdurur. Yüzeylerde mükemmel tutunma sağlar. Bir kat çok ince astar uygulanmasından sonra sonkat uygulanmasına geçilebilir.


TANIElastik Sıvı Seramik iç cephe Kaplamasıdır. Su ilave önerilmemektedir. Ancak zorunlu kalındığı hallerde e kadar inceltme yapılabilir. Boyanın 5oC derecenin altında uygulanmamasına dikkat edilmelidir. Metal yüzeylerde hiç boşluk kalmayacak şekilde iyice uygulanmalıdır.


Fawori boya iç cephe boyası ,dış cephe boyası ve daha bir çok farklı grupta ürünleri bulunmaktadır. En çok yoğunlaştığı ürün grubları ısı yalıtım ve boya grubudur. Bu nedenle slogan olarak “ boyada ve yalıtımda hem iyi kalite hem iyi fiyat” sloganıyla sürdürmektedir.


SONEM termal paint tarzı yalıtımlı boya uygulasam işimi görür mü. Bu boyayı kullananlar yardımcı olabilir mi, yada bilgisi olan. Koku sorunu varmı ve de küflenmenin önüne geçer mi?


Strafor taş tünü kaplayamam tavan zaten alçak. Yalıtımlı alüminyum rehberinde pencere, cephe, cam ve alüminyum konularında özellikle enerji verimliliği açısından birçok soruya cevap bulabileceksiniz. Elektrostatik toz boyama. Alüminyum profillerin yüzeyi toz boya ile kaplanarak istenilen renkte görünüm elde edilebilir.


Standart RAL renkleri, renk karışımları, özel renkler, bunlara ilaveten kadife, pürüzlü vb. Filli Boya Sutut Elastomerik akrilik kopolimer reçine esaslı, su bazlı, tek komponentli, kullanıma hazır, elastik, her tür zemine kolayca uygulanabilen, beyaz renkli. Dekoratif Boyalar ,Mobilya Boyaları ,Sanayi Boyaları ,Oto Tamir Boyaları ,Deniz Boyaları ,Matbaa. IC – ISI YALITIMLI İÇ CEPHE BOYA KAPLAMASI.


Isonem Boya ve Yalıtım Teknolojileri, modern üretim tesisleri ve alanında uzman ar-ge ekibiyle ısı, ses, yangın ve su yalıtım ürünleri üretmektedir. Sentetik Boya Su Bazlı Boya Silikonlu Boya Plastik Boya Bergama Rutubet Yalıtımlı Tavan Kaplama Diğer Özellikleri. Bergama rutubet yalıtımlı tavan kaplama bilgileri, stropiyer tavan kaplama çeşitleri ve diğer tavan kaplama modelleri yer almaktadır. Duvar, İnşaat, İzolasyon yalıtım. Katlar arasında - saat beklenmelidir.


Nem den ve sudan etkilenmediğinden, rutubete maruz kalan yerler de rahatlıkla uygulanabilir ve boya , bakım maliyetlerini ortadan kaldırır. Tüm Ürünlerimizi Görmek İçin Mağazamıza Buyurun Toptan Alımlar da Özel Fiyatlar. KF-S 0Thermolock dış , boya , mineral sıva tarzı farklı kaplamalar bulunan yüzeylerde uygulanacak ise yüzeyin film tabakası oluşturan bu tür materyallerden takriben oranında, su jeti, boya sökücü kimyasallar ,çentikleme vb. EKSTRÜZYON ELOKSAL AHŞAP TRANSFER KAPLAMA ELEKTROSTATİK TOZ BOYA OTOMOTİV. Uygulandığı yüzeyde bakteri ve küf oluşumunu engeller.


Kapadokya nem rutubet yalıtımlı tavan kaplama bilgileri, stropiyer tavan kaplama çeşitleri ve diğer tavan kaplama modelleri yer almaktadır. Piyasada ısı yalıtımlı boya ürettiğini idia eden firmaların hemen hemen hepsi ürünü Nasa Teknolojisi ile Üretilen Boya olarak pazarlamaktadır. Geko Termal ve Ses Yalıtımlı İzolasyon Profili 6m.


Mevcut ahşap, çelik, betonarme kiriş veya aşıklı çatı üzerine, galvanizli sacların (üst mm düz, alt mm düz) fabrikasyon rulo boyama sistemi ile dışa bakan yüzeylerinin mikron epoksi astar üzeri mikron polyester son kat boya , poliüretan gören yüzeylerinin min. Sağlıklı doğal ahşap, ısı bariyeri ve alüminyumun mükemmel birleşimi, hepsi tam kıvamında. Boya bakım gerektirmeyen kolay temizlenebilen ömürlük pencereler.


Yalitimli boya

Polyol ve izosiyanurat gibi iki ana bileşenden oluşan Poliüretan (PUR), özel üretim şartlarında, özel malzemeler kullanılarak oluşturulan sert köpüktür. Kardelen Briland Isı Yalıtımlı Dış Cephe Boyası Lt 72TL ve ücretsiz kargo ile n11. ZO-KAT ISI YALITIMLI BOYA. Binalarda ısı, su ve kısmi ses yalıtımı sahibi olan komple izolasyon sistemi olarak yapılara yapılan dış cephe yalıtımlı boya üzerinden bir hesaplama gerçekleştirilir. Yapılarda ısı yalıtımına en ideal işlemler olarak yapımı mecburi mantolama uygulanır.


Yüzey emiciliğini azaltarak son kat boya sarfiyatını düşüren, İzogranit ile yüzey arasında köprü vazifesi görerek, yüzeye daha iyi yapışmasını sağlayan, ısı verimliliğini artırıp, rutubeti engelleyen İzogranit’e özel üretilmiş astardır. Karolaj sistemi, iki cam arasına geometrik şekillerin uygulanmasıyla meydana gelen çeşitli renk ve desenle geniş dekoratif alanlar yaratan ısı yalıtımlı cam sistemidir. Malzeme : mm DKP sac,Galvaniz Sac ve Paslanmaz Sac.


Yalitimli boya

Aksesuarlar : Her türlü aksesuara uygun yerler imalat aşamasında preslerde açılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar