12 Ağustos 2016 Cuma

Limra taşı nedir

LİMRA TAŞI , Antalya iline 1km. Finike kazasının denize km. Limra bölgesindeki ocaklardan çıkarılmaktadır. Açık krem renginde homojen bir yapıya sahip kireç taşıdır.


Taşınabilir büyüklükte, istenilen ebatta blok vermektedir. Kireç taşının farklı bir türü olan Limra Taşı , açık krem ve beyaz renklere sahip olup, homojen bir yapıdadır. Anadolu Limra Taşı , kolay işlenebilme özelliği sayesinde hem dekoratif hem de hafif bir taş türüdür. Limra mermer taşı firma sı olarak , ülkemizde daha çok Akdeniz bölgesinde çıkarılmaktadır.


Antalya ili ve finike limra taş ocakları ve limra taşı fabrikaları bulmak mümkündür. Deniz organizmaları kalıntılarının okyanus, deniz ya da göl diplerinde birikmesi sonucu oluşmakla birlikte, kalsist mağaralarda kimyasal çökmesi sonucuna da oluşabilir. Kalsit tarafından alınan bir başka biçim, granül (oolit) görünümüyle tanınabilen oolitik limra taşıdır.


Bu organizmalardan bazıları geçmiş nesiller üzerine kurulmuş, resif olarak bilinen kaya. Limra taşı kalsitinin birincil kaynağı deniz organizmalarıdır. Homojen yapısı, yüksek katlı binalarda yapıya yük bindirmemesi ve ısı yalıtımı özellikleri sayesinde tüm dünya da dış cephe kaplama malzemesi olarak tercih edilen limra taşı Antalya ve civarı taş ocaklarından blok olarak çıkarılarak işlenilerek ihracata hazır hale getirilmektedir. Profesyonel limra taşı temizleme hizmetleri.


Deniz kabukları, mercan ve yosunlardan organik olarak oluştuğu gibi aynı zamanda mağaralarda kimyasal tepkime sonucu yine doğal yollardan oluşan do. Genellikle, beyaz, krem, renginde olmasına rağmen, taş içine girebilen farklı kimyasallar nedeniyle renkleri farklılık gösterebilir. Limra Mermer Prekast Yapı Elemanları San.


Limra taşı nedir

Rustik tip şömine nedir ? Granit Küp Taşı nı bu kadar popüler kılan nedir. Dekoratif ve zemin döşeme taşı işi için hiç bir şekilde başka bir seçeneği alternatifi olmayan Limra Taşı , patlatma limra , eskitme limra , taraklı limra , limra söve taşı , magnet limra , etiket limra , kolon başlık, oyma ve heykel sanatı için oldukça uygun bir üründür. Cilalı granit gerek görünümü, gerek sağlamlığı gerekse güzelliği ile büyüleyen estetik granit çeşitlerinin başında gelir.


Baysan madencilik maden üzerine çalışmakta olan firmamızdan kum çakıl mil kum elekli kum bazalt taşı bazalt taş ürünleri limra taşı limra taş ürünleri kayrak taşı kayrak taşı ürünleri temini yapılmaktadır türkiyenin her yerine sevkiyatımız bulunmaktadır fabrikamız bitlis te bulunmaktadır. Diyabaz Taşı Diyabaz Taşı il ve ilçe belediyelerin en çok tercih etmiş olduğu doğal taşlardan bir tanesidir. Diyabaz Taşı Granit , Bazalt ve Andezit taşı ile uyum sağladığı için bu daha çok kaldırım taşı olarak tercih edilmektedir. Yeşil renkli diyabaz taşları belediye projelerinde granit taşları arasına kullanılan doğal taşlardan bir tanesidir. Taşlar (kayaçlar) bir veya birkaç mineralin bir araya gelmesiyle oluşan mineral topluluklarıdır.


Bir taş (kayaç) tek bir mineralden oluşacağı gibi (ör: kireçtaşı bir kayaçtır ve sadece kalsit mineralinden oluşmuştur), bir kaç mineralin bir araya gelmesiyle de oluşabilir (Şekil ). Doğal Taş Dekoratif Duvar Paneli, iç ve dış mekanların estetik görünmesini sağlayan dekorasyon malzemesi olarak. Oniks yarı değerli taşlar grubundandır. Kelime kökü itibariyle Asur dilinde “yüzük, halka” anlamından ya da Yunanca “tırnak” anlamından türediğine dair görüşler vardır. Yumuşak Kesit - Limra Taşı. Hafif bir şekilde geçip giden her şeyin keskin bitişi gibi bittiği yerde sınırı çizen hayat döngüsü.


Model : Köşe Cerçeve Model liicerik teknikicerik. Köşe Model Şömine Mekanınızda şömine için en uygun yer bir köşe ise, köşe modellerimizden bir tanesini tercih edebilirsiniz. Limra Taşı , Beyaz Limra Taşı , Antalya Limra Taşı ve kaplama limra satış ve pazarlama hizmeti.


Limra ve granit gibi aynı zamanda diğer taşlarla da cephe kaplamaları yapılabilmektedir. Dış Cephe Kaplaması nedir , ne işe yarar? Sıkıştırma, Pres tuğla, İznik çini kaplama, eskitme mermer, kayrak ve andezit Ankara taşı ile kaplama gibi seçenekler mevcuttur. Doğaltaş ürünlerimizde Traverten, Granit, Limra , yerli ve ithal Mermer çeşitleri bulunmaktadır. Mozaik ve Patlatma ürünlerinde de bütün taş grubu materyaller kullanılmaktadır.


Online satış için bizimle iletişime geçin. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Spa merkezimiz Limak Limra Park Otel tarafında yer almaktadır.


Oxygen Sağlık Merkezinde Thai masajı, taş masajı, ayurveda masajı, çikolata masajı, ayak masajı gibi masaj hizmetlerinin yanı sıra cilt bakımı ve farklı kürlerimizden faydalanabilirsiniz. Ocaktan Sevkiyata Kadar, Doğal Taş Üretimi Doğal taş ocakları dünyanın her yerinde bulunuyor ve genellikle bulundukları yerler ıssız oluyor. Kuş uçmaz kervan geçmez bölgelere gitmek için ocak sahipleri kendi.


Patlatma Taş , doğal taşların özel makineler kullanılarak kırılması ile üretilen fileli veya filesiz duvar kaplama ürünüdür. Taşın makinede sıkıştırılarak kırılması sonucunda üretildiğinden “Patlatma Taş ” ismi verilmiştir. Doğal Taş Kaplama gibi ihtiyaçlarınız için profesyonel ekibimizle hizmetinizdeyiz. Podima taşı kaplama yapımında gerek tek yapıştırılarak gerekse fileli hazır bir şekilde veya serbest serilerek projelerde kullanıma sunulmaktadır. Bu ürünün kargosu zaten badavaya, bu ürünlerden de seç birlikte gelsin.


Podima Taşı daha çok beyaz ve siyah renkli olak kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar