13 Nisan 2016 Çarşamba

Kale x10 akıllı kilit

Kale x10 akıllı kilit

Kale Endüstri Holding kuruluşudur. Ev güvenlik sistemleri hakkında araştırma yaparken Kalenin xakıllı kilit sistemiyle karşılaştım. Biraz araştırma yaptım güzel bir ürüne benziyor. Fakat ne kadar sağlıklı çalışır konusunda soru işaretlerim var.


AYNI ZAMANDA DİĞER TÜM X SERİSİ ÜRÜNLERE BU KUMANDAYI TANITABİLİRSİNİZ. Kapılarınızı anahtarla açmak yerine kartlı veya şifreli sistemle açmanın yöntemlerini önceki yazımda anlatmıştım. Ama bunları genelde ofis kapılarında, apartman kapılarında vs.


Artık anahtar ve kilit sitemleri ciddi bir profil farklılaşması yaşıyor. Bu durum, doğal olarak anahtarcı ve çilingirlerin sektördeki gelişimlere ayak uydurmalarını zorunlu kılıyor. Kullanım esnasında, farklı kod göndererek kumandanın kopyalanmasını imkânsız hale getirir.


Kale x10 akıllı kilit

Her kapıya göre silindir boyu ayarlanabilir. Yani kumandanızla kapınızı kilitlerken aynı zamanda alarm sisteminizi de aktive edebilirken, tersi de geçerli oluyor. Bir kaç dakikanızı ayırır mısınız? Web sitemiz için görüşlerinizi almak istiyoruz. Eğer bir kaç dakikanız var ise lütfen anketimizi doldurunuz.


Ihtiyaç halinde manüel olarak dişaridan anahtar ile veya içerden buton ile kilitlendiginde tanimli kumandalar etkisiz hale gelir. Ters işlem yapildiginda tanimli kumandalar tekrar aktif hale gelir. Kilit ve Tamamlayıcı Ürünler.


Kale x10 akıllı kilit

WebMaster Forum Adresimizde T. TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Mul-t-lock Code-it Şifreli Kapı Kolu. Yale Şifreli Dijital Kapı Kolu. X serisi yenilikçi ürünlerinden yeni Xakıllı kilit sistemi, tasarımındaki ergonomik dizaynı ve geliştirilmiş teknik yapısıyla kale güvencesi ve konforunu bir arada sunuyor. Xakıllı kilit xakıllı kilit sistemi yeni xkale kilit xkale xkale akıllı kilit çelik kapı kilidi uzaktan kumanda uzaktan kumandalı kilit akıllı uzaktan kumandalı kilit kale kilit kale kilit dış ticaret kale kilit dış ticaret a. Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz.


Kale xuzaktan kumandalı akıllı kilit sisteminin tanıtımı payıldı. Bir yanıt bırakın Cevabı iptal et. Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız. Kale kilit sistemlerinin tümünde kale çelik kapılar için özel olarak üretilen milli, kademeli sürgüler bulunmaktadır.


Bu şekilde üst düzey güvenlik sağlanıyor. Değişen aksesuarları arasında Xakıllı kilit sistemi, ayarlanabilir menteşe, süpürgelik, kapı eşiği, kasa pimleri, damlalıklar bulunuyor. Hoşgeldiniz Satın Almak İçin GİRİŞ yapınız ya da KAYIT Olunuz. Anasayfa Alışveriş Listem (0) Hesabım Sepetim Kasaya Git.


Kumanda her kullanışında farklı kod. Hemen sipariş verebilirsiniz 1müşteri memnuniyeti ile kapınıza kadar ücretsiz kargo ile ürününüz gelmektedir. KALE XAKILLI KİLİT SİSTEMİ.


RÜN KODU ÜRÜN AÇIKLAMASI KOLİ. Kale kilit son çıkardığı ürünler arasında en çok tutulan ve satılan kilitler arasında olan Kale xkilit uzaktan kumandayla kullanılan ve size hem. Kale kilit Xakıllı kapıyı Akıllı Ev Sistemine dahil ediyoruz böylece siz evde. Kale Güvenlik Sistemlerini En Uygun Cazip Fiyatlarla Satın Alabilirsiniz ve.


Kale Xuzaktan kumandalı kilit ile opsiyonel olarak alacağınız manyetik kontak ile otomatik kilitleme yaptırabilirsiniz. Tüm sonuçları gösteriliyor İndirim! Akıllı kilit fiyat, akıllı bina kilitleri, apartman akıllı kilit fiyatları, çipli kapı kilidi, merter akıllı kilit fiyatları, akıllı kilit sistemi, akıllı kilit ankara, ankara akıllı kilit , bahçe kapısı akıllı kilit , çipli kapı kilit fiyatı, şentepe akıllı kilit , keçiören akıllı kilit. Lütfen komut dosyalarını etkinleştirin ve bu sayfayı yeniden yükleyin. Elektronik-kapi-kilitleri- Kale - X- Akilli -uzaktan.


Uzaktan erişim özelliği sayesinde kilitler telefonla açılabiliyor, kilitlenebiliyor veya kilitli olup olmadığı kontrol edilebiliyor. Anahtar da boşa dönme vardı (Video mevcuttur). Siparişlerim Günün Fırsatlar.


Danalock akıllı kilit uygulaması ile kilidinizi kolayca yönetibilirsiniz, ek aksesuları sayesinde kapınızı açmak için kilide yaklaşmanız yeterli olacaktır. Uzun Ömürlü Pil Danalock Motorlu Silindir kilidin bir yıla kadar ömrü vardır ve dış güç kaynağı gerekmemektedir. En iyi xakıllı kilit sistemi seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli xakıllı kilit sistemi Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba.


Genel Müdürlüğü - Tüm hakları saklıdır. EPT Sanal Mağazacılık tarafından geliştirilmiştir. Kale kapı kilit çilingir servisliğini yapan firmamız bünyesinde yüksek teknoloji ürünü olan Kale Xakıllı kumandalı kilit.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar