27 Ocak 2016 Çarşamba

Bambu laminat parke

Toza ve dış kirliliğe karşı maksimum koruma minimum emisyon sağlar. Açık renkler bambunun kendine has rengidir (Natural). Bamboo Parke , sudan dolayı lamine parke gibi, kabarma ve patlama yapmaz. Koyu renkler, basınçlı buhar ya da karbonizasyon (yakma) yöntemiyle elde edilen renktir (Carbonized).


Desenler yatay (Horizontal) ya da dikey (Vertical) olabilir. Masif parke ve lamine parke olmak üzere her iki türde üretimi yapılmaktadır. Bambu parkelerin döşenmesi çok kolaydır. Döşenmeleri oldukça kolaydır. Masif ve lamine olmak üzere iki çeşit üretimi yapılmaktadır.


Fiyat olarak diğer ahşap malzemelere göre oldukça ucuzdur. Woodtropic bambu parke diğer masif parkelere göre hem başlangıç maliyeti bakımından hem de daha uzun ömürlü olması bakımından daha ekonomiktir. Woodtropic bambu masif parke diğer masif parkelere göre hem başlangıç maliyeti bakımından hem de daha uzun ömürlü olması bakımından daha ekonomiktir. Tozları bünyesinde barındırmaz temizliği kolaydır. Parkeniz laminat ise cila sorununuz olmaz.


Ahşap yüzey temizleme işlemine sistre denir. Mavi Melek (Blue Angel) Mavi melek amblemi, laminat parke ürününde, sağlığa zararlı hiçbir kimyasal içermediğini ifade eder. Tüm ürünlerimiz MAVİ MELEK SERTFİKALIDIR. Merbau,sapalli lamine parke ,iroko lamine parke ,doussie gibi son zamanlarda en çok tercih edilen lamine parke renkleridir. Lamine parke ise sistre yaptırabilirsiniz.


Bu ağaçlar egzotik ağaçlar olduğu için fiyatları buna göre değişim göstermektedir. Klasik dekorasyona sahip olan bir mekanda daha çok kızıl renkli lamine parkeler tercih edilmektedir. Orman ürünleri arasında en çok tercih edilen Ham Mdf çeşitlerimiz uygun fiyat ve kolay ödeme avantajları ile müşterilerimize sunulmaktadır.


En iyi bambu parkeler seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli bambu parkeler Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. PARKE VERNİKLEME (YENİLEME) MERDİVEN KAPLAMA. Ahşap parkelerin bakımı ve onarımı Decking. Bazı teknolojik özellikler Parkede devrim başlıyor!


Dekorasyon amaçlı kullanılan parkeler yakın bir zamana kadar masif parke ve laminant parke ile sınırlıydı. Bununla birlikte zemin döşemedeki son trendlere baktığımızda, masif ve laminant parkelere alternatif olarak yeni bir tür olan bambu parkeleri görmekteyiz. Son sistem toz çıkarmayan makinelerimiz ile değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz… Uygulama ekibimiz firmamız bünyesinde olup, sorunsuz, gününde ve 1. Masif Parkeler , lamine parke ve laminat parkeye göre çok daha uzun ömürlüdür. Laminat parke uygulamasında toz sorununu çözdük! Tamamen doğal ağaçtan üretilir, diğer parkelerden farkı tek katman olmasıdır.


Bambu laminat parke

Ancak teknolojik işlemlerle katmanlar oluşturukmadığı için, ağacın doğal hareketini engellemek zordur. General parke olarak masif parke , masif parke , bambu masif parke , bambu parke , istanbul bambu parke , istanbul bambu parke , bambu yer döşeme, bambu kaplama müşteriye. Görünümü doğal olan ve avantajları fazla olan bambu parkenin çok tavsiye edilmesinin sebebi ise birçok avantajının yanında çevreci olması.


Portföyümüz Sizin için seçtiğimiz yüzlerce renk, birbirinden farklı binlerce kombinasyon şeçeneğinden oluşan ürünlerimizi yakından incelemek için tıklayınız. Product added to wishlist! Doğal olarak laminat denen yer kaplaması ile kıyaslamaya kalkarsanız ondan. Bunlardan en önemlisi ise parkeyi nereye döşemek istediğinizdir.


Bambu laminat parke

Yurt dışında yaygınlaşan bambu parke bambu ağacından imal edilmektedir. Türkiye’de de oldukça talep gören bambu parke değişik. Doğal Meşe Üstü Yağlı Fırçalı Pahlı Antique Bronz. Bu boşluğun estetik açısından güzel görünmesi için bu kısımlara laminat parke süpürgelikleri yerleştirilmektedir. Laminant Parke Oda oda zemin kaplaması Bir odanın en uygun zemin kaplamayla döşenmesi ömrünü uzatabilir.


Sadece evleriniz için değil ofisleriniz, dükkanlarınız hatta fabrikalarınız için bile her zaman yanınızdayız. Bir boy fiyatıdır Boy Uzunluk: 2. Ankara Parke olarak müşterilerimizin kullanımına sundugumuz laminat parkelerın bır kısmını ıthal etmekteyız. Bunun yanı sıra ahşap parke , bambu parke çeşitlerimizde mevcuttur. Ankara parke firmaları arasında uygulamadakı kalıtemız sayesınde öncü konumdayız.


Dikmen ,Çayyolu ,Etimesgut , Sincan ,Keçiören. D Kartela Ürünlerimizi Boyutlu Olarak Görüntüleyin Sanal Showroom Ürünlerimizi Odalarda Deneyimleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar