7 Mayıs 2015 Perşembe

Duvar rutubet giderici

Su tesisatını kontrol edin. Evinizin ısıtma tesisatını gözden geçirin. Su damlatan boru duvarı ıslandırıp rutubet oluşturur. Dış cephe kaplama yok ise yaptırmayı düşünün.


Dolap içleri bu kokudan en çok nasibini alan yerlerdir. Kokunun dışında duvar köşelerinde ve pencere diplerinde küflenme olabilir. Küf önleyici boya ve rutubet giderici boyalar hakkında sizlere detaylı bilgi vermenin yanında sizler kullananlardan görüşler sunarak da nasıl sonuçlar verildiğini aktarmaya çalıştık. Eşyalarınızı duvara sabitlemek duvarlarınızda bakteri ve küf oluşumuna sebep olabilir. Fark edilmediği durumda çürüme ve küflenme ile sonuçlanan rutubet , evinize daha fazla zarar vermesin diye sizler için tavan ve duvar rutubet giderici yöntemleri inceledik.


Bu çözüm önerileri ile evinizi daha ferah tutup rutubet probleminden kurtulabilirsiniz. Havalandırmanın yetersizliği ve dış mantolama olmamasından dolayı duvar terlemesi, küf gibi evde rutubet oluşmasının sebepleridir. Eskiden sobalı evlerde rutubet pek olmazdı.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Ekstra indirimli fiyat. Damp Busters Nem Alıcı 4x700gr Naturel Pro Paket. Bunları kısaca sıralamak gerekirse, bakteri ve toz akarlarının hızla üremesine, duvarların nemlenmesine, duvar kağıt ve boyalarının kalkmasına, kapı ve pencerelerin çürümesine, küf üremesine, küf kokusu, rutubet , giysilerin ve ayakkabıların deforme. Burada bakterilerin eve yayılmasının önüne geçilmesi için devamlı bölgeler temiz tutulmalıdır.


Perde beton veya örme duvar olarak inşa edilmiş bodrum katlarında, bina inşaatı esnasında gerçekleştirilmemiş ya da hatalı veya eksik yapılmış yalıtım uygulaması sebebiyle zamanla duvar ve zeminlerde rutubet ve hatta su sızdırma problemleri oluşabilir. Küf ve rutubet önleyici alınması gereken tedbirler nelerdir, rutubet sebebi ile kabaran duvar nasıl onarılır, dökülen sıva nasıl tamir edilir,. Temizlik, boya ve dekorasyon işleri. Siz de evdeki rutubeti önlemenin yollarını öğrenin, duvarlarınız da, dolap içleriniz de, giysileriniz de rahat bir nefes alsın. Rutubet Gidericiler Nedir-Neye Yarar?


Nem emici küf,mantar, rutubet ,nem ve koku oluşumunu engeller. Bu resimde rutubetin sadece duvara değil ev eşyalarına da zarar verebileceğini rahatlıkla görebilirsiniz. Nem, rutubet ve küf kokusu ile mücadele eder.


Havadaki nemden kaynaklanan rutubet , özellikle yağmurlu dönemlerde evdeki en büyük sorun haline gelir. Yağmurun duvara ya da tavan içine geçmesi rutubet oluşmasına sebep olur. Rahatsız edici bir koku olmasının yanı sıra rutubet sağlık açısından da zararlıdır. Yalıtımı zayıf evlerde, duvar soğuğu daha çok içeri vereceği için sıcak-soğuk farkından dolayı evde nemlenme olabilir.


Burada ki amacımız duvardaki rutubet nasıl önlenir sorusuna cevap bulmak olduğu için, şimdi birkaç öneriyi sıralayalım. Cihazı alana kadar ne yaptıysak küften ve rutubetten kurtulamadık. Hiç bir faydası yok duvarlar aynı şekilde su içinde kaldı içindeki aparat bile nemden tuz buz oldu hiç memnun değilim.


TÜLAY HACISALİHOĞLU FATİH - İstanbul - Türkiye. Duvara su sızıyorsa bakım nasıl yapılır sorusunu Ürün Müdürü Yasemin Meşe görüntülü yanıtlıyor. Stopdamp rutubetli, küflü veya nemli zemine yada duvara uygulanabilir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken şey ise rutubet giderici. Ayrıca piyasada bulunan rutubet giderici tabletler ortamdaki rutubeti bünyesine.


Evdeki ısı farklıkları rutubet oluşmasına sebep olur. Kapalı alanlar da bu daha çok hissedilir. Pencere dipleri ve duvar köşelerinde de küflenme oluşur. Duvarlarda yer yer su sızıntısı olabilir.


Duvarda oluşan damlacıklar, kapalı ortamdaki nem ve küf kokularını engeller. Solunum sıkıntılarının, korozyonun önüne geçer. Hızlı bir şekilde etkisini gösterir.


Bu oluşan rutubet kötü kokuya sebep olur. Evinize boya yaptıracaksanız, boya yapılırken anti-küf boyaları (nem giderici boya) tercih edin. Bir kutu veya bir kaba ağzı açık olarak kaya tuzu koyun. Oda içindeki eşyalarınızı duvara tam yaklaştırıp hava sirkülasyonunu engellemeyin.


Yaklaşık bir kovalık suyun içine koyacağınız bir bardak karbonatla kıyafetlerinizi yıkarsanız rutubet kokusu ortadan kalkacaktır. Böyle yaparsanız eşyalarınız duvardan gelen nem ile kokacaktır. Ev tipi rutubet giderici edevat ile ortamda yer alan su buharı yok edilmelidir.


Böylelikle nemin eşyalarımıza, sağlığımıza ve duvar yüzeylerine kayıp vermesine mani olabiliriz. Yedek Parça fiyatı ve özellikleri, Beyaz Eşya kategorisinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar