5 Şubat 2015 Perşembe

Mıknatıslı sineklik pencere

Mıknatıslı sineklik pencere

TL 1TL (4) HanedanEv 99. Havalar çok mu ısındı , sivrisineklerden rahatsızmı oluyorsunuz , pencereleri açınca içeri uçan haşereler mi giriyor ? Artık hepsinin çözümü mıknatıslı kapı sinekliği. Bu nedenle pencere ve kapılara sineklik takmak çok önemlidir.


Mıknatıslı sineklik pencere

Onlar bu malzemelerle cebelleşirken siz durumu fark edip hemen oraya yetişebilirsiniz ya da zaten onlar pes edip gitmekten vazgeçerler. Daha temiz bir ortamda uyuyun Yaz gecelerinde eğer pencereyi çok sık açan biriyseniz ve hatta pencere açık bir şekilde uyumayı tercih ediyorsanız mutlaka sineklik kullanmanız gerekir. Odaya herhangi bir canlının girmesini önleyen sineklik çeşitleri, sağlıklı bir uyku çekmenize yardımcı olur. Sineklik ürünleri farklı çeşitlerde olabilirler.


Girecek olan haşere ve sinekler ile tek bir elden mücadele etmekte son derece zor olacaktır. Evde, iş yerinizde ve yazlıkta rahatlıkla kullanabilirsiniz. Eski, tozlu, dayanıksız sineklikler tarihe karışıyor! Müşterilerimizin yorumlarına göz atın.


Tül kadar yumuşak olan bu ürün hem montajı ve kullanımı çok kolay hem yaz boyu size çok rahatlık sağlayacaktır. Eviniz içerisinde ki tüm kapı ve pencereleri elbet ki kontrol etmeniz mümkün değildir. Evinizde iş yerinizde ve yazlığınızda kullanabilceğiniz bu ürün sivrisinek ve haşere sorununuzu ortadan kaldırır. Etiket: mıknatıslı sineklik.


Fiyatlarımıza KDV Dahildir. NTERNET SATIŞIMIZ YOKTUR. Stokta bulunan size en yakın mağazadan satın alabilirsiniz. AÇIKLAMA : Evinizde ve işyerinizde sinek ve böceklere karşı tam koruma. Hergünyen nin Yazın Size Kâbus Olan Sinek, Sivrisinek Ve Böc.


Açıklama Taksit Seçenekleri Yorumlar (0) Tek Sepet, Ücretsiz Kargo. Her çeşit sineklik yapımında öncü marka olarak hizmet veren firmamız, kapı ve pencere sinekliği alanında çalışmalar yapmaktadır. Her türliü doğrama sistemine ideal çözüm.


MANYETİK SİNEKLİK Türkiye’de Biz Üretiyoruz. KALİTELİ : Çünkü kullandığımız malzemeler ” kaliteli ”. Isıya dayanıklı fiber glass tül! Alüminyum folyo kaplamalı muhafaza çerçevesi. Kilitleme elemanı olarak ayarlanabilir mıknatıslı sineklik teli kullanılmaktadır.


Beylikdüzü ve Avcılarda uygun fiyatlara sineklik. Köşe birleştirme parçaları plastik enjeksiyondur. Menteşeleri güneş ışınlarına (UV) dayanıklı özel plastiktir. Kapı ve pencere için sineklikler. Tutamağı plastik enjeksiyondur.


Görüşü engellemeyen cam elyaf sineklik teli kullanılmaktadır. Duble plise sineklik hareketli orta kayıtlı sistemli pencere ve kapılar için en uygun sistemdir. Doğramanın kasasının tamamına uygulanan sistem, hareketli orta kayıtlı sabit pencere ve kapı açıldığında ortada sabit bir dikme ve kayıt olmadığından dolayı görüntü kaybına ve manzaranın engellenmesine izin vermez.


Mıknatıslı sineklik pencere

Stor sineklik fiyatları ise tanesi beyazı tl’den başlar adedi yani bir daire pencere sineklik fiyatı 3tl olabilir. Stor pencereler için uzun ömürlü ve çok tavsiye edilen bir üründür. Ayrıca sineklik sistemleri dışarıdan yaşam alanınıza gelen tozun kadarını engeller. Sizlere önerimiz stor sistem sinekliklerdir diğerlerine göre çok daha kullanışlıdır istediğiniz zaman ise sadece ipini çekerek katlanmasını sağlayabilirsiniz. Pencere şeklinde dışa açılan sineklikler.


Stor sineklik , Pileli Sürgülü sineklik , Menteşeli pencere sinekliği , pazlanmaz telli kedi sineklik ,. Bu sayede kolayca açılıp kapanabilir. Modeller arasında yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Menteşe kısmından kolayca sökülebilir ve temizlenebilir. Ham maddesi Fiberglass malzemesidir.


Mıknatıslı olarak da adlandırılır. Bunaltıcı sıcak havalarda pencerelerinizi açmak ferahlatıcı olmasına karşın açık pencerelerden ev ve iş yerlerinize dolan sinekler rahatsız edici bir durumdur. Firmamızda sineklik fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz ve yine mıknatıslı sineklik , kapı sinekliği , pencere sineklik , mıknatıslı kapı sinekliği , pimapen sineklik , sineklik teli, stor sineklik , sürgülü sineklik , sineklik modelleri,pileli sineklik üretimlerimiz mevcut olup Sultanbeyli ve çevre ilçe ve semtlere imalat. Firmamız her türlü pimapen kapı ve pencere sistemleri, sineklik sistemleri, cam balkon kapama sistemlerinin imalatını Sitelerde bulunan kendi fabrikasında son teknoloji makineler. Dış kapı, çok fazla açılmadığı için orada düşünülmez.


Ancak sürekli giriş çıkış yapılan iş yeri, ofis, mağaza gibi yerlerin kapılarında sineklik uygulaması, hele hele yaz mevsiminde kaçınılmazdır. Havalar isindi, camlari acmaya baslamam gerek o yuzden sineklik arayisina girdim. Daha once aldiklarimiz (kediye-dayanikli- sineklik.


MENU. Üyeler. Sitede Gezenler Şu anda sitede gezen üyeler yine de ben evden çıkarken pencereyi yukardan yarım açıyorum :) Lazım olur diye araştırırken linkteki siteyi bulmuştum, işinizi görür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar